Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
14. November , 2024, 18:27:53
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ultimate Jawa Pionier Thread  (Prečítané 8073 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« kedy: 06. August , 2011, 18:33:45 »

Ludia... kedze som rocker telom aj dusou, tak som si pred tromi rokmi zaobstaral motorku... a nie hocijaku ale stareho pioniera Jawa 21 z roku 1977 Ja som čert.. fotku pripajam... je tu niekto kto ma doma tiez pincla? My mame doma 3 kompletne, moj zo 77meho, druheho bratov zo 68meho a este jeden 70s kompletny ako z vyroby len ho treba zrenovovat... robime na nich vylety, najcastejsie do Stiavnice na jazera, a vcera sa bratovi podarilo na tom urobit trasu Roznov pod Radhostem (CR) nach Banska Bystrica (SR)...
kto ma pincla vie, ze to zahrna neustale opravovanie aby bol pincel v dobrej kondicii... ja osobne mam svoj velmi rad, nechal ma len dvakrat, raz defekt raz prasknute plynove lanko...
aky je podla vas najlepsi olej do benzinu? ja som dlho pouzival M2T, Valvoline, ale najviac sa mi osvedcil olej Castrol do kosaciek :)
neviete kde sa zvyknu konavat zrazy alebo preteky? Na zdravie!

* 263054_1937081742988_1120701693_31813612_458414_n.jpg (149.63 KB, 720x540 - prehliadnuté 1344 krát.)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1 kedy: 06. August , 2011, 18:43:07 »

no aby si stihal za ostatnymi tak odporucam zraz chovatelov korytnaciek  Bavím sa skvele

tiez som mal davno pekac a som rad, ze ma to preslo. Ked fukal vietor do chrbta, tak to slo 60km/h ale to vazne strach v ociach a ked fukal vietor do tvare, tak to slo 40km/h co bolo na 2jku moc a na trojku malo. samozrejme druha osoba sposobovala velke problemy, nechapem naco to robili dvojmiestne... raz som prebehol okolo psov a ti sa za mnou rozbehli, tak som sa smial, sak ze idem ja pan a ujdem im a vtedy sa dojebal kondik pri odtrhovom ramienku a motor zhasol. skoro som sa posral a tlacil som motorku asi 30km/h rychlostou rychlo k dedkovi  Bavím sa skvele potom som do neho kopol a odvtedy som na tu rachotinu zanevrel
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #2 kedy: 06. August , 2011, 18:45:15 »

no aby si stihal za ostatnymi tak odporucam zraz chovatelov korytnaciek  Bavím sa skvele

tiez som mal davno pekac a som rad, ze ma to preslo. Ked fukal vietor do chrbta, tak to slo 60km/h ale to vazne strach v ociach a ked fukal vietor do tvare, tak to slo 40km/h co bolo na 2jku moc a na trojku malo. samozrejme druha osoba sposobovala velke problemy, nechapem naco to robili dvojmiestne... raz som prebehol okolo psov a ti sa za mnou rozbehli, tak som sa smial, sak ze idem ja pan a ujdem im a vtedy sa dojebal kondik pri odtrhovom ramienku a motor zhasol. skoro som sa posral a tlacil som motorku asi 30km/h rychlostou rychlo k dedkovi  Bavím sa skvele potom som do neho kopol a odvtedy som na tu rachotinu zanevrel

ved to je presne to caro tych motoriek   Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #3 kedy: 06. August , 2011, 18:51:30 »

no ja neviem, ale chodis so srobovakmi vo vacku a cyklisti, ktori ta obiehaju...  Bavím sa skvele ale sak pre niekoho to ma isto caro, kamarat to tiez furt opravuje a beha na tom. ked uz takato nostalgia, tak skor na velkych jawach by som behal - 250, 350. sice tiez z toho tece vsetko a zere to jak auto co mam, ale to uz je insie vozenie ako ten pekac  :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #4 kedy: 06. August , 2011, 18:54:02 »

no ja neviem, ale chodis so srobovakmi vo vacku a cyklisti, ktori ta obiehaju...  Bavím sa skvele ale sak pre niekoho to ma isto caro, kamarat to tiez furt opravuje a beha na tom. ked uz takato nostalgia, tak skor na velkych jawach by som behal - 250, 350. sice tiez z toho tece vsetko a zere to jak auto co mam, ale to uz je insie vozenie ako ten pekac  :)

ja praveze nikdy nezavidim tym cyklistom, hlavne do kopca  Bavím sa skvele ja by som chcel este staru cezetu tusim 175, taku cervenu s tou chromovou nadrzou  Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #5 kedy: 06. August , 2011, 18:55:04 »

ja praveze nikdy nezavidim tym cyklistom, hlavne do kopca  Bavím sa skvele ja by som chcel este staru cezetu tusim 175, taku cervenu s tou chromovou nadrzou  Na zdravie!

dedo ma taku, len ta nadrz bola prestriekana nacerveno  :)
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #6 kedy: 06. August , 2011, 18:57:33 »

raz som na tom videl takych 2 rybarov na jednom pincli s velkymi bruchami , udice, nalozeny, a na semafore cervena, to bol hluk ked sa rozbiehali :D

btw, tiez mam pincla vo velmi dobrom stave,ale je dosrana elektrika, tam ako sa nastavuje odtrh ,tak mam strhany zavit.
« Posledná zmena: 06. August , 2011, 18:58:18 od georgik » Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #7 kedy: 06. August , 2011, 19:47:13 »

raz som na tom videl takych 2 rybarov na jednom pincli s velkymi bruchami , udice, nalozeny, a na semafore cervena, to bol hluk ked sa rozbiehali :D

btw, tiez mam pincla vo velmi dobrom stave,ale je dosrana elektrika, tam ako sa nastavuje odtrh ,tak mam strhany zavit.

staci vymenit a mas fajneho pincla :) foto nemas? Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #8 kedy: 06. August , 2011, 19:53:52 »

to uz nie radsej bicykel? to aspon nezerie benzin  Popiskujem si ha ha ha
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #9 kedy: 06. August , 2011, 19:56:43 »

aky je podla vas najlepsi olej do benzinu?
My sme za detských čias riedili s naftou, to ti slo jak besné. A tá dymová clona na ulici bola fascinujúca  Bavím sa skvele
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 06. August , 2011, 19:58:57 »

My sme za detských čias riedili s naftou, to ti slo jak besné. A tá dymová clona na ulici bola fascinujúca  Bavím sa skvele

ha ha ha
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #11 kedy: 06. August , 2011, 20:03:42 »

ja mam tiez pincla, bordoveho

Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #12 kedy: 06. August , 2011, 20:08:41 »

pekny  Na zdravie!
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #13 kedy: 06. August , 2011, 20:13:33 »

.... ha ha ha musím vyfotiť....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 06. August , 2011, 21:12:28 »

si to este nepredal? 
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 22 otázok.