Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 03:31:09
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pomoc pri vybraní novej gitary  (Prečítané 15146 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
shoot3r
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 105

« Odpoveď #45 kedy: 21. Február , 2011, 22:37:15 »

facepalm Fuuha zíram

vlastne chcel som povedat DPC na co niekto odpoveda na nieco ked to dopadne takto .... ANO kup si VOX ANO Si píš!!!! 5 efektov a baterky Si píš!!!! to bude mazec  Na zdravie! a ked sa to vsetko zmesti aj do vrecka a mozes hrat po ceste do skoly tak to bude najlepsie ...  Som metlak
TO joo :D takže posledný krát sa vás gitaristov skúsených pýtam je táto gitara vhodná pre začiatočníkov?http://muziker.sk/elektricke-gitary/gitara-s-plnym-telom/cort_kx-5-bkm.html Kombo teda Vox Mini-3.
Zaznamenané

I love Skateboarding,Guitars and my lover :)
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #46 kedy: 21. Február , 2011, 22:48:14 »

V pohodicke.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #47 kedy: 22. Február , 2011, 09:15:37 »

taketo temy su vzdy o hovne, vzdy je to rovnake, je to ako hadzat hrach na stenu. mlady pubis chce akoze radu, vsetci mu tu radia podla svojho najlepsieho a pubis si aj tak spravi podla svojho..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #48 kedy: 22. Február , 2011, 09:27:57 »

TO joo :D takže posledný krát sa vás gitaristov skúsených pýtam je táto gitara vhodná pre začiatočníkov?http://muziker.sk/elektricke-gitary/gitara-s-plnym-telom/cort_kx-5-bkm.html Kombo teda Vox Mini-3.

samozrejme ze je.. kazda gitara je vhodna pre zaciatocnika, zalezi len od toho kolko chce zaciatocnik investovat.. su zaciatocnici co sa pytaju ci PRS korea za 600e je vhodna na zaciatok, jasne ze je preco nie?.. rovnako Cort.. jasne ze je, aj tie SX packy su vhodne na zaciatok, pokial ma clovek zistit ze ho to nebavi tak to proste len chyti a pol mesiaci a pol vyhodi a nema stres ze minul vela prachov a ide skusit inu zabavku, napriklad lukostrelbu..
ja osobne by som si gitaru do 400e vyberal podla toho ci sa mi vizualne paci a aj tak by som ju vyberal so skusenejsim clovekom priamo na mieste.. ten by sa vyjadril ci ladi a ze co od toho cakat..
inak je to cez net vlastne uplne zbytocne riesit v style 'je tato gitara dobra' ? to ti nikto nepovie, moze byt spravena dobre a hrat prekvapivo ppci a moze hrat uplne nahovno a mat kopec problemov od konstrukcie az po elektroniku..
vzdy plati pravidlo ze dostanes za co si si zaplatil a v nasich geografickych polohach to byva aj velakrat - dostanes niekedy aj menej nez za co si si zaplatil..
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #49 kedy: 22. Február , 2011, 09:41:00 »

šak ale a ti hovorím že ja som nenáročný :D mam iba 11 rokov tak dúfam že mi to všetko stačí... A taky Vox Mini 3 by bol aj v pohode ne? ma to 5 efektov na baterky a tušim 5 alebo 10 w

ja ti predam orange combo za 50ku ..to mas skoro zadarmo  Žmurk ..ked chces mat to kombo a s tym mozes hrat doma aj v skusobni.
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #50 kedy: 22. Február , 2011, 09:46:19 »

teraz napíše že nie lebo to chce až za pol roka... jak to napiše každy mlady  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Wundrbaum
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #51 kedy: 22. Február , 2011, 11:28:00 »

toto su vzdy take debaty....podla mna najrozumnejsia vec co by si mohol spravit je ze si kupis toho oranža za 50 co ti tu nukaju hlavne ked si spominal ze acdc a slash tak neviem ci sa s nejakym multipackom k tomu viac priblizis. A gitaru za 3 kila novu to fakt nee. Ci zalezi ti na tom aby ju nikto pred tebou neosahaval (ked tak v obchode milion ludi)...ja by som siel rozhodne do ojazdenej sak moze vyzerat jak nova akurat bude za 300 uz troska inde jak tie lipove 200e sracky....a je tu nonstop kopec ludi co by vedeli vybrat na nejakom bazare dobru gitaru.
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #52 kedy: 22. Február , 2011, 11:36:25 »

