Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 13:37:44
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Before The Zero Day /SK/  (Prečítané 9549 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« kedy: 28. Apríl , 2011, 16:14:18 »

Vyborna Rimavsko-Sobotska kapela hrajuca rock-alternative.

http://bandzone.cz/beforethezeroday

vydavaju album a ja im tocim klip. Maly teaser co som robil :
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #1 kedy: 28. Apríl , 2011, 17:25:37 »

v pohode... len v prvej skladbe mi strasne reze usi "äz it voz"....  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
korn24
stály hosť

« Odpoveď #2 kedy: 28. Apríl , 2011, 22:10:53 »

uz spievaju len v slovencine.

Prve dve piesne su uz vonka!!!
pocuvajte a kritizujte.
Co poviete na zvuk?  Na zdravie!
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #3 kedy: 30. Apríl , 2011, 20:23:27 »

nikto nezhodnoti nove skladby?
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #4 kedy: 30. Apríl , 2011, 22:44:18 »

na svoj zaner je to velmi dobre, je to aj hitove, podla mna tomu uz nechyba nic.
Zaznamenané
korn24
stály hosť

« Odpoveď #5 kedy: 30. Apríl , 2011, 23:13:06 »

uvidime ako sa bude pacit klip co som natocil...zajtra o siestej bude mat premieru na nete
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 01. Máj , 2011, 17:15:28 »

Tak tu je moznost kuknut moju prvotinu filmarsku :D
Dokoncil som ich klip. nech sa paci rad vypocujem nazor:

Na zdravie!

Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #7 kedy: 01. Máj , 2011, 17:31:38 »

vsetko perfektne ..klip na standardnej profi urovni si myslim len mi jedno povedz ..preco ..preco dpc ste
to museli rozostavit na tej najprijebanejsej luke s kvietkovanymi krikmi vedla dialnice D1??? a preco je
tak slusny rockovy bubenik obleceny ako predseda spolku konzervativnych mladych krestanov  Huh! Huh!  ?§!. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #8 kedy: 01. Máj , 2011, 17:31:56 »

Celkom fasa, len mam pocit, ze mi to pripomina From our hands a podobne kapelky.
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 01. Máj , 2011, 17:48:32 »

vsetko perfektne ..klip na standardnej profi urovni si myslim len mi jedno povedz ..preco ..preco dpc ste
to museli rozostavit na tej najprijebanejsej luke s kvietkovanymi krikmi vedla dialnice D1??? a preco je
tak slusny rockovy bubenik obleceny ako predseda spolku konzervativnych mladych krestanov  Huh! Huh!  ?§!. Bavím sa skvele

pobavil si ma  Bavím sa skvele
ta luka vyzerala uplne inak...trava bola zlta, stromy pochmurne...stale prsalo a ked sme sli tocit zrazu trava zelena a stromy rozkvitnute  Bavím sa skvele  bubenik je maniak, sere na image, aj tak trtka zaradom zeny na koncertoch  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 01. Máj , 2011, 17:53:33 »

fasa je to, obraz krasny ide z toho fotaka. aj celkom je to fajn zmena ze hraju na tej luke s rozkvitnutymi stromami a nie v nejakej zrucanine s posprejovanymi stenami ako to je v kazdom gycovom amaterskom a aj profi klipe. akurat mi kazilo dojem obcasne seknutie a trhnutie zaberu, taktiez ta finta s rozostrenim a zaostrenim vyzera ze je to len nahodne robene hocikde
Zaznamenané
korn24
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 01. Máj , 2011, 17:57:05 »

fasa je to, obraz krasny ide z toho fotaka. aj celkom je to fajn zmena ze hraju na tej luke s rozkvitnutymi stromami a nie v nejakej zrucanine s posprejovanymi stenami ako to je v kazdom gycovom amaterskom a aj profi klipe. akurat mi kazilo dojem obcasne seknutie a trhnutie zaberu, taktiez ta finta s rozostrenim a zaostrenim vyzera ze je to len nahodne robene hocikde

budovu sme nechceli lebo to je uz vsade...stromy rozkvitli tak sme srali na to a tocili....Myslim si ze to vyzera dobre na to ze je to tocene fotakom co sa da kupit za 5kil. to rozostrenie sa ti paci ci ni?
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #12 kedy: 01. Máj , 2011, 18:01:29 »

na fotaku?? Fuuha zíram ty kks to je co za fotak?
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 01. Máj , 2011, 18:08:06 »

no mne sa paci ta finta ale ked je dobre spravena  Bavím sa skvele  tam to sadlo na asi 2 miestach a na asi 3 si to tam nejak nesadlo a aj vela tam mas toho, tiez neviem ci to mas presne na doby ten efekt.. ale napriklad ten prestrih na 3 casti ked sa posuva zaber po par krokoch ako kraca na chodniku, tam tie prestrihy by mali byt presne na dobach a lepsie by to vyzeralo keby boli prestrihy po viac metroch nie po par krokoch.. mozno su to len chujiny ale mne tieto veci pri tom udreli do oci...
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #14 kedy: 01. Máj , 2011, 18:08:15 »

canon 550d ak sa nemylim. teraz je taka moda tocit na fotaky, pretoze zrkadlovky canon za 500€ davaju lepsi obraz jak kamery za 5000€. ale co je zaujimave, ze experimentuju s tocenim na DSLR (zrkadlovky) aj profici, napriklad zaverecna epizoda tv serialu Dr.House bola tocena zrkadlovkou Canon 5DmkII. Zdravíčko
« Posledná zmena: 01. Máj , 2011, 18:12:34 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.122 sekund, 23 otázok.