Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 11:34:07
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HORKÝŽE SLÍŽE  (Prečítané 35134 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #30 kedy: 06. Júl , 2007, 11:45:42 »

tak ja som prve albumy uplne zral, lenze casom ma to omrzelo a uz ich nepocuvam vobec, mozno raz za pol roka, a aj to iba niekore songy zo starych albumov
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #31 kedy: 06. Júl , 2007, 12:19:16 »

kapusta! to sme hravali :D to bola prdel,dobra pesnicka,velmo.ja som to spieval a nikdy som pritom nevedel cely text.
aj hori ti mastal sme hravali :D
« Posledná zmena: 06. Júl , 2007, 12:20:15 od BrokenWings » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #32 kedy: 06. Júl , 2007, 14:48:13 »

pre vsetkych, co tu dristaju o komercnosti slizakov. pamatam sa na koncertne turne este k albumu 'vo stvorici po opici' pred nejakymi 8 rokmi cca a uz tam si robili zo seba prdel vetou 'zdravia vas komercne sracky z Nitry'. cize tento pseudoargument tu bol uz v suvislosti s tymi vami uvadzanymi "prvymi albumami". navyse slizaci mali od prveho albumu zmluvu so Sony/BMG, pretoze tam mali nejake osobne kontakty. takze podla toho museli byt komercaci od sameho zaciatku. podla mna do tej muziky davaju spevave melodicke napady a hlavne vela vtipu. aranze su fajn a jedine, co sa od zaciatku zhorsilo, je zvuk. to, ze vas nove albumy neoslovuju tak ako tie, co ste pocuvali na zaciatku, je pochopitelne jedine preto, ze uz asi pre vas nemaju tu spomienkovu hodnotu. hudobne a napadovo su na tom ale minimalne rovnako dobre. slize su kapela, ktora vie zahrat to, co ma aj nazivo a ktora uz roky vydava albumy s vlastnou muzikou, ktora je vramci svojho zanru vyborna.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #33 kedy: 06. Júl , 2007, 14:55:09 »

to, ze vas nove albumy neoslovuju tak ako tie, co ste pocuvali na zaciatku, je pochopitelne jedine preto, ze uz asi pre vas nemaju tu spomienkovu hodnotu.
tak tato veta je podla mna uplna *i*o*i*a ...asi tak.tie albumy ma proste neberu.je to ina hudba.
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #34 kedy: 06. Júl , 2007, 14:59:11 »

predtym mali Slize taky punkovejsi nadych, teraz riesia take az decke veci ako keby sa mali pacit uplne malym deckam...aspon tak to vnimam ked si moj 8 rocny synovec stale spieval tie hity LaG song, Vlak, Shangai cola...  ?§!.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #35 kedy: 06. Júl , 2007, 15:17:49 »

predtym mali Slize taky punkovejsi nadych, teraz riesia take az decke veci ako keby sa mali pacit uplne malym deckam...
punk je tiez len pre male deti  Bavím sa skvele
a ked si vezmes len napriklad "kapustu" z prveho albumu, "dole dole" z druheho albumu a povedzme "silny refren" alebo "rnb soul" z posledneho, tak zistis, ze tie detske motivy tam boli uz predtym a takisto aj teraz su tam pesnicky, ktore sa snazia na nieco ukazovat, resp. ironizovat... hovorim, slize sa za tie roky svojou muzikou nijak priepastne nezmenili.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #36 kedy: 06. Júl , 2007, 15:53:09 »

to som ani nepovedal ze by sa zmenili..furt je to rovnaka kravina ktoru doma nedokazem pustit ani omylom...Koncerty ale maju silne, i ked skor pre nevysantene decka ako pre muzikantsku odnoz  Na zdravie!
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #37 kedy: 06. Júl , 2007, 16:33:05 »

to, ze vas nove albumy neoslovuju tak ako tie, co ste pocuvali na zaciatku, je pochopitelne jedine preto, ze uz asi pre vas nemaju tu spomienkovu hodnotu.
tak tato veta je podla mna uplna *i*o*i*a ...asi tak.tie albumy ma proste neberu.je to ina hudba.
fakt dobrá *i*o*i*a  Beeee
Ešte raz pre ľudí neschopných pochopiť...Slíže začali robiť mierne komerčnejšiu muziku ako v začiatkoch, voľakedy to bolo skôr pre zábavu, myslím že teraz to je ich živobitie. Keď som to vravel gitaristovi pár rokov dozadu, tak sa nesnažil veľmi oponovať, bral to ako názor (možno už viac krát vypočutý). Možno to bolo preto, že sa snažil uzavrieť poistku pre Tatrabanku s ktorou spolupracoval  Beeee Za ich lepšejšie výtvory pokladám Kapustu, Žiga, mačka bruchomluvec, a to o chlapíkovi ako si to jebe na Kadžive :) Aj tak stále pokladám Slíže za jednu z najlepších skupín v komerčnej sfére ktoré tu máme  :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #38 kedy: 06. Júl , 2007, 17:30:47 »

