garde
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 04. Marec , 2011, 14:02:31 » |
|
...."ice" to si nemal robiť neskutočne mu krivdíš ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 04. Marec , 2011, 14:09:13 » |
|
ice a to sa Ti fakt páčil ten mladý čo sa trasie pri tých bicích , čo taka hudba asi ludom dá ,po pár minútach je to už otravné a on sa furt len trasie a trasie , ludia by mali robiť hudbu pre ludí a nie pre seba a tomu ver že toto nedokáže nikto dlho počuvat .A hlavne bicman by mal vediet ludí rozkývat a tento dokáže človeka jedine roztriasť, su aj v metale dobrý bubeníci Lombardo , Niko ........ ale tento ešte musí dozriet A čo sa týka mojej nahrávky nebola to ukážka mojich zručností ani hráčskych ani nahrávacích bola to ukážka zvuku na porovnanie dvoch gitár
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 04. Marec , 2011, 14:12:43 » |
|
bola to ukážka zvuku na porovnanie dvoch gitár
tak ucel to potom splnilo.. a to je dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 04. Marec , 2011, 14:15:09 » |
|
Stevino..čiže taký Billy Cobham, je úplný sráč, ktorý vlastne nevie hrať na bicie, a taký mahavishnu orchestra boli len onanisti, ktorý vlastne nevedeli hrať a tak hrali veľa a rýchlo aby sa to zakrylo?
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 04. Marec , 2011, 14:20:06 » |
|
Stevino..čiže taký Billy Cobham, je úplný sráč, ktorý vlastne nevie hrať na bicie, a taký mahavishnu orchestra boli len onanisti, ktorý vlastne nevedeli hrať a tak hrali veľa a rýchlo aby sa to zakrylo?
hlavne boli kok*ti ak spravne rozumiem celej tej terminologii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 04. Marec , 2011, 14:22:06 » |
|
Na to netreba zabudat ze su to kkti a neslo im to od srdca
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 04. Marec , 2011, 14:23:27 » |
|
stevino, bez urazky, ale prd tomu rozumies tento sa tiez len trasie a neroztancuje ani epileptikov
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2011, 14:24:11 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 04. Marec , 2011, 14:24:49 » |
|
ice a to sa Ti fakt páčil ten mladý čo sa trasie pri tých bicích , čo taka hudba asi ludom dá ,po pár minútach je to už otravné a on sa furt len trasie a trasie , ludia by mali robiť hudbu pre ludí a nie pre seba a tomu ver že toto nedokáže nikto dlho počuvat .
Otravny si ty a ani nie po par minutach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 04. Marec , 2011, 14:25:53 » |
|
stevino, bez urazky, ale prd tomu rozumies tento sa tiez len trasie a neroztancuje ani epileptikov Dalsia ukazka amatera ktory neciti blues
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 04. Marec , 2011, 14:30:10 » |
|
Stevko, ty ako odbornik, ktory z tychto dvoch gitaristov je lepsi? Ja sa neviem rozhodnut, ten dlhovlasy to nejak neciti ze. Dik dopredu za nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 04. Marec , 2011, 14:41:46 » |
|
Stevko, ty ako odbornik, ktory z tychto dvoch gitaristov je lepsi? Ja sa neviem rozhodnut, ten dlhovlasy to nejak neciti ze. Dik dopredu za nazor tak isto malmsteen je namysleny kkt a ako hraje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 04. Marec , 2011, 14:46:26 » |
|
stevino porad mi co mam fetovat aby som bol taky odbornik ako ty? C6000 alebo radsej susterlep?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 04. Marec , 2011, 17:11:06 » |
|
hm všetkých Vás pozdravujem a som rád že poznám takých extra super odborníkov na všetko okolo hudby mám sa ešte vela čo učit ale od Vás račej nie ešte by som sa stal normálny a to v hudbe nie je boh vie čo . Mahavišnu hrali aj pomalé veci a ich rýchle rytmi nezneli všetky rovnako ale fakt sa mi tu nechce ku každej narážke vyjadrovať cuba Ty nič čuchat nemusíš aj tak si mimo daj si guajakuran aby si sa trocha uvolnil lebo skončíš ako ten mladý neuspokojený bubeník
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 04. Marec , 2011, 17:14:47 » |
|
Stevino...kua ešteže ty sa všetkému rozumieš úplne dokonale.
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 04. Marec , 2011, 17:17:58 » |
|
tak to nie ale isto viem viac ako prd , je to všetko otom že su aj ine ako bežne zabehane cesty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|