|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Apríl , 2011, 11:04:18 » |
|
mozno to bude zniet divne ale.. neskusali ste inak napolohovat zosiky v skusobni? ze ci to nepomoze.. lebo takto musite ist potom obaja na mikrak cez PAcko asi a rovno do toho zariadenia na posluch, a hlavne.. neviem ze ci v hluku skusobne ti pomozu nejake sluchatka v uchu, ale mzono tak niekto skusa a vie povedat lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 21. Apríl , 2011, 11:09:48 » |
|
mozno to bude zniet divne ale.. neskusali ste inak napolohovat zosiky v skusobni? ze ci to nepomoze.. lebo takto musite ist potom obaja na mikrak cez PAcko asi a rovno do toho zariadenia na posluch, a hlavne.. neviem ze ci v hluku skusobne ti pomozu nejake sluchatka v uchu, ale mzono tak niekto skusa a vie povedat lepsie
ide hlavne o cinely tie vadia najviac,tie nezatlmis ja chcem stiahnut zvuk z dvoch aparatov previest ho cez tuto masinu a namixovat si pomer v sluchadlach chcem pocut hlavne seba + druheho gitaristu
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Apríl , 2011, 12:30:52 » |
|
sme sa teraz tak nejak so 4ocim bavili a navrhol klasicky sposob ze - stuple do usi pomoze ti to urcite.. oreze to tie vysoke tony takze ti to nebude az tak vadit a budes pocut co obaja hrate.. a nedas za to majland hlavne co to pouzivate za zosiky a cinely vlastne? lebo nepamatam si ze by sa mi niekedy nieco take stalo pri hrani.. jo a ak sa nepocujete a mas pocit ze sa to miesa s cinelmi tak treba stiahnut presence a basy trochu, vytocit viac stredy a hned sa budete pocut lepsie obaja
|
|
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2011, 12:32:27 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 21. Apríl , 2011, 12:47:42 » |
|
jj..dobre odhlucnit skusobnu, aby neboli odrazy blbe, stuple do usi a natocit vhodne zosiky. malo by to byt ok a budes si aj setrit sluch
ci planujes pouzivat nejake sluchatka s brutal utlmom? bubonistu chcete jak odhlucnit aby to neprerazalo cez sluchatka? ci ti bude v skusobni vrestat cela kapela a este si chces do sluchatok pustit vrestajuce dve gitary aby to prehlusilo cely ten bordel?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 21. Apríl , 2011, 12:57:22 » |
|
ci planujes pouzivat nejake sluchatka s brutal utlmom? bubonistu chcete jak odhlucnit aby to neprerazalo cez sluchatka? ci ti bude v skusobni vrestat cela kapela a este si chces do sluchatok pustit vrestajuce dve gitary aby to prehlusilo cely ten bordel?
[/quote] tak tak riadne sluchatka v podstate nejde az tak o to ze nepocujem gitary ,to nie ale o celkovy hluk pridem zo skusky unaveny a ohlucany jak hovado ,ked si dam stuple to stoji za hovno nepocut nic a skusobna zatlmena je plus koberce na zemi takze to chcem riesit ako napr Machine Head kazdy ma svoj in ear odposluch.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 21. Apríl , 2011, 14:02:19 » |
|
ja sa hlavne obavam, ze to je hovadina este z dalsieho dovodu - na vlastny koncert pojdes tiez so stuplami? hlasitost v skusobni nie je o nic vyssia, nez dajme tomu v krcme, kde hra ziva muzika a tam tiez nikto stuple nenosi. podla mna jedina cesta je usporiadat a odhlucnit skusobnu. vysky sa utlmuju uplne najlahsie. a hlavne - if it's too loud, you are too old
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:07:14 » |
|
stupne su uplne nahovno, ak sa bavime o beznych na spanie, takisto aj nejake tlmiace sluchadla. Zvuk sa strasne zahuhle a nieje konkretny a kto este spieva, tak to je uplne naprd. Hodili by sa uz profesionalnejsie stuple, ktore zoslabia zvuk, ale spektrum nebude az take zmenene ako pri beznych stuploch...tie co ma styrioci v linku
Ale siel by som cestou, ze najprv nejako zlepsit akustiku - napr aj tie vajcaky, a kto vravi ze to nepomoze tak trepe kraviny. akustiku to zlepsi o dost, ale samozrejme na odhlucenie to neni. potom rozmiestnenie aparatov, cize spevove bedne do urovne usi a gitarove aparaty nejako tiez oproti a v dostatocnej vzdialenosti. a ked nie, tak skusit tie profesionalnejsie stuple
|
|
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2011, 22:38:20 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:20:16 » |
|
Kde sa to da kupit? To by som skusil. Ja som skusal tie co sa daju kupit v lekarni, take zlte, ale strasne to zmeni zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:49:07 » |
|
stupne su uplne nahovno, ak sa bavime o beznych na spanie, takisto aj nejake tlmiace sluchadla. Zvuk sa strasne zahuhle a nieje konkretny a kto este spieva, tak to je uplne naprd.
Ked spievas a das si stuple, pocujes sa pekne zvnutra hlavy (ako ked si rukou zapchas usi), je to praveze obrovska vyhoda...problem je skor u gitary, kde moze orezanie niektorych frekvencii dost vadit...osobne mam s vokalom aj gitarou odskusane vreckovky, vatu, stuple ku zbijacke a so vsetkym sa dalo v pohode fungovat...teraz mam hudobnicke stuple znacky Vater a nemozem sa stazovat...myslim, ze stuple budu najschodnejsim riesenim
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
futox
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:53:39 » |
|
Kde sa to da kupit? To by som skusil.
Ja som skusal tie co sa daju kupit v lekarni, take zlte, ale strasne to zmeni zvuk.
dasa to kupit na slovensku ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:55:57 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2011, 22:59:08 od evil »
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 21. Apríl , 2011, 23:03:11 » |
|
No o ludovych cenach sa neda hovorit, ale hadam to vydrzi dlhsie ako tie obycajne
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 21. Apríl , 2011, 23:05:09 » |
|
odtial som kupoval..taku expresnu dodavku som este nezazil, kedze je typek z KE. cca 11:15 som odoslal objendavku, okolo 14:15 mi typek vola, ze bude mat cestu okolo mojej prace, tak ze sa takych 15-20min ho mam cakat..paradicka sevo, kto vravel o ludovych cenach? ale mam rad svoje usi a kedze mi piska v usiach permanentne uz par rokov, tak tych par piv kvoli stuplom ozeliem
|
|
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2011, 23:07:16 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|