Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 12:20:40
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: killswitch  (Prečítané 14411 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #45 kedy: 27. Máj , 2011, 10:16:36 »

ale pukalo Ti to vzdy nie ? to pukne jednosmerna zlozka a pukne to ked prepnes nejaky urcity efekt, alebo pri kazdom to pukne ? V kabloch to urcite nebude
« Posledná zmena: 27. Máj , 2011, 10:17:11 od mario bross » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #46 kedy: 27. Máj , 2011, 10:18:20 »

pojdem dneska este do mesta.. mi treba 2 šrubky do gitary.. ta pojdem do nabytkarne.. tam možno budu mať take :D:D a skočim už aj do toho elektra...čo mam pytať?.. rozpinač ktory vracia polohu ?

normalne spinaci -  v kludovom stave rozopnuty pre upresnenie, bez aretacie a potom podla oka vyberaj. ale taky elektram, kde predavaju pracky a kktiny, tomu by som moc neveril, ci Ti da dobry, alebo ci Ti poradi
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 27. Máj , 2011, 10:27:49 »

normalne spinaci -  v kludovom stave rozopnuty pre upresnenie, bez aretacie a potom podla oka vyberaj. ale taky elektram, kde predavaju pracky a kktiny, tomu by som moc neveril, ci Ti da dobry, alebo ci Ti poradi

ne v takom normalnom... ale sak v kludovom stave ma byť zopnuty ne ? prečo rozopnuty?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #48 kedy: 27. Máj , 2011, 10:38:34 »

ne v takom normalnom... ale sak v kludovom stave ma byť zopnuty ne ? prečo rozopnuty?

no zalezi ako to zapojis, ale lepsie je uzemnovat signal, cize zapojis ho paralelne. to znamena, ze v kludne je rozopnuty, cize neni nic skratovane a gitara hra. ked ho stlacis, spojis zem a signal a tym skratujes vstup na ampe, a je ticho.

Keby si chcel rozpinaci, cize v kludovom stave ( ked si ho nezmackol ) tak je zopnuty. to znamena, ze by si ho musel zaradit do serie zo signalom. To dalej znamena, ze ked hras, tak je spinac zopnuty a gitara hra. keh ho zapnes, tak ano - signal sa prerusi, ale ten signalovy koniec je vo vzduchu a by to brumelo - podobne ako ked vytiahnes kabel z gitary a nechas ho len tak polozeny. Chapes ?
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 27. Máj , 2011, 10:59:30 »

no zalezi ako to zapojis, ale lepsie je uzemnovat signal, cize zapojis ho paralelne. to znamena, ze v kludne je rozopnuty, cize neni nic skratovane a gitara hra. ked ho stlacis, spojis zem a signal a tym skratujes vstup na ampe, a je ticho.

Keby si chcel rozpinaci, cize v kludovom stave ( ked si ho nezmackol ) tak je zopnuty. to znamena, ze by si ho musel zaradit do serie zo signalom. To dalej znamena, ze ked hras, tak je spinac zopnuty a gitara hra. keh ho zapnes, tak ano - signal sa prerusi, ale ten signalovy koniec je vo vzduchu a by to brumelo - podobne ako ked vytiahnes kabel z gitary a nechas ho len tak polozeny. Chapes ?

jj už hej.. a dik za vysvetlenie važne  :) mam papiere nato že som elektrotechnik ale tak v praxi som toho este vela nerobil :D
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #50 kedy: 27. Máj , 2011, 12:14:55 »

ale pukalo Ti to vzdy nie ? to pukne jednosmerna zlozka a pukne to ked prepnes nejaky urcity efekt, alebo pri kazdom to pukne ? V kabloch to urcite nebude

myslim ze to pukalo uz od zaciatku tie.. robi to kazdy efekt pri zapnuti a vypnuti a aj pri prepinani kanalov sa mi zda ze to robi..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #51 kedy: 27. Máj , 2011, 13:05:08 »

myslim ze to pukalo uz od zaciatku tie.. robi to kazdy efekt pri zapnuti a vypnuti a aj pri prepinani kanalov sa mi zda ze to robi..

to tazko odstranis, ak puka kazdy efekt aj samotny ked napojis do hlavy, tak s tym nauc zit  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 27. Máj , 2011, 13:07:12 »

vtip je v tom ze tie efekty ked som mal s predoslou hlavou tak mi myslim vobec nepukali..  ale tak asi ina cesta neni no :)
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 27. Máj , 2011, 13:11:11 »

zvuk je v prstoch...:D ostrihaj si nechty možno preto to praska :D
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #54 kedy: 27. Máj , 2011, 13:14:09 »

ja si ich zasadne okusujem ma to potom efekt jak ten specialny efekt co napodobnuje akusticky gipson co je velmi unikatny..
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #55 kedy: 27. Máj , 2011, 13:26:42 »

Tie pukance su bezne na nekvalitnych aparatoch Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Duger
Hosť
« Odpoveď #56 kedy: 27. Máj , 2011, 13:33:01 »

popcorn  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #57 kedy: 29. Máj , 2011, 10:47:57 »

vtip je v tom ze tie efekty ked som mal s predoslou hlavou tak mi myslim vobec nepukali..  ale tak asi ina cesta neni no :)
Ak ti tie isté efekty s iným aparátom nepukali, tak to znamená, že z tohoto nového preniká jednosmerné napätie, treba vymeniť vstupný kondík. Určite ho nájdeš aj bez schémy.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #58 kedy: 29. Máj , 2011, 11:08:55 »

a je to tu Karol našiel chybu aj na mark 5 ke  Na zdravie! Na zdravie! Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #59 kedy: 29. Máj , 2011, 12:20:26 »

Ak ti tie isté efekty s iným aparátom nepukali, tak to znamená, že z tohoto nového preniká jednosmerné napätie, treba vymeniť vstupný kondík. Určite ho nájdeš aj bez schémy.

mozem jebat..  Bavím sa skvele  najdeme ho pohmatom..  tam ide o uplne nieco ine jak som zistil.. robi to aj inym majitelom :)
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 22 otázok.