Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 12:42:19
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: killswitch  (Prečítané 14440 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« kedy: 15. Máj , 2011, 18:52:51 »

neviete niekto nahodou kde by sa dal zohnat u nas killswitch na gitaru? ale vyslovene taky co najviac miniaturisticky cierny ze len maly kusok trci z gitary a co sa tyka typu tak taky co sa automaticky vracia do hornej polohy ked z neho spusti clovek ruku (cize nie taky ze kliknem a je zapnuty a opatovnym klikom ho vypnem) ale vyslovene len taky kontaktny alebo ako to nazvat co zopne len pri zatlaceni..
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 15. Máj , 2011, 19:00:56 »

neviete niekto nahodou kde by sa dal zohnat u nas killswitch na gitaru? ale vyslovene taky co najviac miniaturisticky cierny ze len maly kusok trci z gitary a co sa tyka typu tak taky co sa automaticky vracia do hornej polohy ked z neho spusti clovek ruku (cize nie taky ze kliknem a je zapnuty a opatovnym klikom ho vypnem) ale vyslovene len taky kontaktny alebo ako to nazvat co zopne len pri zatlaceni..

kamoš si spravil na ibaneze RG(xxxx) a kupil ho v elektre za par šupov.. ale aj tolko mu vydržal... ale to mal taky

išlo to ale potom sa dačo dnu v nom pokazilo a stačilo sa ho dotknuť a praskalo dačo, popajkovane to mal dobre.. stal 50 centov...mali tam aj take velke jak ma basak z manowaru..

najlepšie to ma vyriešene asi buckethead...

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 15. Máj , 2011, 19:36:31 »

ale ved to neni basak z manowar to je martinlm odtialto z fora nie? :D ja som videl ten bucketheadov a to vyzera jak spinac na konzole z bajkonuru.. cele skarede velke cervene.. ja som chcel len taky maly stuplik ako sa dava napriklad na ibanezy spinac na piezo.. nech to aj vydrzi..
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 15. Máj , 2011, 19:56:22 »

joey domaio je moje alter ego bojujuce za pravy nefalsovany metal Som metlak
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 15. Máj , 2011, 20:22:31 »

joey domaio je moje alter ego bojujuce za pravy nefalsovany metal Som metlak

toto je u teba pravy nefalšovany metal ? :D
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #5 kedy: 15. Máj , 2011, 20:22:40 »

po dlhom hladani som zobral B 1384, staci ti aj 1383, 3 kontakty nepotrebujes, do pickguardu som spravil dieru noznickami Žmurk

kupoval som z tadeto,

http://www.enika.sk/sk/vyhladavanie.html

zober si preistotu minimalne dve, (tiez som kupoval 2, ale jedno sa zasekava :D, druhe funguje super) Postovne stoji asi 3 €.

V buducnosti som chcel este zobrat nejake aj na dalsie gitaru, len sa mi nechcelo zase platit za postovne :D
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 15. Máj , 2011, 20:26:21 »

taky chcem aj ja...budem frajer  Som frajer
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 15. Máj , 2011, 20:31:10 »

po dlhom hladani som zobral B 1384, staci ti aj 1383, 3 kontakty nepotrebujes, do pickguardu som spravil dieru noznickami Žmurk

kupoval som z tadeto,

http://www.enika.sk/sk/vyhladavanie.html

zober si preistotu minimalne dve, (tiez som kupoval 2, ale jedno sa zasekava :D, druhe funguje super) Postovne stoji asi 3 €.

V buducnosti som chcel este zobrat nejake aj na dalsie gitaru, len sa mi nechcelo zase platit za postovne :D

vyborne! presne take daco som aj mal na mysli! funguje v style 'momentary switch' ze s ti vracia sam do vypnutej polohy aby si mohol davkovat to stopnutie signalu alebo je taky ten klikaci ze klikne a je zapnuty a zas musis kliknut aby sa vypol?
a podstatna vec- maju nejaky vplyv na to ked sa zaradia do signalovej cesty? lebo nerad by som zrazu zistil ze to oreze pasmo gitary dik
« Posledná zmena: 15. Máj , 2011, 20:31:59 od kaolko » Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 15. Máj , 2011, 20:34:38 »

vyborne! presne take daco som aj mal na mysli! funguje v style 'momentary switch' ze s ti vracia sam do vypnutej polohy aby si mohol davkovat to stopnutie signalu alebo je taky ten klikaci ze klikne a je zapnuty a zas musis kliknut aby sa vypol?
a podstatna vec- maju nejaky vplyv na to ked sa zaradia do signalovej cesty? lebo nerad by som zrazu zistil ze to oreze pasmo gitary dik

neoreže nič...nema jak.. privedieš signal ktory prechadza a ked ho stlačiš jednoducho odpojiš signal, pustiš zopneš...nema to jak dačo orezavať
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #9 kedy: 15. Máj , 2011, 21:05:57 »

funguje ala buckethead, lahko sa stlaca lepsi som nevidel zatial.
Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #10 kedy: 16. Máj , 2011, 11:45:30 »

Já mám tady ten bazmek, ale není to úplně nejlepší řešení, ono v něm trošku lupe, když ho mačkáš. Ale zase má výhodu, že má 7mm průměr a dal jsem ho místo volume potenciometru a ten jsem dal místo clony.

By bubucci at 2010-12-02
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
Duger
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 16. Máj , 2011, 12:55:24 »

presne taky este aj červeny čo ma kamoš, len jemu išiel velmi kratko...a niekedy po stlačeni nepusti signal späť.. ako on sa vrati do pôvodnej polohy len nezopne dajak... racej dačo kvalitnejšie doporučujem jak toto
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 16. Máj , 2011, 12:58:21 »

karol a neni jednodushie obycajny dvojpolohovy mini prepinac on/off?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #13 kedy: 16. Máj , 2011, 13:39:56 »

nie lebo sa mi nepaci ten system riesit to skrz prepinac, aj tak sa to odjebe skor a ked chces nadavkovat nieco co zacina pomalsie a priebezne zrychluje tak je to este aj neprakticke lebo to ma odpor ktory musis prekonavat
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #14 kedy: 16. Máj , 2011, 13:55:51 »

nie lebo sa mi nepaci ten system riesit to skrz prepinac, aj tak sa to odjebe skor a ked chces nadavkovat nieco co zacina pomalsie a priebezne zrychluje tak je to este aj neprakticke lebo to ma odpor ktory musis prekonavat

A uplne vazna otazka? :) Naco ti to bude?
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.