styrioci
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 23. Marec , 2010, 09:55:17 » |
|
pred 2 tyždnami som bol na koncerte a lepšie nič u nas nieje ani nebude ..Treba počuvat ušami a divat sa očami,hudba je na zabavu nie na zamyšlanie na to je toto forum.Vypredavaju haly a to je už važna vec vrchol vsetkeho je, ked na HS skacu, tancuju, spievaju a zabavaju sa rodicia a dokonca aj stari rodicia to som siel do kolien, ked som videl skakat sediveho pana, jak keby mal vibrator v zadku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 23. Marec , 2010, 09:58:44 » |
|
vrchol vsetkeho je, ked na HS skacu, tancuju, spievaju a zabavaju sa rodicia a dokonca aj stari rodicia to som siel do kolien, ked som videl skakat sediveho pana, jak keby mal vibrator v zadku ozaj kolko bolo u vas ludi ???u nas všade full,ja som sa dho tak nezabavil a nenasmial len občas tu na fore...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 23. Marec , 2010, 10:20:58 » |
|
ozaj kolko bolo u vas ludi ???u nas všade full,ja som sa dho tak nezabavil a nenasmial len občas tu na fore...
presunuli to z tej krcmy coloseum do sportovej haly cassosport, bola plna hala srandy kopec, jedneho chalana vytiahli na podium, bo si s nimi chcel zahrat lizu a vendy.. potom sa s nim lucili so slovami: ty si tu gitaru zasluzis, pockaj, chod do zakulisia, tam ti ju podpiseme a po koncerte si ju vezmeme spat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
schmeter
nováčik
Príspevkov: 45
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 23. Marec , 2010, 11:33:01 » |
|
tuto sobotu boli u nas, nezabudnutelny zazitok bola sou aku sme tu asi este nemali, naj koncert v tychto koncinach a len malicko mi chybalo aby ma vybrali na podium, len kuko pozeral na druhu stranu
|
|
« Posledná zmena: 23. Marec , 2010, 11:33:33 od schmeter »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vallamps
pravidelný návštevník
Príspevkov: 184
valla sa vratil !!!
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 23. Marec , 2010, 16:21:10 » |
|
ja som bol v PKO na nich, parada plnee PKO a na mieste uz ani listky sa nedaly kupit kolko ludi tam bolo nez zacal koncert tak sem vystrebau asi 4 piviska, a cely konflikt som cekal na pivo take rady tam boli kokos tak som si musel hned kupit 3 cepaky aby som mal neco z koncertu to sa asi opakovalo 3X :D naa sak haluz hraju a preavaju to je dobree, ale chybali mi tam vallampy
|
|
|
Zaznamenané
|
seci za jedneho jebem na seckych :p
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 23. Marec , 2010, 19:33:28 » |
|
V michaloviach sa chalana opytali ci vie kiss dur :-) hral tam hore dole kktiny a dali mu tu SX u :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 29. Marec , 2010, 18:38:17 » |
|
jedna z mála kapiel ktorá hrá tutarutudá-tutarutudá, a pritom ju mám velice rád :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 09. August , 2010, 06:00:17 » |
|
Na červeníku boli vrchol piatkového večera. Ani neviem odkedy hrajú na MB mark.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 09. August , 2010, 08:06:17 » |
|
....niekde na nich musím ísť už pomaly rok som ich nevidel ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
vallamps
pravidelný návštevník
Príspevkov: 184
valla sa vratil !!!
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 09. August , 2010, 10:32:57 » |
|
Na červeníku boli vrchol piatkového večera. Ani neviem odkedy hrajú na MB mark.
ti maju dobre 3 roky uz
|
|
|
Zaznamenané
|
seci za jedneho jebem na seckych :p
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 09. August , 2010, 10:47:20 » |
|
MB nemaju mark, ale F-kovu radu, ktora sa uz nevyraba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 09. August , 2010, 11:18:39 » |
|
Ani neviem odkedy hrajú na MB mark. Na Mesu presedlali albumom Ukaz mi tu svoju ZOO.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 09. August , 2010, 11:24:55 » |
|
Na Mesu presedlali albumom Ukaz mi tu svoju ZOO.
zvuk gitar sa podla mna posunul o triedu nizsie...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
futox
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 09. August , 2010, 11:56:17 » |
|
kupili mesu ale zvuk natocili podobny tym trapnym marshallom :D inak HS na koncerte... zarucena zabava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 09. August , 2010, 11:59:50 » |
|
kupili mesu ale zvuk natocili podobny tym trapnym marshallom :D ee Marshall - predtym hrali na Laney LC50
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|