Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 06:57:33
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HORKÝŽE SLÍŽE  (Prečítané 35020 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #150 kedy: 06. November , 2012, 09:47:54 »

no sak ano,

keby si odmyslim, ze som terarium uz pocul aj mam pici na lehatku, tak tam prevazia dobre pesnicky hned na prve pocutie. U slizov som si nemusel zvykat na pesnicky do Ukaz tu Tvoju Zoo :) Proste cakal som viac aj po stranke textov a Velke dlhe a, zaciatok koncertov, Nerob, temna mysel, laskyplni... su len take vystrely podla mna, ze to neni tak prepracovane. Kuko sa vyflusal na Bijouterrieri  Bavím sa skvele

Uz len cakam, ked sa ma niekto opyta, na moje CDcko s mojimi vecami, ako to tu byva zvykom Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. November , 2012, 09:48:56 od mario bross » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #151 kedy: 07. November , 2012, 15:58:42 »

ale uz som si celkom zvykol, neviem stravit akurat ten zaciatok koncertov, nerob a velke dlhe a  Bavím sa skvele inac je to dobre.

A konecne aj lepsi zvuk na albume a vandel dal aj ine bicie ako bum cvach v laskyplni napriklad, tam sa mi paci ten refren
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #152 kedy: 21. November , 2012, 12:01:47 »

tak ako ma 54 dole hlavou nebavilo hned od zaciatku, tak toto ma chytilo hned :) pre mna naj slovenska rockova kapela poslednych rokov. super songy, vtipne, trefne texty, zapametatelne melodie.. a ked treba nejake ppci solo tak pozvu jimiho na hostovacku  Bavím sa skvele
Zaznamenané
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #153 kedy: 21. November , 2012, 12:32:58 »

tak ako ma 54 dole hlavou nebavilo hned od zaciatku, tak toto ma chytilo hned :) pre mna naj slovenska rockova kapela poslednych rokov. super songy, vtipne, trefne texty, zapametatelne melodie.. a ked treba nejake ppci solo tak pozvu jimiho na hostovacku  Bavím sa skvele

asi tak...
inak neviem si predstavit, kebyze nemame na slovensku slize, co by sme s kamosmi bekali na chatach, v krcme, v aute, proste vsade, kde sa pije  Bavím sa skvele (teda okrem vodica v aute  Bavím sa skvele) dufam, ze im to bude tak dobre hrat este dlho  Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #154 kedy: 23. November , 2012, 14:23:19 »

este som zabudol na koncerty, posledne roky isli hore - profi show, dobre zahrate, sranda a bavi sa cela rodina  Na zdravie!
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #155 kedy: 03. December , 2013, 08:31:00 »

dopiči ha ha ha

Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #156 kedy: 11. December , 2013, 14:38:30 »

Už sú trápni. Stačilo, rozlúčkové turné a zabaliť to.
Zaznamenané
Drvic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 401

« Odpoveď #157 kedy: 11. December , 2013, 15:03:35 »

Už sú trápni. Stačilo, rozlúčkové turné a zabaliť to.

Preco? Nahodou tento posledny album je dost dobry.
Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #158 kedy: 11. December , 2013, 15:11:30 »

trápni Huh! ale kdeže, mne to príde mrte zábavné Bavím sa skvele konečne niečo zábavné Bavím sa skvele
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #159 kedy: 11. December , 2013, 15:24:08 »

Horkize slize som nikdy nepocuval a ani nesledoval ale celkom som ostal prekvapeny ze v tom druhom videu ten fuzac robi somnou... a ze sa ani nepochvalil  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #160 kedy: 11. December , 2013, 15:26:01 »

teraz to maju akurat dobre naslapnute, nemaju preco koncit. su popularni aj v cechach aj na slovensku. spravia jedno dve turne na slovensku, potom odbehnu do ciech aby sa ich slovaci neprezrali a ked koncia v cechach, tak su po nich slovaci znova hladni. nevidim dovod na rozluckove turne, ked v podstate vypredavaju haly vsade kam pridu  Popiskujem si

« Posledná zmena: 11. December , 2013, 15:34:17 od styrioci » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #161 kedy: 11. December , 2013, 15:29:35 »

tak tak..
Zaznamenané

MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #162 kedy: 12. December , 2013, 05:12:43 »

teraz to maju akurat dobre naslapnute, nemaju preco koncit. su popularni aj v cechach aj na slovensku. spravia jedno dve turne na slovensku, potom odbehnu do ciech aby sa ich slovaci neprezrali a ked koncia v cechach, tak su po nich slovaci znova hladni. nevidim dovod na rozluckove turne, ked v podstate vypredavaju haly vsade kam pridu  Popiskujem si

