oblaty
|
|
« kedy: 04. Apríl , 2011, 20:11:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
oblaty
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:15:22 » |
|
Táto bola robena podla Musicman Steve Morse signature a tá má taketo hrany Petrucciho model ešte len plánujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:20:21 » |
|
mi to pripadá ako vytunena galaxiska , ale popavde keby som sa dal lepit brucho tak na spodu najtvrdšie a na vrch najmäkšie , a s čoho je krk , ale inak klobuk dole velmi pekná práca daj ukážky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
oblaty
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:22:01 » |
|
ten jaseň na vrchu je len kvoli vzhladu, lebo lipa nema žiadnu peknu kresbu. a ten krk som pisal že je javor / palisander
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:29:20 » |
|
ale popavde keby som sa dal lepit brucho tak na spodu najtvrdšie a na vrch najmäkšie
mas aj nejaky logicky dovod, ked sa to uz roky robi naopak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:36:50 » |
|
Veľmi pekná práca, mohol si sem hodiť aj fotky z výroby....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:37:00 » |
|
Ja brucho ne a ne zhodit. Asi by som mal obmedzit prisun piva, ale co potom Inak gitara krasna a tie hrany su super, mne sa ta petrucciho nelubi moc.
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:38:48 » |
|
na akustických nástrojoch je spodna doska obvykle z podstatne tvrdšieho materiálu / na vrchu je čast napr rezonančný smrek / , ked je tvrdšia doska dole zvuk sa odrazí od spodu a ide na spet , ked je to naopak tak sa zvuk rozptyľuje do opačnej strany . To sa len posledne roky robí tak - koli dizajnu , ale logicky my lepšie sedí opačná verzia , vrchna doska je rezonančná . Obvykle su kvalitne gitari z hustých driev /mahagon , javor ..../ . ked už dat tvrdu dyhu na vrch tak aj na spodok - podla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:42:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:42:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:48:07 » |
|
To sa len posledne roky robí tak - koli dizajnu ,
poznas gitaru co sa vola les paul ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
oblaty
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:49:18 » |
|
na akustických nástrojoch je spodna doska obvykle z podstatne tvrdšieho materiálu / na vrchu je čast napr rezonančný smrek / , ked je tvrdšia doska dole zvuk sa odrazí od spodu a ide na spet , ked je to naopak tak sa zvuk rozptyľuje do opačnej strany . To sa len posledne roky robí tak - koli dizajnu , ale logicky my lepšie sedí opačná verzia , vrchna doska je rezonančná . Obvykle su kvalitne gitari z hustých driev /mahagon , javor ..../ . ked už dat tvrdu dyhu na vrch tak aj na spodok - podla mna
nemiešaj hruškovicu s jablkovicou... toto nie je akustický nástroj!!! a ten jaseň nie je dýha ale cca 1.5cm kus
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:52:46 » |
|
moja prva ibanez rg470 bola z rezonancneho smreku.. inak k tomu stevovi morse-ovi.. vela ludi to u nas vie ale jemu robil napriklad gitaru aj Igor Keller tuto od nas.. vcelku mila historka z toho bola ako mu ju chalani odovzdavali, musel to byt fakt zazitok, dokonca vraj na hra aj na nejakom live DVD a ze mala spravenu jednu vychytavku oproti povodnym musicmanom ktora sa MOrseovi vcelku zapacila a potom mu ju robili aj na jeho dalsie gitary.. ale to uz by som klamal ze co to bolo inak vcelku ok gitara, posobi velmi stroho a mozno az lacno ale urcite bude hrat vyborne.. jedine co mi je proti srsti su aktivne emg a kresba toho topu.. a hlavne este teda ak mozem tak tie kovove sede mechaniky a floyd sa mi vizualne nepacia, trochu take nedotiahnute mi to pride ale to je len moj skromny nazor..kebyze si ja viem spravit gitaru tak som uplne ze najstastnejsi na svete
|
|
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2011, 20:54:10 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 04. Apríl , 2011, 20:52:55 » |
|
oblaty - na stevina ser, on si melie stale svoje. Ale je nas verny kamarat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|