dobra debata - hodnotna  Nechajte ma vydýchať nedavno som cital nejaku recenziu na nejaky novsi album od hudobneho kritika, ktoremu pre zmenu vadilo, ze kapela po 100 rokoch hra take iste pubertalne nezmysly, ako ked boli sami pubertaci. ze po tolkych rokoch uz mohli zacat hrat nieco serioznejsie. tiez hodnotne  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #39 kedy: 06. Júl , 2007, 17:34:42 »

na Hodokvase zahrali velmi dobre...teda aspon tie 3 pesnicky co som videl, potom nas skolila dost tazka kombinacia hrusky+ceresne+bieleho vina/piva  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #40 kedy: 06. Júl , 2007, 18:14:21 »

... Za ich lepšejšie výtvory pokladám ... Žiga, ...

ehm Duri hudbu k tejto piesni napisala skupina Pink Floyd (ale to myslim uz vies)

Ale k teme... V podstate by som suhlasil s Iggym. Podla mna sa ich tvorba za tie roky nezmenila. Skor by som povedal, ze v niektorych textoch Kuko ukazuje urcitu ludsku vyzretost (asi najviac to dokumentuje skladba Banda tupých hlav)
A to, ze je to ich zivobytie... Slize nie su rychlokvasna kapela, na hudobnej scene su uz predsa len nejaky ten rok. Splnil sa im tak mozno detsky sen zivit sa muzikou. A koncerty si stale uzivaju naplno tak ako pred desiatimi rokmi.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
brmbolec
stály hosť

« Odpoveď #41 kedy: 06. Júl , 2007, 18:57:31 »

... Za ich lepšejšie výtvory pokladám ... Žiga, ...

ehm Duri hudbu k tejto piesni napisala skupina Pink Floyd (ale to myslim uz vies)

Ale k teme... V podstate by som suhlasil s Iggym. Podla mna sa ich tvorba za tie roky nezmenila. Skor by som povedal, ze v niektorych textoch Kuko ukazuje urcitu ludsku vyzretost (asi najviac to dokumentuje skladba Banda tupých hlav)
A to, ze je to ich zivobytie... Slize nie su rychlokvasna kapela, na hudobnej scene su uz predsa len nejaky ten rok. Splnil sa im tak mozno detsky sen zivit sa muzikou. A koncerty si stale uzivaju naplno tak ako pred desiatimi rokmi.

To je fakt okopčený Pink Floyd?? ...a ja som si myslel že to Floydi šlohli Slížom  Beeee
Ich tvorba sa zmenila, vypočuj si ich prvé albá a skús si ich porovnať s týmito výtvormi. Nepamätám si že by tam repovali alebo stvárali iné veci. Samozrejme ide o recesiu. Bolo to viac do punku-rocku, ak chceli ľuďom niečo povedať tak to robili v tomto štýle. Možno to bolo len účelové a chceli osloviť širšiu vrstvu poslucháčov. Problém je v tom, že ľudia ktorím sa páči punk, rock ich mali zaškatulkovaných ako kapelu hrajúcu tento štýl. A klesli v ich očiach z dôvodu kolaborácie z inými, im vzdialenejšími štýlmi :)
Zaznamenané

shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #42 kedy: 06. Júl , 2007, 20:05:39 »

k tejto kapele som sa snazil pristupovat zo vsetkych uhlov ako sa len dalo, akceptovat fakt, ze je to "len recesia" atd.... a nejde to.
videl som ich predvcerom na hodokvase a prisli mi nehorazne trapni. skutocne, ine slovo ma nenapada, skratka trapni.
nach si hovori kto chce co chce.
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť

« Odpoveď #43 kedy: 06. Júl , 2007, 23:02:30 »

k tejto kapele som sa snazil pristupovat zo vsetkych uhlov ako sa len dalo, akceptovat fakt, ze je to "len recesia" atd.... a nejde to.
videl som ich predvcerom na hodokvase a prisli mi nehorazne trapni. skutocne, ine slovo ma nenapada, skratka trapni.
ja si myslím že to bude tým že už nehrávejú tie veci na koncertoch čo hrávali :) ...na koncertoch tuším robia reklamu novým albám. Čo som, ich počul hrať naposledy staré poctivé veci tak to bol záznam koncertu z LV čo vyšlo aj naDVD, tuším im tam aj Jimmy hral gitaru.
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #44 kedy: 06. Júl , 2007, 23:26:49 »

neprisli mi o nic viac trapnejsi ako potacanie sa a mekotanie ozzyho na podiu  Zdravíčko
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.