Teraz to majú dobre našľapnuté? ty si zaspal dobu? Vieš kedy to mali dobre našľapnuté? Poviem ti - v roku 2002 to mali dobre našľapnuté, keď prebrali štafetu po Iné kafé ktorí sa odmlčali na dva roky, a prerazili s Kýže slížom, svoju šancu využili, vyhrievali sa chvíľu na vrchole, nadprodukciu mali jak sviňa (Alibaba = kokotina a RXB nič moč), potom prišiel jeden vydarený albáč o Zoo, jeho nasledovník bol ale prepadák a ten posledný som ani nepočul, lebo ak sa tam nachádza taká kokotina ako Nazdar, tak to o niečom svedčí. Nie, toto je kapela pre určitú vekovú kategóriu a tie ich posledné veci sú navyše slabučké. Starých fanúšikov už nezaujimajú, proste vyčerpali svoj potenciál, zhasli ako sviečka a teraz prežívajú. Neviem kto im to ešte žerie, ale som presvedčený, že je čas odpískať koniec. Normálne spraviť rozlúčkovú šnúru, natočiť k nej DVD/BD, keďže to z roku 2005 nie je nič moč a odísť kým je ešte čas. Kuko bude mať piatok okrúhlu štyridsiatku, čiže vhodný okamih
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #163 kedy: 12. December , 2013, 07:33:18 »

Teraz to majú dobre našľapnuté? ty si zaspal dobu? Vieš kedy to mali dobre našľapnuté? Poviem ti - v roku 2002 to mali dobre našľapnuté, keď prebrali štafetu po Iné kafé ktorí sa odmlčali na dva roky, a prerazili s Kýže slížom, svoju šancu využili, vyhrievali sa chvíľu na vrchole, nadprodukciu mali jak sviňa (Alibaba = kokotina a RXB nič moč), potom prišiel jeden vydarený albáč o Zoo, jeho nasledovník bol ale prepadák a ten posledný som ani nepočul, lebo ak sa tam nachádza taká kokotina ako Nazdar, tak to o niečom svedčí. Nie, toto je kapela pre určitú vekovú kategóriu a tie ich posledné veci sú navyše slabučké. Starých fanúšikov už nezaujimajú, proste vyčerpali svoj potenciál, zhasli ako sviečka a teraz prežívajú. Neviem kto im to ešte žerie, ale som presvedčený, že je čas odpískať koniec. Normálne spraviť rozlúčkovú šnúru, natočiť k nej DVD/BD, keďže to z roku 2005 nie je nič moč a odísť kým je ešte čas. Kuko bude mať piatok okrúhlu štyridsiatku, čiže vhodný okamih
cele  zle, ale je to tvoj nazor. kapela pre urcitu vekovu skupinu, ktora ma posledne albumy slabucke a nikoho nezaujimaju. presne takto si predstavujem headlinerov letnych festivalov poslednych rokov, ktori okrem ineho vypredavaju haly a na ich koncerty chodia od malych deti, cez pubertakov, dospelych po rodicov a starych rodicov a nikdy som nemal dojem, ze by sa este aj ti starsi nebavili. ja byt na ich mieste, normalne to teraz zabalim  Na zdravie!

btw Nazdar je popicovka a na posledych albumoch vidno ako si s prehladom vedia spravit prdel zo vsetkeho a z hocijakeho hudobneho stylu

jednoducho si priznaj, ze ta len serie, ze uz nehraju ten otrepany kinderpank
« Posledná zmena: 12. December , 2013, 14:31:50 od styrioci » Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #164 kedy: 12. December , 2013, 09:23:34 »

akurát Slíže nie sú kapela o poslednom albume, od žíváka som tiež čakal viac, ale za zlú produkciu toho dvd či nejakého toho albumu na nich nezanevriem, majú mrte dobrých songov aj keby kvasili na starej tvorbe tie koncerty čo dokážu dať by boli stále nážez

a práve to že Slíže sa nesnažili nikoho nahrádzať ale sa hrajú s tými svojimi priblblími textami a zabávajú dosť široké obecenstvo, tak preto sú to ešte stále Slíže a nie nejaký prevtelenec
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.