Beastea-R
nováčik
Príspevkov: 17
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 12. Júl , 2011, 15:35:51 » |
|
Ďakujem Ešte by som poprosil ohľadne fokusiek info či odtiaľ niekto má gitaru A ešte či by ste mi sem nemohli hodiť nejaké inzeráty ktoré sa vám pozdávajú do 150Eur. Ďakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. Júl , 2011, 15:39:18 » |
|
kamarat mal fokus prvu gitaru, rozjebali sme ju na kolibe o strom ked si kupoval novu.. bola hrozna, nedalo sa ju takmer vobec naladit, mechaniky popustali.. potom co sme ju jebli o strom tak ten problem zazracne prestal.. nevim si to vysvetlit..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Beastea-R
nováčik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 12. Júl , 2011, 18:37:54 » |
|
Aha, ďakujem za INFO. Ešte by som sa chcel spýtať aký je rozdiel zvuku medzi LP a SG. Čo sa týka SG dosť sa mi zapáčilo ale také lacné SG za 160Eur neškrípe a nepíska? Nemyslím tak ako škrípu a pískajú všetky gitary za 160Eur ale viac :D
A celkovo dá sa zahrať na SGčku také Iné Kafé, Green Day alebo Gun´s n Roses?
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2011, 18:39:20 od Beastea-R »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 12. Júl , 2011, 18:43:19 » |
|
Aha, ďakujem za INFO. Ešte by som sa chcel spýtať aký je rozdiel zvuku medzi LP a SG. Čo sa týka SG dosť sa mi zapáčilo ale také lacné SG za 160Eur neškrípe a nepíska? Nemyslím tak ako škrípu a pískajú všetky gitary za 160Eur ale viac :D
A celkovo dá sa zahrať na SGčku také Iné Kafé, Green Day alebo Gun´s n Roses?
Medzi SG a LP je velky rozdiel. SG je viac agresivnejsie, LPcko je viac smooth, skor do basov ide. Na kazdej gitare sa da zahrat hocico, zvacsa je to vec vyzoru, hlavne u tych pankovych kapelach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 12. Júl , 2011, 18:43:36 » |
|
na kazdej gitare sa da zahrat vsetko... len zalezi ci to ten clovek co na nej hra vie zahrat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Beastea-R
nováčik
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 12. Júl , 2011, 18:51:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 12. Júl , 2011, 18:57:50 » |
|
skus si to na Marshall MG10 vyhul to na maximum a sleduj predavacov xicht
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 12. Júl , 2011, 18:58:00 » |
|
Medzi SG a LP je velky rozdiel. SG je viac agresivnejsie, LPcko je viac smooth, skor do basov ide. Zaujimave porovnanie gitar za 150 EUR, ktore maju tvar LP a SG. A to je asi tak vsetko co maju so skutocnym SG a LP.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 12. Júl , 2011, 19:01:27 » |
|
Zaujimave porovnanie gitar za 150 EUR, ktore maju tvar LP a SG. A to je asi tak vsetko co maju so skutocnym SG a LP.
Ja som myslel vseobecne, nie konkretne to, co sa pyta.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 12. Júl , 2011, 20:25:56 » |
|
lepsia gitara stoji nova cca 700-1000e
epiphone neber ziadny, podla mna su naprd. ako ti uz radili bud cort alebo vintage, vintage tusim robi aj SGcko a je to celkom slusne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 12. Júl , 2011, 20:26:21 » |
|
... OK no a inak chcem sa spýtať v akej cenovej relácii je už taká lepšia gitara ...
ked niekto ma trochu skusenosti, vie trochu hrat, rozumie sa trochu gitaram. pripadne si na nich vie nejake drobnosti upravit a chce sa mu skusat a hladat, tak da sa vyselektovat slusna gitara aj za 150€ + nejakych tych 100€ za tuning... nie kazdy ma chut, ci tu sikovnost hladat slusne nastroje medzi suntami, takze taka akoze uz naozaj slusna gitara, co ladi, zneje, vyzera a da sa s nou normalne fungovatz nech je v cene cojaviem od 400-500€... z druhej ruky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 12. Júl , 2011, 20:30:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 12. Júl , 2011, 20:39:09 » |
|
ja neviem na hentom sa neda hrat greenday.. museli by tam byt nalepky z tamponov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 12. Júl , 2011, 20:39:52 » |
|
... Ešte by som sa chcel spýtať aký je rozdiel zvuku medzi LP a SG. ...
to je vec uhlu pohladu. da sa povedat ze ziadny, pretoze vo vacsine nahravok to nikto nerozozna - sam som sem nedavno daval ukazky Gibson LP a Gibson SG hrane hned po sebe na tom istom nastaveni a sice bolo pocut, ze to nehra uplne rovnako, ale vacsina aj tak netrafila, ktora ukazka je ktora gitara. z ineho uhlu pohladu plati to, co napisal Branko - SG je agresivejsia, dobre sa ozyva, ked sa do nej silno mlati. LP je take uslachtilejsie, plnsie... ... ale to plati u Gibsonov alebo fakt kvalitnych kopiach, nie o hocijakom LP a hocijakom SG. no a este iny uhol pohladu je, ze s SGckou mozes behat a santit a mavat a tancovat po podiu, LP je uz predsa len o nieco (dost) tazsie, viacej frajeriny ako dat si to nizko a'la Slash sa s tym uz asi ani neda vymysliet...
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2011, 20:40:38 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|