BrokenWings
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 16. Apríl , 2011, 11:31:44 » |
|
Uff... fakt ti to kape. Mám pocit, že si skladbu skomponovanú pre klavír tou gitarou úplne znásilnil. Nepatrí tam. Atmosféru skladby priam patetizuje. Taká malá päsť na oko. Ale vždy lepšie ako stevinove aranže pre sic
|
|
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2011, 11:32:45 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 16. Apríl , 2011, 11:36:31 » |
|
Uff... fakt ti to kape. Mám pocit, že si skladbu skomponovanú pre klavír tou gitarou úplne znásilnil. Nepatrí tam. Atmosféru skladby priam patetizuje. Taká malá päsť na oko. Ale vždy lepšie ako stevinove aranže pre sic diky skladba nieje pre klavir ale pre slacikovy orchester...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 16. Apríl , 2011, 11:45:59 » |
|
Vidíš, som hovädo,nevšímaj si ma. Aj tak si myslím, že do toho klavíra je to priveľa. Skús vlastnú kompozíciu alebo back tracky pre gitaru. Pre niečo sa tie skladby jednoducho tak robia. Do tohoto sa dá fajn vyblázniť, ale na serióznu gitaru je to nevďačné.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 16. Apríl , 2011, 11:48:35 » |
|
Vidíš, som hovädo,nevšímaj si ma. Aj tak si myslím, že do toho klavíra je to priveľa. Skús vlastnú kompozíciu alebo back tracky pre gitaru. Pre niečo sa tie skladby jednoducho tak robia. Do tohoto sa dá fajn vyblázniť, ale na serióznu gitaru je to nevďačné. ved v pohode, ja som rad ze si si to pustil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 17. Apríl , 2011, 15:46:39 » |
|
nijak ma ten napad gitarovat do toho klaviru nepoburuje. ladive problemy to ma, toto by gitarista co akoze chce solovat a neni drevo nemal dopustit. zvucik je taky... tvrdis, ze to je Les Paul robeny a ze je paradny... furt tu kupujes a predavas krabicky a kokotinky a kombicka a potom mas etse nejaky Plexi klon.. tak reku ze by ten zvucik mohol byt aj lepsi trochu, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 17. Apríl , 2011, 21:37:00 » |
|
nijak ma ten napad gitarovat do toho klaviru nepoburuje. ladive problemy to ma, toto by gitarista co akoze chce solovat a neni drevo nemal dopustit. zvucik je taky... tvrdis, ze to je Les Paul robeny a ze je paradny... furt tu kupujes a predavas krabicky a kokotinky a kombicka a potom mas etse nejaky Plexi klon.. tak reku ze by ten zvucik mohol byt aj lepsi trochu, nie ? Rasto dik za nazor ono aparaty mam fajne len som ich este neskusal nahravat ale asi zacnem lebo ako nahravam cez pluginy zvuk este nikto nepochvalil...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 17. Apríl , 2011, 21:48:28 » |
|
vsak sa nauc nastavit dobry zvuk s pluginmi a mozno niekto pochvali..menej je viac..exciter naco?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 18. Apríl , 2011, 11:16:36 » |
|
vsak sa nauc nastavit dobry zvuk s pluginmi a mozno niekto pochvali..menej je viac..exciter naco?
to sa mi podarilo zatial len raz v jednej ukazke a bola to cisto len plexina z podfarmu :D exciter sam neviem... ale ono je pravda ze som chcel vyskovejsi zvuk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 18. Apríl , 2011, 14:23:06 » |
|
mne sa ta skladba harmonicky paci. Da sa instrumentalne rozpracovat, bud tam dat tie slaciky, ale este viac mi to pripomina Knopflera. Zvuk gitary sa mi nezda moc vydareny, mohol by sa aj pocas skladby zmenit na stavnatejsi na zvyraznenie nejakej casti...ale este lepsie by bolo skladbu prepracovat tak, za v nej pride nejaka gradacia, nastup dalsich nastrojov a podobne...Pre mna je to knopflerovka s potencialom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. Apríl , 2011, 14:48:43 » |
|
mne sa ta skladba harmonicky paci. Da sa instrumentalne rozpracovat, bud tam dat tie slaciky, ale este viac mi to pripomina Knopflera. Zvuk gitary sa mi nezda moc vydareny, mohol by sa aj pocas skladby zmenit na stavnatejsi na zvyraznenie nejakej casti...ale este lepsie by bolo skladbu prepracovat tak, za v nej pride nejaka gradacia, nastup dalsich nastrojov a podobne...Pre mna je to knopflerovka s potencialom...
diky za nazor inac ta skladba nieje moja, je to cover aspon viem na com nabuduce popracovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 26. Apríl , 2011, 10:11:15 » |
|
Mne sa to zda intonacne ok Je to pekné
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 26. Apríl , 2011, 10:20:47 » |
|
Az teraz som si to vypocul. Hned na prve tony klavira vo mne evokolovali Rudessa z DT. A ta gitara dalej, uplne sa mi vyplnilo ocakavanie - je to take, ako ked Petrucci s Rudessom si hraju tie svoje jamky. Pekne to je. Skoda, ze to miestami ku koncu neladi (tie bendy myslim).
|
|
« Posledná zmena: 26. Apríl , 2011, 10:21:21 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 26. Apríl , 2011, 16:13:03 » |
|
Az teraz som si to vypocul. Hned na prve tony klavira vo mne evokolovali Rudessa z DT. A ta gitara dalej, uplne sa mi vyplnilo ocakavanie - je to take, ako ked Petrucci s Rudessom si hraju tie svoje jamky. Pekne to je. Skoda, ze to miestami ku koncu neladi (tie bendy myslim). dik za nazor mas pravdu ten posledny bend pri konci je dost mimo, ale nakoniec som ho tam nechal lebo sa mi to volako pacilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 27. Apríl , 2011, 09:11:20 » |