neoplati ked to aj kupis za dajme tomu 300e a budes do toho investovat, mechaniky kobyla prazce a neviem co vsetko tak si na 500e a za to kupis 1527cku co je prestige japan a vpodstate profi gitara
presne tak
inak urcite sa neopati kuovat novu RG7321 ..ta stoji nova nejak 400E? A je to indonezia.
Tie gitary maju uplne blatove prazce ..v podstate ako vsetky lacne azijske gitary. Niekomu to nevadi ale pre mna osobne
su hlavne prazce, to, kde poznam , ci je to kvalitny nastroj alebo shunt a zaroven po profile krku to najdolezitejsie vramci pohodlia hry. Dalej nulty prazec a ladiace mechaniky zarucuju ze to proste treba kazdu chvilu ladit jak j*ebnuty ..hlavne to Hcko lieta hore dole furt Problem ale je ze ked chce niekto ibanezu s pevnou kobylkou tak toto je jedna z mala sedmiciek co sa taka vyraba. Ak nie v sucasnosti jedina. Mozno potom zhanat po ebayi 7421. Dalej ja mam napr rad binding na krku,
to tiez ine ibanezacke sedmicky nemaju.
Kedze som to ja kupil ako stary sunt a HLAVNE bola to korea ..tak sa to ako tak oplatilo mozno.
Gitara 200
snimace EMG cca 40
mechaniky cca 50
preprazcovanie cca 50
nulty prazec + moridlo + olej cca 15E
elektronika cca 15 ?
cca 370E ..co je este ako tak ze som vychytal najlepsie mozne ceny ..no ale hlavne sa mi na tom krku hra dobre. Lebo mam aj staru 1527 ale tam je ten krk o cosi tensi. Na 7321 je taky skor do D ..a kedze som ju mal dakedy na intraku na cvicenie ..lebo som sa o nu nebal ze mi tam ktosi do nej jebne pivo
..tak som si nejak na ten krk zvykol.