stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 10. Júl , 2011, 20:25:54 » |
|
dobre som sa pobavil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 19. August , 2011, 18:09:44 » |
|
takže je viac menej hotova . ešte počkám až to sadne dám prebrúsit pražce , zapojím elektriku a je hotova , krk sedí do ruky aj kvôli tomu že su na nom dva hmatníky na sebe takže riadne hrube - super , zároveň dakujem jednemu cool členovi tohoto fora ktorí poskytol pár vecí či nepotreboval o.i. aj krk aj s hmatníkom /len v dvoch častiach/ . Gitara je z troch kusou v strede jasen a po stranách lipa /všetko poctive 10rokov odstate drevo z náško padláša/ , vela roboty spravil otec a kamoš /ktorí ju mal robit ale sral na to/ ,inak na balkone a na stole v obývačke som to robil no a ešte Harmony v novom šate pri krku T500 gibsom skvelý snímač /dík Rob/ ,konečne som začistil nultý pražec a dokončil picguard , tak tod moje prázdniny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 19. August , 2011, 19:06:47 » |
|
...prepac Stevino, ale toto je urazka gitary ako hudobneho nastroja, a vtej suvislosti aj mna ako nadsenca pre gitary aj mojho estetickeho citenia ...len mi prosim ta nenapis svoju oblubenu frazu, ze ako mozem hodnotit nieco, ked som to nepocul hrat ...ja mam rad uletene veci, dokazem sa znich tesit, ale toto je nieco strasne ...vacsinou sa viem nad vecami ktore sa nepodaria aspon zasmiat, ale toto mi vzalo dych ...niesom agresivny clovek, ale za toto by som vedel "pachatelovi" dolamat ruky
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 19. August , 2011, 19:07:00 » |
|
takže je viac menej hotova . ešte počkám až to sadne dám prebrúsit pražce , zapojím elektriku a je hotova , krk sedí do ruky aj kvôli tomu že su na nom dva hmatníky na sebe takže riadne hrube - super , zároveň dakujem jednemu cool členovi tohoto fora ktorí poskytol pár vecí či nepotreboval o.i. aj krk aj s hmatníkom /len v dvoch častiach/ . Gitara je z troch kusou v strede jasen a po stranách lipa /všetko poctive 10rokov odstate drevo z náško padláša/ , vela roboty spravil otec a kamoš /ktorí ju mal robit ale sral na to/ ,inak na balkone a na stole v obývačke som to robil no a ešte Harmony v novom šate pri krku T500 gibsom skvelý snímač /dík Rob/ ,konečne som začistil nultý pražec a dokončil picguard , tak tod moje prázdniny
a krajsie to uz neslo ? kopec detailov tam je nedotiahnutych, az odflaknutych. kobylku by som urcite kupil, naco sa patlat s vyrobou - lepsie ako z tovarne to spravit nejde. a este ze preco pri krku HB a pri kobyle SC ? ja by som to citil opacne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 19. August , 2011, 19:12:26 » |
|
Neuveritelna a jedinecna kombinacia Single pri kobyle a humbac pri krku a nevem ci dobre vidim ale hento je nejaky aktivny
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 19. August , 2011, 19:14:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
stevok
náhodný pocestný
Príspevkov: 123
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 19. August , 2011, 19:14:58 » |
|
...prepac Stevino, ale toto je urazka gitary ako hudobneho nastroja, a vtej suvislosti aj mna ako nadsenca pre gitary aj mojho estetickeho citenia ...len mi prosim ta nenapis svoju oblubenu frazu, ze ako mozem hodnotit nieco, ked som to nepocul hrat ...ja mam rad uletene veci, dokazem sa znich tesit, ale toto je nieco strasne ...vacsinou sa viem nad vecami ktore sa nepodaria aspon zasmiat, ale toto mi vzalo dych ...niesom agresivny clovek, ale za toto by som vedel "pachatelovi" dolamat ruky aj mne prepac ale suhlasim s tymto komentarom... to je fakt urazka lebo ja prirovnavam gitary k zenam ze su fakt krasne ale toto ne neviem ani ci mozem nazvat gitara.... este raz sorry...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 19. August , 2011, 19:17:32 » |
|
Neuveritelna a jedinecna kombinacia Single pri kobyle a humbac pri krku a nevem ci dobre vidim ale hento je nejaky aktivny To ma az tak nezaraza, na par telecastroch som to uz videl, ale gitara ako celok je grc riadny teda. S tym by som sa aj zakurit hambil.
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 19. August , 2011, 19:18:47 » |
|
aj mne prepac ale suhlasim s tymto komentarom... to je fakt urazka lebo ja prirovnavam gitary k zenam ze su fakt krasne ale toto ne neviem ani ci mozem nazvat gitara.... este raz sorry...
....aaaaaale, je tam toho, ešte ste nevideli mimozemšťanku ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 19. August , 2011, 19:22:06 » |
|
Pekna pracicka Teraz ju uz len strelit za 700€
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 19. August , 2011, 19:22:30 » |
|
To ma az tak nezaraza, na par telecastroch som to uz videl, ale gitara ako celok je grc riadny teda. S tym by som sa aj zakurit hambil.
ma to Vaiovsky držiak tak to nemoze byt take zle
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 19. August , 2011, 19:26:22 » |
|
pred hrou si treba dat tetanovku ako vazne, ta kobylka a ten singel...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 19. August , 2011, 20:02:57 » |
|
Aj rozmyslam, ci daco napisat... Lebo hento je fakt zazrak. To bude nejaky klon Telecastra s BC rich.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 19. August , 2011, 20:05:31 » |
|
podla mna to posobi ako keby sa dieta snazilo vymodelovat gitaru z plasteliny, super nevsedne. som zvedavy na zvukove ukazky!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 19. August , 2011, 20:11:15 » |
|
no , staval som tu gitaru od začiatku na ergonomiu /ako správny fyzioterapeut/ , to že detaily nie su dotiahnuté to je fakt lakované to bolo štetcom na balkóne nitro a tak do 10vrstiev /celkom sranda/ , brusene ručne papierom /inak ten jasen je riadne tvrdý/ , išlo mi oto aby to držalo a hralo nie o detaily , humbucker je krkový paf a mal som ho takto už na troch gitarách tak sa mi páči tak som ho dal ku krku , a singel je z harmony kobylkoví tak šiel ku kobyle /aby mi nechýbal zvuk singla pri kobyle a hambáča pri krku/ , inak kobyla je povodna kobyla z harmony ale od ručnej prace nemá ďaleko , doriešim dohmat a ja som spokojný .Nebola robená na biznis ale pre seba a splna kriteria ktoré som od nej chcel , je pomerne lahká ticha s komfortným krkom . Ak som niekoho svojou prácou urazil tak ma to mrzí , robil som to ako sa dalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|