Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
14. November , 2024, 18:10:38
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ultimate Jawa Pionier Thread  (Prečítané 8067 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #15 kedy: 06. August , 2011, 23:20:29 »

ňe
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #16 kedy: 07. August , 2011, 00:32:22 »

no...na Jawu si sice sem-tam nostalgicky spomeniem, ale Japonca by som uz nemenil  Popiskujem si
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #17 kedy: 07. August , 2011, 09:47:05 »

tiez mam pincla co mi dal dedo na brimofku . brazdil kopce doliny. bohuzial prasklo plynove lanko a nie som schopny ho dat do kopy  ... mam este jawu 350 632   .. tiez masina ako rit .  zatial bezudrzbovy stroj . vali ako ma . minuly rok som na nej smeroval s kamosom a jeho 634 do rmunska . zial pred hranicou ho vytlacil z cesty kamion pri predbiehani tak sa trochu domiesil a museli sme sa vraca .. ale isto s nou poriesim este dajaky poriadny trip .
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #18 kedy: 07. August , 2011, 10:05:52 »

tiez mam pincla co mi dal dedo na brimofku . brazdil kopce doliny. bohuzial prasklo plynove lanko a nie som schopny ho dat do kopy  ... mam este jawu 350 632   .. tiez masina ako rit .  zatial bezudrzbovy stroj . vali ako ma . minuly rok som na nej smeroval s kamosom a jeho 634 do rmunska . zial pred hranicou ho vytlacil z cesty kamion pri predbiehani tak sa trochu domiesil a museli sme sa vraca .. ale isto s nou poriesim este dajaky poriadny trip .

ved plynove lanko je zalezitostou 5 minut  :) ale taka 350dina nemusi byt odveci  Na zdravie!
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #19 kedy: 07. August , 2011, 10:44:42 »

staci vymenit a mas fajneho pincla :) foto nemas? Na zdravie!

nieje casu :D vozim sa na bugyne :Dalebo jak to nazvat, musim najst dobru elektriku a pojde jak raketa :D, viem , ze vzdy v zime sa cely rozladil a potom na leto som ho dal susedovi spravit ( uz nieje medzi nami:( ) a ten to tak spravil ,ze to islo 100 hadam :D
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #20 kedy: 07. August , 2011, 17:00:52 »

Tak prispejem aj ja troškou do mlyna. Ako 15ročný som tiež jazdil na pinčli, veľmi podobnému tomu v prvom príspevku, ale bol komplet okrytovaný a polepený racing nálepkami typu "turbo inside", ostatne ak to niekoho poteší, dávam sem jedno video zo starých čias, kde tento stroj figuruje :)

A hoci sám už na pionieri nejazdím, bol vymenený za Simsona a ten následne za Hondu tak rešpekt pred každým, kto ešte dnes sedlá ich koženkové sedačky (teda tí štastnejší, poznám ľudí ktorí jazdili s Billa taškou pod zadkom). Dnes sa to už totiž neoplatí...legislatívne poplatky za prepis, poistku a peniaze za náhradné diely (aj ked sú velmi lacné) vyjdú viac než bola kúpna cena stroja a vačšina z nich je v žalostnom stave...Simsony detto.
Tak teda na vaše zdravie, všetci pinčlisti!  Na zdravie!
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #21 kedy: 07. August , 2011, 17:29:11 »

Zrovna dnes mi doviezol kamos pioniera co si dal opravit, kedysi sme sa na nom vozili do zblbnutia, ale dnes po testovacej jazde sme prisli na jednu vec, od doby ked sme mali 14-15 rokov sme asi moc pribrali na vahe, ten pincel uz nevladal s dvomi  Popiskujem si ale inak je to paradicka. Cubo pekny kusok, nech ti to jazdi  Na zdravie!         
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 07. August , 2011, 19:37:33 »

Zrovna dnes mi doviezol kamos pioniera co si dal opravit, kedysi sme sa na nom vozili do zblbnutia, ale dnes po testovacej jazde sme prisli na jednu vec, od doby ked sme mali 14-15 rokov sme asi moc pribrali na vahe, ten pincel uz nevladal s dvomi  Popiskujem si ale inak je to paradicka. Cubo pekny kusok, nech ti to jazdi  Na zdravie!         

dik Na zdravie! pre mna je to lacny sposob dopravy a dobre hobby... diely stoja par korun, daju sa lahko zohnat a po bystrici ma to vyjde lacnejsie ako MHD a este je to aj rychlejsie... inac k tej vahe, my sme raz s bratom obidvaja stokilovi isli na jednom pekaci, a brat mal co robit aby udrzal riaditka  Bavím sa skvele
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #23 kedy: 08. September , 2011, 07:54:27 »

dik Na zdravie! pre mna je to lacny sposob dopravy a dobre hobby... diely stoja par korun, daju sa lahko zohnat a po bystrici ma to vyjde lacnejsie ako MHD a este je to aj rychlejsie... inac k tej vahe, my sme raz s bratom obidvaja stokilovi isli na jednom pekaci, a brat mal co robit aby udrzal riaditka  Bavím sa skvele
;DVšak pinčel sa dal postaviť na zadné len vďaka pevnejšiemu spolujazdcovi,výkonom to nešlo Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 08. September , 2011, 08:52:23 »

;DVšak pinčel sa dal postaviť na zadné len vďaka pevnejšiemu spolujazdcovi,výkonom to nešlo Bavím sa skvele Na zdravie!

nie tak celkom... moj pincel postavim na zadne pri rozbiehani kedykolvek  Zdravíčko
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #25 kedy: 08. September , 2011, 08:54:46 »

nie tak celkom... moj pincel postavim na zadne pri rozbiehani kedykolvek  Zdravíčko
Ale to sedíš úplne vzadu,alebo jazdíš na nitrometán :)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 08. September , 2011, 08:56:12 »

Ale to sedíš úplne vzadu,alebo jazdíš na nitrometán :)

staci ho mat poriadne zostelovany, vypucovany vyfuk aj vsetko a 95oktanovy benzin  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #27 kedy: 08. September , 2011, 09:52:10 »

to musi byt strasne haluzny pohlad chlap jak ty 2 metre vysoky na pionieri co ide po zadnom.. jak z indickeho filmu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #28 kedy: 08. September , 2011, 11:09:27 »

ale mysli sa normalnym sposobom, nie ze otacky naplno a potom pustit spojku  Popiskujem si
Ani moj Bandit by som nedal na zadne normalne

Citácia: cubo
staci ho mat poriadne zostelovany, vypucovany vyfuk aj vsetko a 95oktanovy benzin

hej videl som ta minule na tom tvojom zostelovanom pincli - ved on chudak ledva siel a vrcal ako o zivot :-D
ale hlavne, ze mas lacne vozenie, ale predavas svoje vybavenie aby si mal na opravu pincla....
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #29 kedy: 08. September , 2011, 11:11:55 »

hlavne, ze mas lacne vozenie, ale predavas svoje vybavenie aby si mal na opravu pincla....
Asi tak...
Pochopím ak má niekto zálubu v starých mašinách a nejakú fajnšmekrovinu si doma pomaličky skladá... Ale nie komunisticky vrak ktori nema cenu a ludia to vyhadzuju do kovošrotov
« Posledná zmena: 08. September , 2011, 11:12:14 od pelko » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.