Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 19:39:08
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: aký notebook na nahrávanie?  (Prečítané 34207 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #105 kedy: 07. Február , 2011, 18:55:16 »

Samozrejme ak človek chce robiť niečo serióznejšie tak jedine mac alebo win.  Na zdravie!
Len tak BTW... len Linux utiahne naj highendove programy od Autodesku... Flame a Flare napr  Bavím sa skvele 4k ci 8k rozlisenie da uz zabrat aj Windowsu ci Macu a nech je to aj 64 bit... linux vtomto rules
Zaznamenané

Im a little princess
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #106 kedy: 07. Február , 2011, 18:56:28 »

ja som mal tiež aj mi to hralo dobre párkrát. Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #107 kedy: 07. Február , 2011, 18:56:39 »

Fuuha zíram

Dapice  Bavím sa skvele daj mi 5ku no...
Zaznamenané

Im a little princess
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #108 kedy: 07. Február , 2011, 19:01:25 »

Ako je dobre

Refr:
Ako je dobre ako sa žije ako sa dýcha nám
Chlapov už máme s nimi sa trápme takto je ženám
V slabej to chvíli nervy ti píli aj ten tvoj Sandokan
Len sa nehádaj hnev svoj ovládaj nestojí ti zaň
1.
Bavíš sa láska ja bavím sa tiež
Vieš jak to mám rada
S tebou je zábava teším sa že
Dlhá noc do rána
Ožeň sa chlapče myslím to vážne
Nebudeš sám je fakt
Že láska pýta túto daň
Refr:
Ako je dobre...
2.
Svadba je spása za farárom bež
Osud ti núka nás
Máš to už márne ty rob si čo chceš
Nevesta nie je ďas
Bavíš ma chlapče myslím to vážne
V dvojke je nám tak fajn
Ja dám ti vážne lásky raj
Refr:
Ako je dobre...

a budete milionari  Zdravíčko
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #109 kedy: 07. Február , 2011, 19:05:56 »

chlapci, ruku na srdce, kolki z vas uz mali aspon otvoreny nejaky multritrack ked vsetci radite aky NB kupit na nahravanie?  Bavím sa skvele
pouzivam nejaku lite verziu ableton live, fungujem na esusi s i3, 4gb ram, 500gb hdd, intel hd grafika integrovana na CPU (srat na grafiku - flashovky to zvladne), nenahravam na tom ziadne velke projekty, bezne par stop + nejaky zakladny mix a par VSTciek...bicie alebo ostatne nastroje vacsinou hotove tracky pouzivam. know how mam tiez biedne, ale tipujem, ze pitu chce na cestach nahravat skor napady, pripadne vystupenia z mixu a nie nahravat, mixovat a mastrovat CD. cize na dnes bezne dostupnej konfiguracii i3/i5 procak, 4+ GB RAM, 500+ GB HDD musi byt vysmiaty jak leco, jedine co mu bude treba spravit je, ze doinstaluje multitrack a drivre k zvukovke a svoj oblubeny soft na pracu s videom. ak do toho nebude rypat, tak si bude spokojne uzivat windoze 7 bez problemov

kebyze chcem nieco seriozne nahravat, isto to neriesim notasom, ale za tych 1000 eciek si vyskladam take zelezo, ze ma ten komp bude pri nahravani aj fajcit pod stolom  :)
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #110 kedy: 07. Február , 2011, 19:14:55 »

ale ved ja som ani raz netvrdil ze windows je na domace nahravanie zly, je uplne super tiez. ked mam superior, amplitube milion pluginov vsetko normalne nainstalujem .... kazdy  seriozny plugin ma instalacku na windows a mac a myslim ze tym je povedane vsetko. ja netvrdim ani ze mac osx je najlepsi system ale urcite je daleko pred linuxom a cca na urovni windows v niecom je lepsi v niecom horsi.
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #111 kedy: 07. Február , 2011, 19:24:58 »

ja hej viackrat.. dodnes som nezistil jak vyroutujem bicie z jednoho midi do viacerych trackov a jak sa s tym pohrat tak aby to znelo normalne aj na domacom pouziti  Bavím sa skvele takze mozem jebat..

To vazne? :)

Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #112 kedy: 07. Február , 2011, 19:28:07 »

vedel som že mi prvy odpišeš  Bavím sa skvele
Semi, skušal si inštalovať linux (hlavne terajšie deriváty určené pre BFU)? to je fakt tak blbuvzdorné že to nainštaluje aj moja mama ktora ledva zaostrí na obrazovku.

