Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 03:48:44
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pomoc pri vybraní novej gitary  (Prečítané 15156 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
shoot3r
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 105

« Odpoveď #60 kedy: 22. Február , 2011, 13:29:01 »

http://hudba.bazos.sk/inzerat/6479181/Marshall-30-DFX.php a dačo takéto lebo ja sa v tom moc nevyznám
Zaznamenané

I love Skateboarding,Guitars and my lover :)
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #61 kedy: 22. Február , 2011, 13:29:54 »

http://hudba.bazos.sk/inzerat/6479181/Marshall-30-DFX.php a dačo takéto lebo ja sa v tom moc nevyznám
A zase si len pri 10" sustitku  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
ice:breaker
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

Solid Guitar

« Odpoveď #62 kedy: 22. Február , 2011, 13:37:15 »

Proste nechapem preco riesis aparat ked nemas na to prachy aby si kupoval normalny .... nerozumiem tomu.

Ked nehras v kapele a chces hrat doma nechapem preco riesis nejake lacne sracky ked zadara si zahras s lepsim zvukom cez komp proste ....  Je mi do plaču

Vlastne ja uz serem na to aj tak to zbytocne pisem dookola.
Zaznamenané

"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
shoot3r
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #63 kedy: 22. Február , 2011, 13:40:22 »

Najdi na inzercii line6 spider ale s 12" reprakom, to zozenies za 100e a za dalsich 200e zozenies nejaku taku cort.. Tie male tranzistory s 8 a 10" reprakmi neber.. ked chces len odobrit niektore z tych troch, tak tazko poradit... ake skusenosti by kto s tym mal mat? Ty tiez nerobis rozdiely a nezbieras skusenosti, ze ktore kúlo co nechas rano v zachode je uzasnejsie, ci to hnede, zelenkaste alebo to najsmradlavejsie..

peavey transtube je to najhorsie na tejto planete, to da dole hociktory lacny modeling, aj hriankovac
Tie repraky sa ako líšia?? je to že 8inch reproduktor?? ked je na vyrobku
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 22. Február , 2011, 13:44:48 »

Tie repraky sa ako líšia?? je to že 8inch reproduktor?? ked je na vyrobku

velkostou :D 8" reprak ti nevytlači to čo 12"
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #65 kedy: 22. Február , 2011, 13:45:07 »

velkostou, gitarove kombo musi mat jednoznacne 12" reproduktor. Ked uz chces poradit, tak daj cenovy strop a nieco sa ti mozno vyberie niekde na inzercii... nie teraz sem pastovat vsetky picoviny ktore ta napadnu ze hmmm.. co ked prave toto kombo za 90e je o 400x lepsie nez vsetky ostatne...
Zaznamenané
shoot3r
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #66 kedy: 22. Február , 2011, 13:46:12 »

No hladám a zatial nič...  Smútim Pomoooc!
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 22. Február , 2011, 13:49:17 »

No hladám a zatial nič...  Smútim Pomoooc!

chod do dajakeho hudobneho obchodu...a tam si vybereš.. a ked nie tak si aspon nechaš poradiť
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #68 kedy: 22. Február , 2011, 13:51:43 »

Mas este len 11 tak si zatial hraj natom co mas a ked budes vacsi a budes vediet co vlastne potrebujes tak potom uvazuj.  Zdravíčko
Zaznamenané

Im a little princess
shoot3r
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #69 kedy: 22. Február , 2011, 20:18:26 »

Tak mám iba tolko ale peniaze mám takže to není problém loen nechcem lutovať mojej zlej volby ... Akurat píšem s Jimim a ten hovorí že Schechter nie sú vobec zlé gitary... neviete kde sa predávajú?
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 22. Február , 2011, 20:30:05 »

Tak mám iba tolko ale peniaze mám takže to není problém loen nechcem lutovať mojej zlej volby ... Akurat píšem s Jimim a ten hovorí že Schechter nie sú vobec zlé gitary... neviete kde sa predávajú?

kašli nato... načo teraz budeš kupovať gitaru ?.. mi vysvetli načo...najprv sa nauč poriadne hrať natom načo maš... šetri peniaze.. a ked budeš starši.. a už budeš vedieť čo konkretne chceš tak si kupiš.. sak ty vobec nevieš čo chceš ty chceš len  " novu " gitaru... takto sa to nerobi  :) ja ti len dobre radim..
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #71 kedy: 22. Február , 2011, 20:45:46 »

kašli nato... načo teraz budeš kupovať gitaru ?.. mi vysvetli načo...najprv sa nauč poriadne hrať natom načo maš... šetri peniaze.. a ked budeš starši.. a už budeš vedieť čo konkretne chceš tak si kupiš.. sak ty vobec nevieš čo chceš ty chceš len  " novu " gitaru... takto sa to nerobi  :) ja ti len dobre radim..
+ nekonecno
Zaznamenané

Im a little princess
1978popo
nováčik
*
Príspevkov: 54

...nemas??? nechaj si!!!...

« Odpoveď #72 kedy: 25. Február , 2011, 17:50:31 »

...a co tak tuto???...jedna z mojich je presne tato a mozem doporucit, aj na harmonycentral sama chvala, proste podarena kopia LPcka... Som metlak...len teda neviem, ci sa da zohnat aj na sk...http://www.westfieldguitar.co.uk/westfield/prod_details.asp?ID=137
« Posledná zmena: 25. Február , 2011, 17:52:36 od 1978popo » Zaznamenané

hand-made JEM7V (Soller-Sivcak)
Squier Stratocaster Standart
LP Westfield Deluxe Custom
LP 100 Epiphone
Gibson J200NA
Washburn WD10SCE
Thrashers
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 121

\m/ IBANEZ

« Odpoveď #73 kedy: 05. Marec , 2011, 17:04:03 »

...a co tak tuto???...jedna z mojich je presne tato a mozem doporucit, aj na harmonycentral sama chvala, proste podarena kopia LPcka... Som metlak...len teda neviem, ci sa da zohnat aj na sk...http://www.westfieldguitar.co.uk/westfield/prod_details.asp?ID=137

ja by som siel do FOKUS giutar..ceske gitary...v porovnani cena a kvalita...bezkonkurencne...robia vela modelov jedine ale co mne na nich nesedi je na mna moc maly radius 305 pre mna je tak akurat 405 :) . . .su celomahagonove a velkou rezonaciou dreva...a pokial si neobiednas bielu mas doma zaruceny fajnovy kusok...cisto biele vie robit iba GIBSON :D :D: D: D :Da bez ziadnych chybyciek krasy Žmurk
Zaznamenané

IBANEZ PRESTIGE RG1527-----IBANEZ RGA8----
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.