korn24
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 01. Máj , 2011, 18:14:53 » |
|
tak tak canon 550d to je... kazdy teraz toci na fotaky teraz..od rytmusa po profi klipy vsetci....
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 01. Máj , 2011, 18:20:56 » |
|
ten bubenik je na zaciatku zrychleny?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. Máj , 2011, 18:22:17 » |
|
0:21 to je nejaka chyba v zobrazeni? dost to tam udrelo do oci.. je tam zaber na chlapca a zrazu jak keby sa prepol rezim snimania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 01. Máj , 2011, 18:43:59 » |
|
0:21 to je nejaka chyba v zobrazeni? dost to tam udrelo do oci.. je tam zaber na chlapca a zrazu jak keby sa prepol rezim snimania to vyzera tak jak keby na dalši snimok s tym gitaristom bol dajaky efekt.. žeby to tak svietilo a v editore ho dal o pol sekundy skôr
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. Máj , 2011, 19:08:19 » |
|
aj si dokupoval nejaky objektiv iny, ci to je ten setovy k nemu? vyzera to super, ale tiez ma zarazila ta luka tie rozosrenia su tak natocene ci robil si ich dodatocne softverovo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 01. Máj , 2011, 22:25:38 » |
|
ten bubenik je na zaciatku zrychleny? ee original rychlost...sikovny bubenik to je velmi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 01. Máj , 2011, 22:26:18 » |
|
to vyzera tak jak keby na dalši snimok s tym gitaristom bol dajaky efekt.. žeby to tak svietilo a v editore ho dal o pol sekundy skôr
je tam chyba basak je zosvetleny nieco sa mi tam muselo podat...srat na to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 01. Máj , 2011, 22:27:46 » |
|
aj si dokupoval nejaky objektiv iny, ci to je ten setovy k nemu? vyzera to super, ale tiez ma zarazila ta luka tie rozosrenia su tak natocene ci robil si ich dodatocne softverovo? tie rozostrenia su natocene...pri nakrucani luky je pouzity Tamron 17-50mm 2,8f po celej dlzke...setovy je pri kvazi pribehu a ked je spevak sam pri priehrade
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 01. Máj , 2011, 22:44:39 » |
|
najvacie plusy su ze je to dobre natocene, tie efektove zabery na nastroje su podarene, dalej tie kde je len spevak a ta baba, tie v tom lese, to sa mi paci ale na druhej strane ta luka mne osobne uplne pokazila dojem z celeho klipu.. "stromy rozkvitli tak sme srali na to a tocili" - najvacsia chyba, treba najst ine miesto nabuduce a klip by bol podla mna niekde uplne inde a este nejako to obsahovo zlepsit, dat tam nieco co ta prinuti si to pozriet aj viackrat kvoli obrazu a bolo by to super kazdopadne drzim palce a tesim sa na dalsie videa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. Máj , 2011, 22:59:36 » |
|
najvacie plusy su ze je to dobre natocene, tie efektove zabery na nastroje su podarene, dalej tie kde je len spevak a ta baba, tie v tom lese, to sa mi paci ale na druhej strane ta luka mne osobne uplne pokazila dojem z celeho klipu.. "stromy rozkvitli tak sme srali na to a tocili" - najvacsia chyba, treba najst ine miesto nabuduce a klip by bol podla mna niekde uplne inde a este nejako to obsahovo zlepsit, dat tam nieco co ta prinuti si to pozriet aj viackrat kvoli obrazu a bolo by to super kazdopadne drzim palce a tesim sa na dalsie videa je to prvotina, vela som sa naucil a dalsi klip ked niekomu budem robit bude dva krat tak dobry...aj postprodukcia je poslabsia lebo plno tutorialov ma len caka....ale na odprezentovanie kapely si myslim ze to staci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. Máj , 2011, 23:00:23 » |
|
ta luka je fakt agro.. to uz sa mohlo tocit ozaj na ornej pode v dolnych ruzbachoch ked sa rotavatoruje zvysok je fajny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. Máj , 2011, 23:21:08 » |
|
ta luka je fakt agro.. to uz sa mohlo tocit ozaj na ornej pode v dolnych ruzbachoch ked sa rotavatoruje zvysok je fajny a co cakate od Sobotanov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 02. Máj , 2011, 07:41:54 » |
|
a co cakate od Sobotanov? ....kapela mala byť jednoznačne v klube alebo v skúšobni....tie rozostrenia ako už niekto písal niektoré vôbec nesadli, ale celkovo sú pre mňa rušivé....statický záber na speváka na priehrade keď čumí do blba by som nebol použil vôbec, námet je super a super natočený.... ....osobitne by som vyzdvihol ten les, je super nasnímaný keď poza speváka prechádza tá babenka a zmizne .... ....ešte k hudbe ten rytmičák zneje ako z krabice vlastne aj tomy a kotol....len kopák je fajn....basák by mal viac zarúbať do tých strún hrať celkovo surovejšie, gitary sú nudné, chalani musia ešte zamakať a oživiť to, spev je fajn....celkovo je to v tejto jednej pesničke fajn....
|
|
« Posledná zmena: 02. Máj , 2011, 07:56:47 od garde »
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 02. Máj , 2011, 08:34:54 » |
|
Kamera, strih - výborne (najlepšie sú zábery, v ktorých nie je kapela; efekty v pohode; miesto celé zle, ale nevadí - čo tak nabudúce nájsť rozostavaný úsek dialnice?) Hudba - výborne Prejav(herecké stvárnenie) a image kapely - amatéri, vyslovene ma nebavilo sa na nich pozerať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 02. Máj , 2011, 08:36:43 » |
|
aleo teraz je moderna tema tsunami.. viem si predstavit prevedenie ze typek sa prechadza popri dialnici a rozjebava sa tam cesta, dvihaju kusy dialnice a podobne :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|