Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 12:29:08
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: killswitch  (Prečítané 14421 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #60 kedy: 29. Máj , 2011, 12:44:19 »

Ak ti tie isté efekty s iným aparátom nepukali, tak to znamená, že z tohoto nového preniká jednosmerné napätie, treba vymeniť vstupný kondík. Určite ho nájdeš aj bez schémy.

ta jednosmerna zlozka sa dostane aj cez kondik pri jej zmene, lebo derivacia vtedy nie je nula. cize to puknutie neodstrani kondikom, to by sa nemuseli pouzivat potom optocleny a mutovacie obvody, keby sa to dalo takto oddelit
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #61 kedy: 29. Máj , 2011, 14:04:41 »

kludne nech sa vyjadri viac letuuvacov aspon takto zistime ze komu sa oplati davat opravovat veci a komu ani nie radsej  Bavím sa skvele (srandujem.. nikomu :D )
Zaznamenané

Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #62 kedy: 30. Máj , 2011, 16:54:13 »

ta jednosmerna zlozka sa dostane aj cez kondik pri jej zmene, lebo derivacia vtedy nie je nula. cize to puknutie neodstrani kondikom, to by sa nemuseli pouzivat potom optocleny a mutovacie obvody, keby sa to dalo takto oddelit

Asi nečítaš, čo som písal:

Ak ti tie isté efekty s iným aparátom nepukali...
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 09. Júl , 2011, 14:31:14 »

včera som kamošovi spravil killswitch, odpojil som tone, kedže ho mal stale na full, zaizoloval som konce , a na vystup priviedol zem, pri stlačeni killswitcha sa gitara uzemnila čiže je uplne ticho, pri absolutnom cleane počuť maličke "lupnutie" ale pri akomkolvek efekte nepočuť nič.. stlača sa trocha tažšie ale to sa rozchodi.. lebo dnu je pružina.. ktora sa da popripade aj roztahať alebo vymeniť za kratšiu alebo z nej len odstrihnuť...inač funguje všetko ako ma :) Stal 0.70€ a do gitary nevošiel lebo tam bol priemer diery len 0.8 cm.. tak sme ju zvečšili na 1.2 cm .. :D

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #64 kedy: 09. Júl , 2011, 15:05:49 »

a hlavne vyzera v tom lespaule uplne napicu Žmurk
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 10. Júl , 2011, 01:52:36 »

a hlavne vyzera v tom lespaule uplne napicu Žmurk

ty vyzeras napicu ... :D dobre vyzera :D
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #66 kedy: 10. Júl , 2011, 07:13:23 »

mna by zaujimalo, ze kto potrebuje do gitary s 2x volume killswitch  Popiskujem si vsak stiahnem jedno volume a z prepinaca mam hned aj killswitch Som frajer
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 10. Júl , 2011, 07:34:19 »

mna by zaujimalo, ze kto potrebuje do gitary s 2x volume killswitch  Popiskujem si vsak stiahnem jedno volume a z prepinaca mam hned aj killswitch Som frajer

tak si to vyskušaj...:) neni to ani zdaleka take rychle/presne... a odsereš si prepinač rychlo
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #68 kedy: 10. Júl , 2011, 07:45:12 »

no lebo cudlik za 70centov toho znesie dalo viac, nie? a ked tak moze fungovat Zakk Wylde, tak nevidim dovo aby min. do LP montoval hentaku blbost  Beeee sice semtam sa stane, ze sa pozabudne a prepne na neck a je ticho, ale to uz patri k tomu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 10. Júl , 2011, 08:01:26 »

no lebo cudlik za 70centov toho znesie dalo viac, nie? a ked tak moze fungovat Zakk Wylde, tak nevidim dovo aby min. do LP montoval hentaku blbost  Beeee sice semtam sa stane, ze sa pozabudne a prepne na neck a je ticho, ale to uz patri k tomu  Bavím sa skvele

myslim že znesie toho viac, lebo ja nato "stavany", a ked odide je lahšie vymeniť "hentaku blbosť" za 70 centov ako prepinač za par €
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #70 kedy: 10. Júl , 2011, 11:15:40 »

takto... neni to p*čovina ? je, ze ? odmyslime si Bucketheada, ktory ma na tom vystavanu jednu zaujimavu skladbu a povecte mi niekto, naco je taky gombik dobry ?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #71 kedy: 10. Júl , 2011, 11:34:03 »

ale jasne ze to nieje p*čovina. tolko chujin divnych zbytocnych mate na gitarach a v ceste, efekty, krkove snimace a neviem co este a zrovna to, preco sam nenajdes vyuzitie oznacis za totalnu blbost.. ja by som si to dal na gitaru a vyuzitie vidim napriklad v takomto niecom
nazivo je to fajn v ramci aranze takuto vec mat, este ked to maju 2 gitaristi a vedia sa stym na striedacku pekne vyhrat tak uplna parada.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #72 kedy: 10. Júl , 2011, 11:39:59 »

sodoma gomora [img width= height=]http://i.pbase.com/o6/61/114161/1/86440072.6TyQoVml.pray.gif[/img]
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #73 kedy: 10. Júl , 2011, 11:44:02 »

ale jasne ze to nieje p*čovina. tolko chujin divnych zbytocnych mate na gitarach a v ceste, efekty, krkove snimace a neviem co este a zrovna to, preco sam nenajdes vyuzitie oznacis za totalnu blbost.. ja by som si to dal na gitaru a vyuzitie vidim napriklad v takomto niecom
nazivo je to fajn v ramci aranze takuto vec mat, este ked to maju 2 gitaristi a vedia sa stym na striedacku pekne vyhrat tak uplna parada.
ani som to nedokukal.......pomooooc to je divná hudba ?§!. tam ani killswitch nepomože  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #74 kedy: 10. Júl , 2011, 11:45:45 »

ani som to nedokukal.......pomooooc to je divná hudba ?§!. tam ani killswitch nepomože  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

a ty si potom uz co za metalistu ? to ta ty pankaci pokazili  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.