Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 09:21:29
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: rekonstrukcia gitary Jolana Galaxis  (Prečítané 5892 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mario22
nováčik
*
Príspevkov: 51

« kedy: 30. Máj , 2011, 15:01:05 »

Prave som dokoncil rekonstrukciu tejto gitary. Snazil som sa ju dat do povodneho stavu. Ak by mal niekto zaujem, mozem poslat nejake foto...
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 802

« Odpoveď #1 kedy: 30. Máj , 2011, 15:35:51 »

Prave som dokoncil rekonstrukciu tejto gitary. Snazil som sa ju dat do povodneho stavu. Ak by mal niekto zaujem, mozem poslat nejake foto...

Ved tie foto uverejni tu a teraz.:-)
Zaznamenané

mario22
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 30. Máj , 2011, 18:03:47 »

Takze tu su. Prosim o kritiku, nie o kamenovanie kedze sa jedna o moju uplne prvu rekonstrukciu. A co som na nej riesil? Je prestriekana, prebrusenie hmatnika, preprazcovanie, vymena niekolkych polohovych znaciek, nove napisy na hlave.

« Posledná zmena: 31. Máj , 2011, 07:40:48 od mario22 » Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #3 kedy: 30. Máj , 2011, 18:33:26 »

pekna rekonstrukcia  Na zdravie!
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
mario22
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 30. Máj , 2011, 18:52:28 »

a este som zabudol, daval som aj nove lemovanie na krku...
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #5 kedy: 30. Máj , 2011, 19:13:03 »

Pekná práca  Zdravíčko  Mohol si inak pridať fotky aj z procesu obnovy .
Zaznamenané

mario22
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 30. Máj , 2011, 19:18:16 »

bohuzial tie nemam, ale teraz som asi v polovici rekonstrucie gitary Jolana Proxima, tak budem davat aspon tie, a potom mam na rekonstrukciu nachystane dalsie jolany, tak pri nich sa polepsim a budem fotit castejsie.
« Posledná zmena: 31. Máj , 2011, 11:20:01 od mario22 » Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 30. Máj , 2011, 19:36:44 »

k rekonštrukcii, velmi dobra praca :)

ale ma vobec zmysel s takou gitarou sa babrať ?, lebo po stranke hratelnosti a zvuku verim že niejaka squierka za 100€ natom bude lepšie...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #8 kedy: 30. Máj , 2011, 19:42:32 »

vsak asi ho to bavi a chce sa tym zaoberat a uci sa.. ozdaj nebude prve gitary brusit a striekat gibson custom shopy...
Zaznamenané
mario22
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 30. Máj , 2011, 19:44:01 »

Vies ja to beriem po prve ako zberatelsky kusok, a po druhe na com sa to mam naucit ak nie na lacnej gitare? A cudoval by si sa ale mam pocit ze ma lepsi zvuk ako moja yamaha pacifica. Vies ono je to predsa len cca styridsat rocne drevo, ktore uz co to odohralo... A co sa tyka hratelnosti, hra sa mi na nej zhruba tak isto ako na tej yamahe.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #10 kedy: 30. Máj , 2011, 19:54:12 »

lenže aké drevo...

Ale to sem už nepatrí, pekná práca a vitaj Zdravíčko
« Posledná zmena: 30. Máj , 2011, 19:54:33 od pelko » Zaznamenané
mario22
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 30. Máj , 2011, 20:04:04 »

Dakujem aj za privitanie aj za pochvalu....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #12 kedy: 30. Máj , 2011, 21:06:27 »

Vies ja to beriem po prve ako zberatelsky kusok...

zberatelsky kusok v hodnote cca 40€, dakujem pekne, to je skorej zaberac miesta v tomto svetle :)

...A cudoval by si sa ale mam pocit ze ma lepsi zvuk ako moja yamaha pacifica. ...

to by som sa cudoval, ale berem to tak, ze ten Tvoj pocit je len nadsenie z dokoncenej prace, nic viac :)

inak vitaj na fore, blahozelam k odvedenej robote a este jedna prosba:

tvoje fotky mali rozlisenie milion x milion pixelov a milion megabajtov k tomu - sprav s tym nieco, toto je ulet dat taketo obrazky na internet. mam pomerne rychle pripojenie, ale aj tak mi FF normalne na 20 sekund lahol, kym sa to nacitalo. normalne je par stoviek x par stoviek pixelov a par stoviek kilobajtov.
Zaznamenané
mario22
nováčik
*

« Odpoveď #13 kedy: 31. Máj , 2011, 07:29:22 »

zberatelsky kusok v hodnote cca 40€, dakujem pekne, to je skorej zaberac miesta v tomto svetle :)

to by som sa cudoval, ale berem to tak, ze ten Tvoj pocit je len nadsenie z dokoncenej prace, nic viac :)

inak vitaj na fore, blahozelam k odvedenej robote a este jedna prosba:

tvoje fotky mali rozlisenie milion x milion pixelov a milion megabajtov k tomu - sprav s tym nieco, toto je ulet dat taketo obrazky na internet. mam pomerne rychle pripojenie, ale aj tak mi FF normalne na 20 sekund lahol, kym sa to nacitalo. normalne je par stoviek x par stoviek pixelov a par stoviek kilobajtov.

ad 1) Kedze som sa rozhodol ze si vybudujem co najkompletnejsiu zbierku gitar Jolana, tak by tam chybala ktorakolvek gitara v hodnote aj napr. 1€, a preto sa s tym oplati zaoberat uz len kvoli kompletnosti

ad 2) plne beriem a suhlasim ze ten zvuk (mozno) ovplyvnuje moja euforia (bohuzial nie v gitare ale v mojej hlave)

ad 3) Kedze som tu novacik nevedel som ako to tu funguje. A kedze sa zivim ako programator tak viem ze sa to bezne robi tak, ze ked dam velke foto, tak si ich server resampluje na velkost ktoru pouziva sam a to ponuka uzivatelom. Po odkliku na tu resamplovanu foto by sa mala zobrazit fotka s originalnou velkostou. Ale kedze to tu tak nefunguje (co nie je kritika ale fakt) tak sa polepsim a foto budem resamplovat, a resamploval som spatne aj tie kt. som uz pridal.

Pekny den, a dakujem za vsetky nazory
« Posledná zmena: 31. Máj , 2011, 07:41:40 od mario22 » Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 802

« Odpoveď #14 kedy: 31. Máj , 2011, 08:22:12 »

ad 1) Kedze som sa rozhodol ze si vybudujem co najkompletnejsiu zbierku gitar Jolana, tak by tam chybala ktorakolvek gitara v hodnote aj napr. 1€, a preto sa s tym oplati zaoberat uz len kvoli kompletnosti

ad 2) plne beriem a suhlasim ze ten zvuk (mozno) ovplyvnuje moja euforia (bohuzial nie v gitare ale v mojej hlave)

ad 3) Kedze som tu novacik nevedel som ako to tu funguje. A kedze sa zivim ako programator tak viem ze sa to bezne robi tak, ze ked dam velke foto, tak si ich server resampluje na velkost ktoru pouziva sam a to ponuka uzivatelom. Po odkliku na tu resamplovanu foto by sa mala zobrazit fotka s originalnou velkostou. Ale kedze to tu tak nefunguje (co nie je kritika ale fakt) tak sa polepsim a foto budem resamplovat, a resamploval som spatne aj tie kt. som uz pridal.

Pekny den, a dakujem za vsetky nazory

Páči sa mi, že tú rekonštrukciu robíš do originálu. To má zmysel. Držím palce.:-)
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.