Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 04:37:11
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Harley Benton HBST-SET 2  (Prečítané 6777 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
sabi1997
nováčik
*
Príspevkov: 20

« kedy: 15. Február , 2011, 15:28:54 »

Zdravím. Chcel by som počuť názor viacerých ľudí na tento gitarový set: http://www.thomann.de/cz/harley_benton_hbstset_2_white.htm Ďakujem.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 15. Február , 2011, 15:33:26 »

sa mi zda alebo si uz pisal nieco na tento styl?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2 kedy: 15. Február , 2011, 15:34:19 »

naco si zmazal tu predchadzajucu temu?
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #3 kedy: 15. Február , 2011, 15:38:28 »

Aký máš finančný strop?

Ten set bude zlý, je jedno, či si začiatočník a máš nízke nároky.
Je to najnižšia trieda.

Za cca 50 eur sa dá zohnať používané 15 wattové kombo, napr. Orange Crush - tie hrajú v tej kategórii veľmi pekne.
A za nejakých 130 kúpiš používanú gitaru, ktorá bude podstatne kvalitnejšia ako tamto.
Všetky ostatné drobnosti okolo toho si zoženieš za pár eur.

Chceš vyslovene strat?
Aké žánre alebo kapely s tým chceš hrať?
Aké máš skúsenosti s el. gitarami?

Odpovedz a podľa toho sa bude dať odraziť ďalej.Chalani tu ti tiež isto poradia.

Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #4 kedy: 15. Február , 2011, 15:38:36 »

Odpoved si uz dostal... je to jedno ci je to harley benton za 99, sx za 120 alebo neviem co.. pri packoch to je uplne jedno, zober to co je krajsie a lacnejsie. Nezakladaj duplicitne temy
Zaznamenané
sabi1997
nováčik
*
Príspevkov: 20

« Odpoveď #5 kedy: 15. Február , 2011, 15:45:15 »

ale co je na nej zle? pozeral som na nu videa a nieje zla.. ved ja nehcem nic extra len doma si brnkat a za gitaru nedam 130€ a dalsich 50 za kombo..
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #6 kedy: 15. Február , 2011, 15:47:50 »

ale co je na nej zle? pozeral som na nu videa a nieje zla.. ved ja nehcem nic extra len doma si brnkat a za gitaru nedam 130€ a dalsich 50 za kombo..

Preco sa teda pytas ? Teraz si si odpovedal sam. Kup si ten pack a ak si chces doma len tak brnkat bude ti to uplne stacit.
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #7 kedy: 15. Február , 2011, 15:52:04 »

ale co je na nej zle?

Pochopíš časom...
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 15. Február , 2011, 15:58:49 »

kup ju..viac penazi do gitary určite na začiatku nedaš.. uvidiš či ta to bude baviť..
ked hej kupiš seriozny nastroj  :) ale zas je pravda že nahovno gitara ta možeš od hry odradiť...vieš čo ? rob čo chceš :D

Citácia
nehcem nic extra len doma si brnkat a za gitaru nedam 130€ a dalsich 50 za kombo..

ide o to že ked teraz kupiš ten pack... tak si o pol roka .. možno rok budeš trieskať z hlavou o stenu a lutovať že si nepridal niejakych smiešnych 100€ a nekupil niečo aspon trocha seriozne... tato značka celkovo vyraba gitary pre taky typ ludi ako ty.. čo chcu šetriť peniaze natom... nakoniec este prerobiš :) lebo toto sa ti nepodari predať a ak aj hej len za zlomok nakupnej ceny..
« Posledná zmena: 15. Február , 2011, 16:03:35 od Duger » Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #9 kedy: 15. Február , 2011, 16:00:54 »

písal že už brnká 7 mesiacov... takže myslim že toto nieje absolutne žiadny krok vpred... ale kto chce kam, pomôžme mu tam  Na zdravie!
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 15. Február , 2011, 16:05:44 »

písal že už brnká 7 mesiacov... takže myslim že toto nieje absolutne žiadny krok vpred... ale kto chce kam, pomôžme mu tam  Na zdravie!

ale ked hra na akustike ? :) možno neni ani hluchy, len este elektriku v ruke nedržal a ani na žiadnom kombe nehral...takych ludi neodsudzujem, každy začinal.. ale ked si neda alebo skôr nechce poradiť tak
Citácia
ale kto chce kam, pomôžme mu tam 

Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #11 kedy: 15. Február , 2011, 16:11:54 »

ale ked hram sedem mesiacov a baví ma to, tak prečo by som kupoval tú najspodnejšiu vec akú si kúpiť môžem? Budem hrať radšej dalších 7 mesiacov na akustike ktorú mám a zatiaľ si našporím na niečo čo bude aspoň trochu na úrovni... Niesme takí bohatí aby sme kupovali lacné veci  Na zdravie!
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 15. Február , 2011, 16:16:26 »

ale ked hram sedem mesiacov a baví ma to, tak prečo by som kupoval tú najspodnejšiu vec akú si kúpiť môžem? Budem hrať radšej dalších 7 mesiacov na akustike ktorú mám a zatiaľ si našporím na niečo čo bude aspoň trochu na úrovni... Niesme takí bohatí aby sme kupovali lacné veci  Na zdravie!

ale ked vybera gitaru podla toho že ma 3 snimače čo je viac ako 2 a ma paku čo je super lebo niektore gitary ju nemaju... a na takej hral dokonca hendrix...ale tak najlepšie sa človek uči na vlastnych chybach :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #13 kedy: 15. Február , 2011, 16:19:57 »

ja som zacinal presne rovnako.. uplne.. len s tym rozdielom ze som sa posnazil, zamakal a kupil si prvu elektirku za vtedy asi 15 000sk.. samozrejme ze na kombo som setril dlhsie.. a mal som ju dlho, vzivote ani po 7 mesiacoch brnkania mi nenapadlo ze - nedam za gitaru predsa 3000 a viac korun lebo som vedel ze uz stredne nizka trieda hociktorej znacky nieco stoji..  a to som to tiez chcel len na doma..  a co som tym chcel povedat je ze vlastne - preco to ma byt prave pack?  a druha vec ze - preco je problem prisetrit len par e naviac a kupit si nieco z druhej ruky co bude aj ladit a hrat normalne?
proste si dvakrat nekupis pikenko a bude hned viac penazkov do kasicky vybavene  :) inak tie veci v tom packu by som nenazval ani nahodou elektrickymi gitarami.. to je skor nieco ako ked sa na vyrobnej linke guitar hero z dlhej chvile rozhodli spravit aj gitaru kde nie su gombicky ale struny
« Posledná zmena: 15. Február , 2011, 16:21:24 od kaolko » Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #14 kedy: 15. Február , 2011, 16:27:32 »

hento je iba dekoracia do obyvacky :)
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 24 otázok.