Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 17:30:02
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: aký notebook na nahrávanie?  (Prečítané 34064 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #60 kedy: 07. Február , 2011, 17:14:13 »

Nie je to jedno ake kapely, ak chcu mat kvalitny zaznam ?

no to si dost zadrel... kvalita zaznamu zavisi od hardwaru, prevodnikov a vzorkovacej frekvencie nie od protools hd ha ha ha a fakt nepochopim ako zlepsi nejake garazove kapely kvalitny zaznam  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 07. Február , 2011, 17:14:31 od cubo » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #61 kedy: 07. Február , 2011, 17:14:18 »

Nie je to jedno ake kapely, ak chcu mat kvalitny zaznam ?

to je kokotina, lebo nahra za to rovnako vsade, ved tam ide o SW a hadam to nenahra nejaky soft inac, tam ide o ine veci. to zalezi od zvukovky ako nahras nacisto zaznam nejaky

a ja mam WIN uz dlho a stale ide k spokojnosti, ale je pravda, ze nahravaniu sa nevenujem, takze to nedokazem posudit
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #62 kedy: 07. Február , 2011, 17:15:18 »

no to si dost zadrel... kvalita zaznamu zavisi od hardwaru, prevodnikov a vzorkovacej frekvencie nie od protools hd ha ha ha a fakt nepochopim ako zlepsi nejake garazove kapely kvalitny zaznam  Bavím sa skvele

sorry za duplikovanie :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #63 kedy: 07. Február , 2011, 17:15:33 »

Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #64 kedy: 07. Február , 2011, 17:16:06 »

no vidis... a keby si o tom nieco vedel, tak vies ze linux je rovnako stabilny, je 100% pouzitelny a software ktory pouziva cely svet si nan kupit nemusis, pretoze mas rovnako dobry free software :)

nerad sa zapajam do podobnych debat, kedze koko*t tomu rozumiem. ale faktom je, ze nepoznam nikoho, kto by robil audio aspon na nejakej tej zakladnej urovni a dokazal to mat cele rozbehane pod Linux...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #65 kedy: 07. Február , 2011, 17:21:00 »

to je kokotina, lebo nahra za to rovnako vsade, ved tam ide o SW a hadam to nenahra nejaky soft inac, tam ide o ine veci. to zalezi od zvukovky ako nahras nacisto zaznam nejaky

a ja mam WIN uz dlho a stale ide k spokojnosti, ale je pravda, ze nahravaniu sa nevenujem, takze to nedokazem posudit
Rozbehni nejaky program, co ti podporuje HW v linuxe.  :) Napr. protools, ked raz mas Protools karty.
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 07. Február , 2011, 17:21:48 »

a co tam da linux?  Bavím sa skvele

ty si to začal :D tak to aj ukonč
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #67 kedy: 07. Február , 2011, 17:22:47 »

odporúčam namiesto macbooku http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=a4GWw0dnTS7NP0nu toto alebo acer thimelineX veľmi vydarené série pre odporcov jabĺčok.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #68 kedy: 07. Február , 2011, 17:22:58 »

Ardour + Hydrogen poskytujú slušné možnosti.  

Ja mám ako hlavný OS  Ubuntu Studio, nie je to také vyleštené ako iOS, ale dá sa v tom existovať.

Keď je raz niekto naučený na win softy, tak bude pre neho vždy bolavé fungovať na inej platforme.

Profík uprednostní jablkársky out of box solution, ktorý ho nebude brzdiť pri robote. Čas sú peniaze všakáno.

Ale úplný všeliek a spása to tiež neni.  Zdravíčko

Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #69 kedy: 07. Február , 2011, 17:24:14 »

nerad sa zapajam do podobnych debat, kedze koko*t tomu rozumiem. ale faktom je, ze nepoznam nikoho, kto by robil audio aspon na nejakej tej zakladnej urovni a dokazal to mat cele rozbehane pod Linux...

Definuj základnú úroveň :) .
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 07. Február , 2011, 17:25:34 »

odporúčam namiesto macbooku http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=a4GWw0dnTS7NP0nu toto alebo acer thimelineX veľmi vydarené série pre odporcov jabĺčok.

mal som 2 acery... a neodporučam.. asusy som mal tiež 2 a odporučam...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #71 kedy: 07. Február , 2011, 17:28:14 »

Definuj základnú úroveň :) .

pracujes v SW prostredi prevazne, efektov v HW mas minimalne, ale potrebujes EQ, kompresory, dozvuky a potrebujes v nich mat rozmanitost. a bolo by fajn, keby za HW nezaostavali uplne okato. a pod to robit v prostredi Linuxu - no povec - da sa to ?
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #72 kedy: 07. Február , 2011, 17:30:45 »

Asus sa celkom vysvyhol... aj ja mam a mozem odporucit... az nato ze moj ma 5kilo  Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané

Im a little princess
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #73 kedy: 07. Február , 2011, 17:32:11 »

Ten acer neni už taký ako tie lacné modely, kamarát ho má každodenne ho zaťažuje a je spokojný, je ľahký a vydrží kopu času.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Duger
Hosť
« Odpoveď #74 kedy: 07. Február , 2011, 17:32:39 »

Asus sa celkom vysvyhol... aj ja mam a mozem odporucit... az nato ze moj ma 5kilo  Bavím sa skvele  Na zdravie!

moj ma 2.6 kg.. a to je bežny 15.6 " .. prenašam ho 2x tyždenne v brašni a v pohode zatial drži... kus sa mi odlomilo z krytu displeja ale zato nemože asus ale ja :D no vlastne ani ja ne :D
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.125 sekund, 23 otázok.