Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 22:36:01
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa gitary  (Prečítané 7065 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
SixQa
nováčik
*
Príspevkov: 24

« Odpoveď #30 kedy: 26. Február , 2011, 21:04:54 »

zle je akurat to, ze davas na rady svojich priblizne rovnako starych kamaratov, to radsej nerob a netyka sa to len gitar  Bavím sa skvele
no budem sa snažiť..:)  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kuko6
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #31 kedy: 26. Február , 2011, 21:07:49 »

skus popozerat nejaky yamahy, takamine, mozno fendre.. aj tie lacne epiphony akustiky nezneju zle.. ja si jednu taku epiphonu chcem kupit, taku ku ohnicku.. ozaj by bolo dobre zobrat zo sebou nejakeho cloveka co aspon kus hra na gitare , ze ti aspon povie ci to ako tak ladi a ci to ma vsetko jak ma byt, nie krk vyhnuty jak vinetuov luk

do takych 100-200 evry sa da najst celkom v pohode gitara, co hra.. da sa aj co hra dobre, ale to je obrovska nahoda ked na taku natrafis

tot asi vse odomna
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #32 kedy: 26. Február , 2011, 21:08:32 »

Akustiku určite nekupovať podla obrázku (síce ani elektriku, ale toto dvojnasobne). Treba naozaj zobrať dakoho skúsenejšieho (nie kamaráta ktorý sa práve naučil smells like teen spirit :) ) a nech poskúša jednu od druhej, vyvešané aj tie ktoré majú v sklade.  :)
Zaznamenané
lava_ruka_boha
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 70

« Odpoveď #33 kedy: 26. Február , 2011, 21:09:07 »

jesus maria ludia  Bavím sa skvele jeden ju tu bali, dalsi odpisuje kvoli tomu ze je to dievca  Bavím sa skvele ... chce radu tak jej poradte. myslim ze nie je tazke napisat nieco v tom zmysle ze mne preslo rukami niekolko akustickych gitar viac tych lacnych ako drahych a najviac sa mi pozdavali gitary Marris, hlavne zvukovo predbehli ostatne lacne znacky. a ked nieco trosku drahsie tak Dowina, z toho som mal najlepsi dojem.
Zaznamenané
SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #34 kedy: 26. Február , 2011, 21:10:01 »

skus popozerat nejaky yamahy, takamine, mozno fendre.. aj tie lacne epiphony akustiky nezneju zle.. ja si jednu taku epiphonu chcem kupit, taku ku ohnicku.. ozaj by bolo dobre zobrat zo sebou nejakeho cloveka co aspon kus hra na gitare , ze ti aspon povie ci to ako tak ladi a ci to ma vsetko jak ma byt, nie krk vyhnuty jak vinetuov luk

do takych 100-200 evry sa da najst celkom v pohode gitara, co hra.. da sa aj co hra dobre, ale to je obrovska nahoda ked na taku natrafis

tot asi vse odomna
úúú konečne nejaký názor.. ďakujem..  Žmurk no skúsim..
Zaznamenané
kuko6
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #35 kedy: 26. Február , 2011, 21:10:41 »

este by som upozornil na znacky SX a Face, to nekupovat za ziadnu cenu, priserne gitary
Zaznamenané
SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #36 kedy: 26. Február , 2011, 21:13:09 »

jesus maria ludia  Bavím sa skvele jeden ju tu bali, dalsi odpisuje kvoli tomu ze je to dievca  Bavím sa skvele ... chce radu tak jej poradte. myslim ze nie je tazke napisat nieco v tom zmysle ze mne preslo rukami niekolko akustickych gitar viac tych lacnych ako drahych a najviac sa mi pozdavali gitary Marris, hlavne zvukovo predbehli ostatne lacne znacky. a ked nieco trosku drahsie tak Dowina, z toho som mal najlepsi dojem.
dííky za zastanie sa ma..:) :) takže radíš Marris, Dowin..Huh!..
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #37 kedy: 26. Február , 2011, 21:15:30 »

úúú konečne nejaký názor.. ďakujem..  Žmurk no skúsim..

ja som ti napisal radu hned v prvom prisvepku, asi si prehliadla, nevadi  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #38 kedy: 26. Február , 2011, 21:18:22 »

ja som ti napisal radu hned v prvom prisvepku, asi si prehliadla, nevadi  Bavím sa skvele
neprehliadla, neboj len to nebol taký názor.. z ktorého by som niečo mala..:)  Bavím sa skvele
Zaznamenané
SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #39 kedy: 26. Február , 2011, 21:19:11 »

este by som upozornil na znacky SX a Face, to nekupovat za ziadnu cenu, priserne gitary
hmm no tie SX .. tých som tu videla celkom dosť..:)
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #40 kedy: 26. Február , 2011, 21:20:31 »

neprehliadla, neboj len to nebol taký názor.. z ktorého by som niečo mala..:)  Bavím sa skvele

jaaj, ty chces pocut, ze najlepsie je si objednat z netu? no dobre, tak najlepsie je objednat si z netu, spokojna?  Bavím sa skvele

taka sympaticka blondina a este k tomu modrooka a neda si povedat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
lava_ruka_boha
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 70

« Odpoveď #41 kedy: 26. Február , 2011, 21:22:15 »

dííky za zastanie sa ma..:) :) takže radíš Marris, Dowin..Huh!..

tak aspon ja mam take skusenosti ze pomer kvalita/cena u tychto znaciek je super, no niekto druhy so mnou suhlasit nemusi. ono by aj dost pomohlo vediet aky je tvoj cenovy strop  :) lebo zase ak chces investovat napr. 200€ a viac tak o nejakych Marris gitarach sa bavit nebudeme  :)
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #42 kedy: 26. Február , 2011, 21:24:36 »

Neorientuj sa na značku, skôr na maximálnu cenu ktorú si ochotná obetovať a potom už iba skušať.
Ja som si tiež šiel pre šesťstrunovú takamine a odchádzal s dvanásťstrunnou epiphone  Bavím sa skvele

BTW: dakedy som poznal asi štyri dievčatá v tvojom veku ktoré chceli začať s gitarou a ani jedna nakoniec nezačala... To si každá musí prejsť touto fázou?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #43 kedy: 26. Február , 2011, 21:30:08 »

jaaj, ty chces pocut, ze najlepsie je si objednat z netu? no dobre, tak najlepsie je objednat si z netu, spokojna?  Bavím sa skvele

taka sympaticka blondina a este k tomu modrooka a neda si povedat  Bavím sa skvele
bojím sa ťa..  Bavím sa skvele Bavím sa skvele asi si dám vyoperovať modré oči a prefarbiť vlasy..:)
Zaznamenané
SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #44 kedy: 26. Február , 2011, 21:30:59 »

tak aspon ja mam take skusenosti ze pomer kvalita/cena u tychto znaciek je super, no niekto druhy so mnou suhlasit nemusi. ono by aj dost pomohlo vediet aky je tvoj cenovy strop  :) lebo zase ak chces investovat napr. 200€ a viac tak o nejakych Marris gitarach sa bavit nebudeme  :)
hmm no myslím že keď začínam tak tých do 200 stačí to doho dať...:)
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.