Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 15:36:37
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amy Winehouse R.I.P  (Prečítané 47179 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #45 kedy: 25. Júl , 2011, 18:02:36 »

Vy ste ma zle pochopili aj cukor je droga v podstate aj kyslík je droga a o takých veciach ako káva a cigarety a čaj ani nehovorím ....... netvrdím že každý  ale že to je časte , a možu frčat aj na nejakích uletoch fantazii uchylkach ... mal by som zohnat tu pracu a ak dovolí zakvačit to na net to sa neda zjednodušovat
Amy nie je žiadna rýchlokvaska pochádza z dobre situovanej rodiny a skončila ako jedna z najlepších na prestížnej hudobnej škole , ma za sebou kopec vecí a projektou a ktorích sa nevie , vie hrat na vela hudobných nástrojoch komponuje si večinu vecí sama . Na nej proste vidno ked spieva že presne vie čo hlasom robí aby to nerobila obyčajne a vtom je punc jej výnimočnosti
hej môžme to zjednodušiť celé tak ako to je každá závislosť je zlá a mali by sme sa jej vyvarovať a nie vypisovať na fórum, že vďaka tomu sa dá tvoriť iba niečo umelecké.  Nezahrávaj sa
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
stevino179
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 25. Júl , 2011, 18:35:20 »

doprčic uf , zavislost od sexu , od sladkostí , od kyslíka , od hrania na gitare , od cvičenia , od hudby , od lasky , od pokoja , od spánku, od hádok , od šoferovania , od pitia /a nielen piva/, od pochvaly,,...............  keby nebolo závislostí ani ludia nie su - na čo by sme žili
ide proste o motivačný faktor zmeny , proste niečo človek musí potrebovat musí po niečom tužit aby sa začal niečomu poriadne venovať
ide len oto mat to pod kontrolou a nie len mysliet si to , dobrý sluha zlý pán - a tým nechcem nič propagovat a absolútne neuznávam synteticke drogy /to je svinstvo/
a ak si myslíte že tu nejakím moralizovaním vychovate mladých tak trpíte typickím omylom dospelákou
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #47 kedy: 25. Júl , 2011, 18:59:23 »

pozeram toto vystupenie a ak mala takyto koncert cely, tak ludia museli mat radost Bavím sa skvele ale kazdopadne je to smutne a zas take reci v style tak jej treba su podla mna nemiestne
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 25. Júl , 2011, 19:04:09 »

do tohoto ju dotlačili  spravila 95% užasných koncertou ,  dostala emy ,  hrala na každom poriadnom mieste a chcela mat už pokoj na čas, a furt do nej niekto jbal aby robila veci frčala podla mna chcela mat len pokoj do tohoto ju dotlačiili . Mali by sme bit radi že dala tie dva albumi pre mna je to vždy zažitok počuvat jej hudbu a nejaky zbabrany koncert nezmení nazor na to aka bola užasná  Zdravíčko
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 25. Júl , 2011, 19:08:47 »

viete si predstaviť ake prachy mala produkčná spoločnosť v tom turne  ,predpredaje listkou promo ...... , a ked je človekovi tažko a ma mat na pleciach takíto tlak okolia , ona nieje obyčajna fetačka ona sa neflakala ona makala na sebe , vychádzala zo starších veci ale dala tam aj niečo s nových pomale hupave z dejom bomba
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #50 kedy: 25. Júl , 2011, 19:10:59 »

Uz to prestava byt vtipne. Sak povedz ze si zalubeny  Žmurk
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #51 kedy: 25. Júl , 2011, 19:12:22 »

pozeram toto vystupenie a ak mala takyto koncert cely, tak ludia museli mat radost Bavím sa skvele ale kazdopadne je to smutne a zas take reci v style tak jej treba su podla mna nemiestne

2:50 ako si utiera nos, urcite mala sopliky  Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 25. Júl , 2011, 19:22:23 »

Amy's Winehouse is closed.. lets go to Ejmy Steakhouse instead..
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #53 kedy: 25. Júl , 2011, 19:35:10 »

Kokos, ked zila tak ste ju neriesili a teraz tu popisete 5 stran kokotin  ?§!.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 25. Júl , 2011, 19:40:00 »

Tak ako ste sa dohodli? Je to legenda ci neni  Popiskujem si

Inak co sa tyka mna, celkom som uznaval jej kvality, ale som zasadne proti tvrdym a podla mna presne na toto fetacikovia cakali aby si mohli zopakovat tu velku pravdu o tom, ze musis byt smazka aby si daco urobil, pricom v historii hudby to bolo vyvratene viac ako potvrdene. Navyse ak je o niekom zname, ze je na drogach tak to prirodzene zvysuje zaujem u ludi, ak by bola cista mohla koncertovat este 20 rokov, ak by to teda ten jej talent utiahol  Popiskujem si A nepovedal by som, ze prave ona bola z tych, ktore by na seba neupozornovali a cely jej uspech bol postaveny iba na talente. Nebudme naivni.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 25. Júl , 2011, 19:56:08 »

ak ak ak veru tak bola legenda
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #56 kedy: 25. Júl , 2011, 21:19:06 »

legenda ktorej meno som počul včera prvykrat?  Popiskujem si
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 25. Júl , 2011, 22:18:58 »

ja som zase prvy krat pocul meno tej, co tu bola spominana...Joplin. naozaj som to predtym nepocul to meno. Takze napr tu spominate, ze bola legenda a ja ju nepoznam, tak podla vasej logiky, teda legenda neni pre mna  Fuuha zíram to je uplne jedno ci je bola, bude proste. ten kto ju mal rad, toho sprava zosmutnila, ten komu to bolo jedno resp nevadila, tak prekvapeny a tym ktori ju nepoznali a je im u riti tak ti pisu zas ine a smeju sa na tom, co je divne tiez  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #58 kedy: 25. Júl , 2011, 22:46:21 »

ja som zase prvy krat pocul meno tej, co tu bola spominana...Joplin. naozaj som to predtym nepocul to meno. Takze napr tu spominate, ze bola legenda a ja ju nepoznam, tak podla vasej logiky, teda legenda neni pre mna  Fuuha zíram to je uplne jedno ci je bola, bude proste. ten kto ju mal rad, toho sprava zosmutnila, ten komu to bolo jedno resp nevadila, tak prekvapeny a tym ktori ju nepoznali a je im u riti tak ti pisu zas ine a smeju sa na tom, co je divne tiez  Nechajte ma vydýchať

Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #59 kedy: 25. Júl , 2011, 23:21:13 »

Na zdravie!

dik, ale neni to zrovna moj styl :) ale vyzera podstate starsie ako na 27 resp pod 27 rokov...aj 40 by som jej tipol
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.