Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 29. Jún , 2011, 19:16:14 » |
|
Aaach ale ja by som potreboval nieco z normalneho shopu inak mi to rodicia nepreplatia.
a to už čo je za system ? si nechavaš odčitať DPH abo čo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 29. Jún , 2011, 19:20:15 » |
|
Aaach ale ja by som potreboval nieco z normalneho shopu inak mi to rodicia nepreplatia.
vsak ta prva, co si sa pytal, Squier H S S - ta je OK, ci nepaci sa Ti ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JohnS
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 29. Jún , 2011, 19:24:34 » |
|
Ten Squier H S S je super paci sa mi viac ako ta yamaha. Ja len ci nahodou ta yamaha nie je lepsia ale ak je Squier lepsi tak o tom lepsie
Ja by som kupil aj z bazaru ale rodicia ak na to maju dat peniaze tak nech je to nove a mozeme to reklamovat blbost ale co uz... Vacsina ludi - hlavne starsi maju problem s bazarami ale co uz no.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 29. Jún , 2011, 20:47:53 » |
|
moju uplne prvu gitaru som kupil zo shopu, ked sa tak pozeram spatne mohol som doplatit par korun a kupit z bazaru slusny nastroj. nastastie to bola moja prva a posledna gitara, ktoru som kupoval priamo zo shopu. odvtedy som kupil uz len z ruky a velmi si pochvalujem odporucam presvedcit rodicov aj na gitaru z bazaru, hlavne si dohodni stretnutie a zober si nan niekoho gitarovo skusenejsieho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JohnS
nováčik
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 29. Jún , 2011, 20:58:56 » |
|
Skusim ale chcem sa spytat na tom strate HSS budem moct hrat na HB ale aj na single a bude to zniet ako na SSS? alebo ked je single pri kobylke je to ine?
Myslim to tak ze tento chalan hra na SSS
A ked budem mat HSS budem si to moct nejak prepnut na single aby to hralo ako v tom videu? Omg vsade vo vsetkych videach maju SSSká :D
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2011, 21:17:52 od JohnS »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 29. Jún , 2011, 22:14:42 » |
|
prvu gitaru v zivote nech si kazdy kupi kludne z obchodu, prvu co sa mu bude pacit, tam neni nad cim spekulovat. ci Yamaha, ci Squier, vsetko je to ako prva gitara velmi dopohody.
ano - H S S sa da zapojit aj tak, ze to bude vediet byt aj S S S - original z fabriky to tak nebude, ale prerobit to zvladne kde-kto.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 29. Jún , 2011, 22:55:14 » |
|
Zvuk pekný. Myslím
pekne vidno, ze ked je clovek nemuzikant ci zaciatocnik ..ako malo vlastne staci ..mozo je ten mytus o zazracnom behringeri ozaj pravdivy a lampase su len drogy pre zavislych
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
JohnS
nováčik
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 30. Jún , 2011, 06:26:22 » |
|
Nie že by som to chcel prerobiť ale ak budem chcieť zahrať nejakú pesničku a na single snímači to bude znieť lepšie ako na HB tak si to môžem kľudne iba prepnúť...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 30. Jún , 2011, 10:57:02 » |
|
pekne vidno, ze ked je clovek nemuzikant ci zaciatocnik ..ako malo vlastne staci ..mozo je ten mytus o zazracnom behringeri ozaj pravdivy a lampase su len drogy pre zavislych ja som mal Behringer super gitara, kombo malo aj efekt, 3 snimače, paka... čo viac možeš chcieť... hral som len na 3. polohe lebo tam najmenej brunelo, a 14-ty pražec bol tak nizko že ked som tam zahral tak struna sa dotkla až 15.teho.. ale to nebol problem... som dal kamen vyšie a ked bola struna 1cm vysoko tak 14. ty pražec hral už dobre... pražce celkovo boli z trocha mäkšieho materialu ( za 3 mesiaca v nich boli ryhy) ale to tiež nevadilo, hrať sa da aj tak...a tremolo išlo sice trocha tažšie.. ale tak pri hre aj posilovať, 2 muchy jednou ranou... tym chcem povedať že rastis ma pravdu, ako prva gitara ti bude vyhohovať uplne všetko, a nema zmysel vyberať podla, dreva, snimačov, menzury........atď... vyber si podla tvaru a farby... ked sa tomu budeš venovať druhu gitaru už budeš vyberať inač.. teraz to važne nema zmysel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JohnS
nováčik
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 30. Jún , 2011, 11:29:20 » |
|
Toto som potreboval počuť... Ďakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 30. Jún , 2011, 11:45:05 » |
|
no ono zas aj za 180e sa da vybrat relativne ok gitara na zaciatok popozeraj aj nejake corty tie maju vyborny pomer kvalita a cena a celkovo su pre zaciatocnikov dobre. ono preco si kupovat veslo behringer ked s tym cortom sa da hrat normalne pozri tieto napr http://kytary.cz/cort-g250/HN102672/http://kytary.cz/cort-g250/HN103320/http://kytary.cz/cort-g254/HN102536/tieto uz maju predsalen aspon trochu pouzitelne tremolo a aj ta kvalita spracovania je na slusnej urovni ... a pozri si dalsie temy preberalo sa to tu uz asi 100krat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 30. Jún , 2011, 11:51:55 » |
|
z kažou jednou z tych tu budeš nadmieru spokojny.. racej doložtych 10€, lebo ta behringer-ka bola važne este o triednu nižšie...a ked nemaš načom hrať..myslim kombo.. za tu cenu sa da najsť aj niejaky PACK, ale tam zase ideš kvalitou dole, ale zas cenovo je to velmi v pohode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 30. Jún , 2011, 11:56:53 » |
|
vidis a tie cortky maju aj rozopinanie cievok . to co sa tu spominalo ze sa to da dorobit, to je ze z toho snimaca pri kobyle sa stane singel v podstate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JohnS
nováčik
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 30. Jún , 2011, 12:05:04 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2011, 12:08:17 od JohnS »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 30. Jún , 2011, 12:06:27 » |
|
a nechcel si strat? ja som na fokus nehral ja keby som zacinal urcite beriem cort ale tak kazdy ma svoj rozum
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2011, 12:09:42 od vikur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|