killo
|
|
« Odpoveď #450 kedy: 04. Marec , 2015, 10:21:19 » |
|
Tak Blavaci, teraz sa predvedte! Na tomto koncerte by podla mna bola slusna ucast minimalne z fora a znamych clenov fora. to mu teda moc nedoprajes :-D clenovia fora = 7 ludi, (lebo zbytok si bude doma gitary lakovat), znamy clenov fora, nech rovnako 7 ze frajerky system. No. ked bude vstupne 20 e tak aj zisk bude :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #451 kedy: 04. Marec , 2015, 10:23:51 » |
|
to mu teda moc nedoprajes :-D clenovia fora = 7 ludi, (lebo zbytok si bude doma gitary lakovat), znamy clenov fora, nech rovnako 7 ze frajerky system. No. ked bude vstupne 20 e tak aj zisk bude :-D
Ved to je na maloklubove a krcmove kapely paradny uspech. Podla mna inak z fora by si toto nenechalo ujst viac ludi a rovno sa to aj moze spojit s GPC pivom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #452 kedy: 04. Marec , 2015, 10:29:36 » |
|
Stevo, ked sme zacinali v BA po kluboch, hrali sme cca 50 coverov a zadara, bolo to slusne spravene. Postupne prisli peniaze. neviem, ci Ti niekto zaplati za vase kompozicie, aby tam mal 10 ludi. Skor myslim ze nie a to teraz nie je ani kritika ani nic podobne, len holy fakt. Skus Bansku Stiavnicu, je tam par podnikov, hral som tam s jendou funky kapelou, da sa dohodnut, je to male, a pretrpia vas tam a ked budete dobri, aj vas zavolaju neskor a zaplatia.
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2015, 10:34:01 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #453 kedy: 04. Marec , 2015, 10:32:07 » |
|
U Ocka by to bolo v klude realne.
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2015, 10:33:08 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #454 kedy: 04. Marec , 2015, 10:46:18 » |
|
drzim palce..ale presne ako pises, ucty treba platit a ked budes cestovat niekde viac ako 100km a sponzorovat si to sam, dlho to nevydrzi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #455 kedy: 04. Marec , 2015, 15:36:10 » |
|
U Ocka by to bolo v klude realne. nebolo, aj oni maju kalkulacku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #456 kedy: 04. Marec , 2015, 15:45:34 » |
|
V TT, HC, PN okrese ani nepoznám podnik čo by Vás zobral s vlastnou produkciou za cesták. Skôr skús festivaly. My sme hrávali za kilo na festoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #457 kedy: 04. Marec , 2015, 16:11:54 » |
|
treba sa spojiť s kapelou čo koncertuje a má vybavený koncert na DK Lúky , tam si možete zahrať a je tam PA , aj ludia ako -tak prídu , je tam bufet , tam sa može každý najebať , teda kto chce , no a cestovné ti tuším zaplatia z nejakého kultúrneho fondu , štátneho , takže skús tam brnknúť Števino , možno motyka vystrelí , ale tam to tak funguje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #458 kedy: 04. Marec , 2015, 16:12:52 » |
|
stevo...prepac..zase trochu tapas..hral som v x kluboch napr. v Rakusku.Vies ako to funguje ? Majitel Ti dopredu preda listky, ktore Ty musis predat svojim kamosom, alebo si ich nechat a zasponzorovat si svoje hranie...podobne to bolo v nemecku. Su vynimky, ale teraz a neuraz sa..este cvicte a uvidite ako to pojde. Napr. v Blave by vas s tym Ivan do Mlyna nepustil, ani Lubo do Bastionu, cize moooozno Hlava XXII samozrejme zadarmo a niekedy v tyzdni...vonku ju kvanta vybornych kapiel a muzikantov, co nemaju kde hrat. Hral som turne v Srbsku a odpadol som z revival kapiel tam a tie hrali za par supiek a pivo...
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2015, 16:27:13 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #459 kedy: 04. Marec , 2015, 16:29:06 » |
|
Tak ked nechce platit podnik tak za vstupne a kludne ideme do toho , ale potom nech sa nikto nečuduje že je vysoke vstupne, a hlavne to svečí otom že to čo sa bežne hrava nestojí za platenie , je mrte kapiel a malo poriadnych a všeci chcu hrat ,ludia nechcu chodit na koncerty lebo povedzem si na rovinu nieje velmi na čo ajj ked sa pomerne vela hra je to na jedno kopyto všetko , Ja to beriem tak že otukat sa na Slovensku a ked hrat a aj si zarobit tak vonka hranice už predsa nie su problém , festaky hm to už asi nestíhame tento rok NA slovensku a nakoniec všade robí vela reklama managment a ked chce poriadny obchodník niečo predat v prvom rade musí mat produkt ktorý ma cenu Ale ide samozrejme hlavne o vlastnu tvorbu , nechcem skončit tak že sa budem hrat na hranie
praveze je to skor naopak, je tolko slusnych kapiel a akcii az su z toho ludia rozmaznani a nikam sa im nechce lebo nejaky fajn koncert je kazdu chvilku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #460 kedy: 04. Marec , 2015, 16:31:19 » |
|
...NA slovensku a nakoniec všade robí vela reklama managment a ked chce poriadny obchodník niečo predat v prvom rade musí mat produkt ktorý ma cenu...
Veď tá reklama... Skúšali ste poslať nahrávku do demovnice rádia FM? (hranie v iných rádiách asi nehrozí). Tam keby ste sa chytili, tak je už náznak nejakej "slávy", čo priláka ľudí do klubu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #462 kedy: 04. Marec , 2015, 17:45:46 » |
|
Ok, Stevo, vecer im napisem a prihodim fotky.
Napisal som im. Uvidime, ci a kedy odpisu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #463 kedy: 04. Marec , 2015, 18:47:23 » |
|
Uz aj odpisali:
Hello, I can assure you that is NOT an authentic BC Rich Guitar.
(preklad: Mozem Vas ubezpecit, ze to NIE JE autenticka gitara znacky BC Rich) Best Regards, Tim Keyes Product Manager BC Rich Guitars
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|