vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 13. August , 2011, 13:11:59 » |
|
šlaka , beriem všetku kritiku, len teraz som si všimol že ten mikro spadol zo stojanu tak to snímalo skor prach na zemi ako zvuk ,ak nieste vrcholne otrávený môžem skusit ešte jednu nahrávku ale dam is najprv pivo a .. cigu /dneska mam už konečne volno tak trocha zapražím/ možno to lepšie víde . tak či tak odporúčam germaniove skreslenie nič tak nereaguje na prsty ten efekt akoby žil
ja tak ci tak odporucam cvicit pretoze nic neznie lepsie ako ked vie niekto hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 13. August , 2011, 13:12:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 13. August , 2011, 13:15:12 » |
|
len čas ukaže , doležite su len dve veci 1 pocit pri hraní 2 reakcie ludí
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 13. August , 2011, 13:19:13 » |
|
Takze je to 50 na 50
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 13. August , 2011, 13:23:53 » |
|
stevino tu zaklada novy pankovy projekt ..priestorovy zvuk dosiahne snimanim cez pol bytu ..stary vintage ton jebnutim mikraku do prachu a stereo layering dozukmi susedovho papagaja z balkona. Tu uz ani hrat netreba
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 13. August , 2011, 13:35:32 » |
|
stevino je taky Roko akurat vie obsluhovat internet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 13. August , 2011, 14:06:50 » |
|
dík za kritiku , čista agresia ,niečo Ta musí trápit Kubo , , takže žiadne ukažky do tejto temy nech sa to tu zas nezvrhne , každopádne nadalej si myslím že najlepšie sa nahrávky cez pc robí cestou : gitara - malá lamp hlava- repro - mikro- pc .Len tolko som chcel k tejto teme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 13. August , 2011, 14:15:37 » |
|
dík za kritiku , čista agresia ,niečo Ta musí trápit Kubo , , takže žiadne ukažky do tejto temy nech sa to tu zas nezvrhne , každopádne nadalej si myslím že najlepšie sa nahrávky cez pc robí cestou : gitara - malá lamp hlava- repro - mikro- pc .Len tolko som chcel k tejto teme Stevino a mas odskusane aj ine sposoby nahravania ci len tento jeden?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 13. August , 2011, 14:30:15 » |
|
minimálne tri roky som sa pokúšal nahrat niečo cez rôzná multaki a krabky do aphex compelor /inak v tedy draha vec/ a audigi soundblaster ZS2 , k tomu roland Hd1 ako bicie , chodili mi na byt muzikanti dali sme to na sluchadla a mohol som si kedykoľvek zahrat a nahrat to 24b kvalite ... ale nikdy neznela ta gitara tak a nereagovala tak ako na malý flaškový aparát , netreba zabudat na to že repro je dôležitá výhybka zvuku , a hlavne je dobre mat na javisku a v skúšobni ten istý zvuk čo doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 13. August , 2011, 14:51:58 » |
|
Mas v tej hlave zabudovane aktivne chladenie? Ak nie, ako mozes mat na podiu a doma rovnaky zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 13. August , 2011, 14:54:07 » |
|
Mas v tej hlave zabudovane aktivne chladenie? Ak nie, ako mozes mat na podiu a doma rovnaky zvuk prezradim ti tajomstvo. ja som len internetovy drist a na podiach nehram, takze mi aktivne chladenie netreba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 13. August , 2011, 15:03:54 » |
|
prezradim ti tajomstvo. ja som len internetovy drist a na podiach nehram, takze mi aktivne chladenie netreba Ja som nereagoval na teba, ale na stevina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PigDog
Hosť
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 15. November , 2011, 16:39:37 » |
|
experimentuj so samostatnými impulzami, lebo čo viem z vlastnej skúsenosti tie čo sú v guitar rigu a v amplitube sú vhodné iba na zvýšenie tlaku... aj tak si síce myslím, že nahrávať je vhodné na klasiku = zosík bedňa mikrofón, ale s vhodnými impulzami sa dajú aj z efektovej slučky aparátu zaujímavé veci dostať, len musíš mať v returne pichnutý nejaký jack nech ti to nerobí ruchy a iné artefakty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 29. Marec , 2012, 13:09:46 » |
|
narýchlo som niečo nahral: Cort KX1Q DSB - Custom Screamer TS9 - Toneport GX - PC....soft Reaper + VST Pluginy od Lepoua + RedWirez impulzy...nejaký posun som nezaznamenal...v zlepšení zvuku...tebe sa páči tento zvuk?
|
|
« Posledná zmena: 29. Marec , 2012, 13:15:14 od Vratko »
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
|