mám doma pár Fokusov vytunených s fender snímačmi, vyštelovaných..ozvi sa, keď chceš dobrú gitaru za dobrý peniaz.
Zaznamenané
Wundrbaum
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #53 kedy: 22. Február , 2011, 11:42:57 »

alebo tak....tu na fore chalani predavaju casto fajn veci....som si nepozrel inzerciu pred tym nez som sem pisal(ale asi ani ty  ha ha ha)...rovno sa kukni tam sak akurat su tam gitary v tej cenovej kategorii co si vravel a taku novu za take peniaze nekupis ani keby si neviem co....

edit: a vyhnes sa tomu co vacsina takychto mladych zacinajucich gitaristov ze si kupis chujovinu na ktorej neskor uz nikdy nebudes hrat ked budes mat o trochu lepsiu a takto by si si mohol rovno prvu (jak ja  Som frajer) kupit taku ze teraz aj ked mam gitary za vela penazi tak na nej rad hravam a dokonca neznie ani tak zle
« Posledná zmena: 22. Február , 2011, 11:45:52 od Wundrbaum » Zaznamenané
shoot3r
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #54 kedy: 22. Február , 2011, 12:41:46 »

Tak ja nevim chalani lebo ja ked vždy ajdem gitaru ktorá sa mi pozdáva dtuknem do youtube a zvuk gitaRY čo si chem kupit sa mi velmi pozdáva no pozrite sa na to... Zvuk sa mi na nej velmi páči vyzerá dost lacno a ludia si ju pochvalujú aspn na webe :)) no a rozhodujem sa medzi 3oma kombami.. Line 6 spider II, Orange 20w, alebo Peavey transtube 2**.
Zaznamenané

ice:breaker
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

Solid Guitar

« Odpoveď #55 kedy: 22. Február , 2011, 12:47:01 »

Vidis keby si zacal hrat na doprovodny triangel v katolickej kapele tak by si nemusel riesit taketo narocne otazky .... mas 11 rokov este stale mas cas sa rozhodnut ...  Na zdravie!
Zaznamenané

"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
shoot3r
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #56 kedy: 22. Február , 2011, 13:03:41 »

Tak jjo ale gitara a skateboarding je moje jedié potešenie :D :D a nohu mám zlomenú takže nemám čo robiť. a Na gitaru chodím už 2 roky takže fakt plis poradte teraz o cenu toh komba už nejde len chcem prote vedieť vaše vlastné skúsennosti ak mal niekto s týchto troch zosilňovačov... Dakujem velmi pekne
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #57 kedy: 22. Február , 2011, 13:07:42 »

peavey transtube je z toho najlepsie Na zdravie!
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #58 kedy: 22. Február , 2011, 13:11:25 »

Najdi na inzercii line6 spider ale s 12" reprakom, to zozenies za 100e a za dalsich 200e zozenies nejaku taku cort.. Tie male tranzistory s 8 a 10" reprakmi neber.. ked chces len odobrit niektore z tych troch, tak tazko poradit... ake skusenosti by kto s tym mal mat? Ty tiez nerobis rozdiely a nezbieras skusenosti, ze ktore kúlo co nechas rano v zachode je uzasnejsie, ci to hnede, zelenkaste alebo to najsmradlavejsie..

peavey transtube je z toho najlepsie

peavey transtube je to najhorsie na tejto planete, to da dole hociktory lacny modeling, aj hriankovac
« Posledná zmena: 22. Február , 2011, 13:27:56 od Krtko » Zaznamenané
ice:breaker
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

Solid Guitar

« Odpoveď #59 kedy: 22. Február , 2011, 13:24:50 »

Tu mas vsetko po kope a mozes kvilit aj na susedov aj v garazi  Bavím sa skvele

http://hudba.bazos.sk/inzerat/6152721/Predam-Ibanez-a-Line6.php

A uz nemusis predbiet bezsenne noci a utapat sa v ziali s poranenou nohou  Bavím sa skvele

Zaznamenané

"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.