PS1984
|
|
« Odpoveď #435 kedy: 04. Marec , 2015, 08:04:21 » |
|
Ja by som ti taky mail Stevo v pohode prelozil do anglictiny. no. a medzitým sa tu môžu uzatvárať stávky o nejakú basu piva, ktorú ten kto prehrá zatiahne na najbližšom Pive v BA. A to by zároveň motivovalo aj Števina k tomu, aby sem konečne prišiel
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #436 kedy: 04. Marec , 2015, 09:00:30 » |
|
Ok, Stevo, vecer im napisem a prihodim fotky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #437 kedy: 04. Marec , 2015, 09:11:18 » |
|
super teším sa - maš to u mna alebo ako mi fyzioterapeuti hovoríme - však Teba sekne , inak s tým nulakom ved to tak bežne RIch mali a ktore to tak mali? najdi aspon jednu prosimta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #438 kedy: 04. Marec , 2015, 09:13:13 » |
|
inak chalani ked uz pisete do bc rich nenapisete niekto aj do lamborghini ja mam taketo sice to vobec nevyzera ako lambo ale ja mam pocit ze to bude nejaky prototyp a co som pozeral inzeraty tak idu za slusne peniaze
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2015, 09:13:45 od glamrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #439 kedy: 04. Marec , 2015, 09:14:18 » |
|
PS1984 - už sa to blíži , prídem naozaj vellmi rad s kapelou to rozbalit do BA keby Sandra neriešila basu už davno riešim nejaky podnik v BA ale teraz ešte počkam nejaký mesiac dva Podla mna by Ti aj tu z fora mnohi radi pomohli s podnikom, ak by ste prisli hrat do BA.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #440 kedy: 04. Marec , 2015, 09:21:37 » |
|
vieš, niekto si dal postaviť nejakú gitaru, lebo na tú vysnívanú jednoducho nemal keše a vzniklo z toho to čo máš doma, či už nut, spínače, poťaky teda čím viac rozdielov tým viac je to jasné že to originál nebude a podľa mňa spoj krku s telom (po tvojom s bruchom) gitary Ti to povie najjasnejšie, s tým už nič nenarobíš, či nezarobíš
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #441 kedy: 04. Marec , 2015, 09:30:27 » |
|
TAk ak to vie niekto vybaviť Tak Blavaci, teraz sa predvedte! Na tomto koncerte by podla mna bola slusna ucast minimalne z fora a znamych clenov fora.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #442 kedy: 04. Marec , 2015, 09:32:58 » |
|
Crespi tak im napíš budem rad fotky maš - bude to zábava riešit tuto záhadu , vtedy Jaywalker písal do Harmony fora za tu moju preglejku a boli s nej v prdeli že nevedia na tom linku na ebay co si daval, mas 70's BC Rich - tvar hlava, logo ani nulak ti nesedi..zvysok som ani nepozeral lebo tie obrazky z ulozto nefunguju. to tvoje okolo BC Rich ani neslo, ziaden prototyp.. uz to chopok uprimne celkom ma fascinuju myslienkove pochody tohoto typu - kupit nejaku rozmlatenu blbost za par supiek, ktora sa na nieco z dialky podoba a potom sa utesovat a presviedcat okolie tym, ze vsak originaly idu na ebay za 3-4 + tisic dolarov tu nie sme v amerike, ze tu niekto na povale po mrtvom dedovi najde '59 LP, ktory ani nebol vytiahnuty z kufra lebo dedo zacal hulit a gitara ho prestala zaujimat. tu na povale najdes tak cremonu dzibsn, jolanu alebo polorozpadnuty teslu mono
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2015, 09:33:40 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #443 kedy: 04. Marec , 2015, 09:40:53 » |
|
nie ani ten fernandes nema nulak ako z jolany. pozri sa na tejto fotke je za klasickym nultym prazcom este normalny kovovy prazec ktory tam nemavaju ani bc rich a nema to ani ten fernandes co si dal teraz link
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #444 kedy: 04. Marec , 2015, 09:43:13 » |
|
jemu uniká pointa že nulák v jeho prípade nie je plastový, ale ten kovový, zároveň si myslím že tým v Jolane vyriešili kopec nepresností čo sa týka výšky zárezov :D takže to vylepšenie jolany kvitujem :D
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #445 kedy: 04. Marec , 2015, 09:45:10 » |
|
ale ta možnost že je to Rich tu stale je
nie je a nikdy ani nebola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #446 kedy: 04. Marec , 2015, 09:50:13 » |
|
... ale ta možnost že je to Rich tu stale je
Ta moznost tu nie je a nikdy ani nebola. Ale napisem im aj tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #447 kedy: 04. Marec , 2015, 09:55:34 » |
|
co je kobyla Germany Scheler ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #448 kedy: 04. Marec , 2015, 09:59:05 » |
|
ja viem naisto len jedni vec že nič neviem na isto napíš bude prča kobylka je Scheler aj mechaniky a made in Germany
teraz som na mobile pripojeny, ked sa vratim z prace, napisem cez pocitac a prilozim fotky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #449 kedy: 04. Marec , 2015, 10:15:56 » |