Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 23:30:11
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa gitary  (Prečítané 7082 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
SixQa
nováčik
*
Príspevkov: 24

« kedy: 26. Február , 2011, 20:04:42 »

.. Zdravím, mám problém. Smútim Som úplný začiatočník a chcem si kúpiť gitaru v nižšej cenovej kategórii (neviem ešte či ma hranie na gitaru chytí Popiskujem si ) a akosi sa v tom absolútne nevyznám. Nemá mi kto pomôcť keďže ľudia, ktorých poznám a hrajú na gitare, mi povedali, že prvá gitara je vlastne nepodstatná a mám si kúpiť takú, aká sa mi páči... keďže tomu neverím.. obraciam sa s otázkou... Akú akustickú gitaru by ste mi odporučili... aspoň značku... keďže... Takamine, SX, Fender mi nič nehovorí....  Ďakujem, ak sa niekto ozve.. Žmurk
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #1 kedy: 26. Február , 2011, 20:09:26 »

u akustickych gitar je to trochu zlozitejsie, najlepsie co urobis je, ked zoberies zo sebou do obchodu nejakeho cloveka, co sa vyzna v akustickych gitarach aspon trochu (cim viac, tym lepsie) a potom treba len skusat kus za kusom.
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 26. Február , 2011, 20:16:23 »

.. hmm no rozmýšlala som nad kúpou cez internet, čo mi je hneď jasné, že asi neni dobrý nápad, ale dúfala som, že niekto poradí takú, čo pozná a vie že je dobrá pre začiatočníka... Žmurk
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 26. Február , 2011, 20:21:21 »

.. hmm no rozmýšlala som nad kúpou cez internet, čo mi je hneď jasné, že asi neni dobrý nápad, ale dúfala som, že niekto poradí takú, čo pozná a vie že je dobrá pre začiatočníka... Žmurk

aaa, ty si dievca?  Bavím sa skvele

no to je tak, ze gitary sa lisia jedna od druhej, aj co sa tyka jednej znacky a jedneho modeloveho radu. preto je vzdy najlepsie, ked si tu gitaru najprv vyskusas, alebo ju vyskusa niekto iny a az potom za nu zaplatis, v opacnom pripade sa moze stat to, ze ked ti pride domov, mozes byt dost sklamana, napr. gitara nemusi ladit, moze mat nejaku konstrukcnu vadu atd, hlavne u tychto najlacnejsich gaitar je to dost bezne
Zaznamenané

SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 26. Február , 2011, 20:25:26 »

aaa, ty si dievca?  Bavím sa skvele

áno som dievča..:D:D :D
hmm no šak mne je to jasnéé.. ale tak potom by som reklamovala..:) ale nie.. no proste.. ja ani len nepoznám v blízkosti nejaký obchod, kde by vôbec gitary predávali no.. a k tomu ... nedala by sa poradiť aspoň značka... to mám skúšať jednu za druhou..Huh!..:)
« Posledná zmena: 26. Február , 2011, 20:26:37 od SixQa » Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 26. Február , 2011, 20:29:28 »

odkial si a kolko si ochotna dat za tu gitaru? lebo ak si z nejakeho vacsieho mesta, tak hadam by sa tu nasiel niekto z tohto fora, co by s tebou isiel do obchodu a vybral by ti nejaku..kedze si teda dievca  Bavím sa skvele

a mozes sem hodit aj fotku kludne  Bavím sa skvele
Zaznamenané

SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 26. Február , 2011, 20:31:10 »

hmm no som z Púchova.. a koľko hmm no o to ani tak nejde len aby to nebolo prehnané a aby to hralo..:)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #7 kedy: 26. Február , 2011, 20:34:14 »

jtakac by vopchal vtaka aj do vysavaca, jak tak citam.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 26. Február , 2011, 20:35:27 »

hmm no som z Púchova.. a koľko hmm no o to ani tak nejde len aby to nebolo prehnané a aby to hralo..:)

no ja z puchova nie som, tak ja s tebou nepojdem  Bavím sa skvele

no hra kazda gitara, len ide o to, AKO hra a cim drahsiu gitaru kupis, tym mensia je sanca, ze to bude nepodarok :)
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 26. Február , 2011, 20:36:24 »

jtakac by vopchal vtaka aj do vysavaca, jak tak citam.  Bavím sa skvele

sedlak zas prehovoril  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #10 kedy: 26. Február , 2011, 20:37:36 »

sedlak zas prehovoril  Bavím sa skvele
no ja si fotku nepytam  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 26. Február , 2011, 20:38:13 »

dobre bavme sa tu o gitarách, ok..Huh! :) takže mám nájsť niekoho kto sa v tom vyzná a ísť s ním len tak skúšať jednu od druhej..Huh!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #12 kedy: 26. Február , 2011, 20:39:36 »

dobre bavme sa tu o gitarách, ok..Huh! :) takže mám nájsť niekoho kto sa v tom vyzná a ísť s ním len tak skúšať jednu od druhej..Huh!
pozri, kup si tu, ktora sa ti bude zvukovo pozdavat najviac a zaroven bude pre teba pohodlna. Nic viac by som ako zaciatocnik neriesil.  Na zdravie!
Zaznamenané

SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #13 kedy: 26. Február , 2011, 20:41:52 »

pozri, kup si tu, ktora sa ti bude zvukovo pozdavat najviac a zaroven bude pre teba pohodlna. Nic viac by som ako zaciatocnik neriesil.  Na zdravie!
čiže mi radíš to, čo všetci, ktorých poznám... aby som si kúpila tú ktorá sa mi páči hej..Huh!  Fuuha zíram
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 26. Február , 2011, 20:42:05 »

no ak chces kupit bez rizika, tak ano, ak chces riskovat, tak si pogugluj a vyber si podla obrazku, mozno najdes aj ruzovu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.