proton
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 03. Marec , 2011, 15:46:03 » |
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 03. Marec , 2011, 15:46:16 » |
|
Takze... zistil som ze som koko*t
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 03. Marec , 2011, 15:49:43 » |
|
O mne si tak 90 percent ľudí myslí, že som v podstate milý človek...t.j. logicky ma podľa tvojej teórie berú aj za dobrého muzikanta a tých 10 percent si o mne z rôznych dôvodov myslí že som kkt. čím by som mal podľa tvojej teórie hrať len do bodky zocvičené preberačky, a nebyť schopný urobiť pesničku (čo si nemyslí ani tých desať percent..lebo keď ťa raz má niekto za kkta tak väčšinou nerieši jemné odtienky tvojej duše :-D )...keby to percento stúplo - stáva sa zo mňa napriek cvičeniu a práci na sebe horší muzikant? :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 03. Marec , 2011, 16:09:18 » |
|
hm skoro všetko čo ste napísali je pravda ale aj tak si stojím za svojím - čudné ni .Niekto možno pôsobí arogantne alebo ako k.... a pritom v podstate je to milí človek - človek je obvykle presný opak toho ako pôsobí na prvý dojem , hm , väčšinou hrávam s amatérmi aj ja som amatér - fakt . Ja len tvrdím že osobnosť a jedničnost človeka tvoriaceho nejake umenie sa v tom umení prejavuje ako pečať jedinečnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 03. Marec , 2011, 16:10:14 » |
|
už prestan
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 03. Marec , 2011, 22:31:30 » |
|
su fora zvukarov, kde su najvacsi kok*ti hadajte kto ? zacina to na g
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 03. Marec , 2011, 22:40:50 » |
|
tato tema mi poslednych 24 hodin normalne usla pomedzi prsty.. podozvedal som sa zas kopec veci, som rad ze som sa k tomu opat dostal.. inak my sa chodime s kapelou hybat do rytmu raz tyzdenne v nedelu.. avcsinou vypadneme z rytmu ale citime to, lebo to je uprimne a od srdca, vzdy potom toho co vypadol pohladime, lebo to je blues, blues je o pocitoch, je to o naladach, o tom ze hudobnici sedia na zadku, je to o koseli po starom otcovi, o pachu kavy v automate v samoobsluznej predajni potravin, blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver, blues je o hrmonii tela a duse..
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2011, 22:44:20 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 03. Marec , 2011, 22:50:44 » |
|
:D ja poznam jedneho kkta čo hraje na bicie predvadza sa...mysli si že je nadčlovek.. ale z rytmu nevypadne...čiže podla tvojej teorie nieje kkt ? :D
presne je to naopak vačšina najvačšich geniov boli velmi tažke povahy...aj uplne najvačšich ako mozart bach..hudba vychadza hodne z emocii a kkti ich mavaju hodne...dobraci tych si nik nevšima akoby neboli na javisku...ale pre lentak zabavu treba dobrych kamošov
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2011, 22:51:13 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 04. Marec , 2011, 08:15:54 » |
|
tato tema mi poslednych 24 hodin normalne usla pomedzi prsty.. podozvedal som sa zas kopec veci, som rad ze som sa k tomu opat dostal.. inak my sa chodime s kapelou hybat do rytmu raz tyzdenne v nedelu.. avcsinou vypadneme z rytmu ale citime to, lebo to je uprimne a od srdca, vzdy potom toho co vypadol pohladime, lebo to je blues, blues je o pocitoch, je to o naladach, o tom ze hudobnici sedia na zadku, je to o koseli po starom otcovi, o pachu kavy v automate v samoobsluznej predajni potravin, blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver, blues je o hrmonii tela a duse.. kde ty chodis na taketo vyroky? Aha uz viem, vychadzaju ti zo srdca.
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2011, 08:17:09 od sevo »
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
ice:breaker
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 04. Marec , 2011, 08:58:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 04. Marec , 2011, 09:21:14 » |
|
Po dlhom case som sa tak zasmial, ze mi az slzy tiekli.
neviem preco sa smejes. i taka je hudba, i take vie byt blues
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 04. Marec , 2011, 09:36:46 » |
|
neviem preco sa smejes. i taka je hudba, i take vie byt blues
Klinec na zaver
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 04. Marec , 2011, 10:10:23 » |
|
genius ostane vzdy nepochopeny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 04. Marec , 2011, 11:03:07 » |
|
rozdiel medzi geniom a kktom je podla mna v tom že genius ma pocity a vie s nimi pracovat a koko*t ich nema a nevie s nimi pracovat - a to sa zrovna v blues vždy ukáže
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|