Linux nieje žiadny zázrak, to netvrdím. To tvrdia možno tux maniaci s osmičkami popolníkmi. Ja len vravím že je to naozaj veľmi podarený počin pre uplne jednoduchého používateľa PC ktorý moc nepotrebuje. Doslova nainštaluješ a funguješ. Pri inštalácii sa ťa dokonca spýta či si praješ nainštalovať software tretích strán (kodeky, flash, java...).
Čo viac?

Samozrejme ak človek chce robiť niečo serióznejšie tak jedine mac alebo win.  Na zdravie!

Mas pravdu, uz par rokov som Linux neskusal instalovat (nemal som dovod), instaloval som to naposledy tak 3-4 roky dozadu a zlyhal som uz na tom ze som chcel zmenit rozlisenie grafickej karty (myslim ze som pouzival KDE), volal som kamosovi "linuxakovi" a ten mi nevedel poradit :). Tak som si povedal, jebem cely linux aj tak som len spotrebitel, nemam cas sa s tym srat. Verim ze teraz je to uz easy, ale nejako ma presla chut sa s tym zaoberat (nie je dovod :) ).
Zaznamenané
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #113 kedy: 07. Február , 2011, 19:49:36 »

ja mám ma netbooku Ubuntu linux ako dualboot s winxp a viacmenej používam výhradne len linux, na internet nejaké hry a kancelársku pracu uplne v pohodičke, cez wine sa dá nainštalovať kopa win programov, na strihanie videa tuším nemá linux moc dobré programy
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #114 kedy: 07. Február , 2011, 23:35:13 »

Takže z tých všetkých hádok veselých tu padlo pár návrhov:

Na nahravanie urcite bud MacBook / kupim macbook hodim tam logic a apogee zvukovku cele to vyjde za 1700E

pripadne nejaky nadupany notebook s Win7 64bit (verim ze to cenovo bude zhruba to iste). Win7 na kvalitnom HW bezia uplne bez problemov.

Asus U43Jc   http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=a4GWw0dnTS7NP0nu
alebo acer thimelineX

Jediná vec ma odrádza od macbooku zatiaľ a to je, že s tým nemám žiadnu prax a neviem či do konca februára zoženiem a rozbehám na tom všetky programy, na ktoré som zvyknutý - minimálne na prácu so zvukom - Sonar a SoundForge /som ochotný si zvyknúť aj na niečo iné, ale na Sonari mám plno projektov už rozbehnutých/, na prácu s videom Vegas a Premiere, s obrázkami Photoshop, s webom Dreamweaver, ďalej Sibelius a plno ďalších..   Bleee
Hlavne teraz, keď budem na cestách, bude fajn, keď sa v tom budem vyznať, preto by som dal možno radšej prednosť windowsu. A prípadne ušetril nejakých 400€ na kúpu menšej zvukovky a iných vecí.. Uff.. Či?   Popiskujem si

Macbook je teda jedna varianta. Aký by ste odporučili notebook s Windowsom?
« Posledná zmena: 07. Február , 2011, 23:43:35 od Pitu » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #115 kedy: 08. Február , 2011, 00:09:33 »

pitu vsak vsetky programy co pouzivas sa daju bezne kupit, tak nevidim problem v tom ze by si ich nezohnal na mac, ja by som urcite siel do toho
Zaznamenané

stoka!
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #116 kedy: 08. Február , 2011, 00:38:58 »

Mám návrh aj na http://www.alza.sk/dell-inspiron-n5010-cerny-d197219.htm

Vie niekto do tej ceny nájsť ešte nejaký lepší?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #117 kedy: 08. Február , 2011, 00:45:55 »

podla mna dobry vyber...kolega sa pri delloch este zvykne ohanat frazou, ze ked sa nieco potento, tak ti pride technik az domov a opravi notas  Zdravíčko
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #118 kedy: 08. Február , 2011, 00:48:16 »

podla mna napicu displej v zmysle male rozlisenie, na tom ked chces robit nic nespravis pretoze cez pol displeja vzdy menu  :)
Zaznamenané

stoka!
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #119 kedy: 08. Február , 2011, 00:53:28 »

podla mna napicu displej v zmysle male rozlisenie, na tom ked chces robit nic nespravis pretoze cez pol displeja vzdy menu  :)

hej bodlo by väčšie rozlíšenie. Ale ten malý macbook je na tom podobne.. hm.

Čo tento:
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv7-4180ec-d184387.htm
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.