Majo Fero
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 30. August , 2011, 10:33:55 » |
|
Jop, poznam. Niekto mi ho aj ponukal, malo by to zvukovo zodpovedat TS808. Akurat je dost velky a tazsi, este pokukam nieco ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 30. August , 2011, 10:34:51 » |
|
co ja viem ci bb je az take kreslitko...pouzivam to teraz z FF recto a konecne to zacalo hrat Ako funguje BB oproti klasike TS? Lisi sa to v niecom podstatnom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 30. August , 2011, 10:44:02 » |
|
By si videl keď si Majo Fero kúpil Roadster.Po dostavení to bol o tri triedy lepší amp,konečne to začalo hrať.To nebol rozdiel typu-zdá sa mi že to hrá lepšie.To bolo-kua,je to možné?
To je pravda. Uz v obchode, ked som kupoval Roadster som bol dost nerozhodny ci ho zobrat. Nieco sa mi tam nezdalo. Nakoniec som ho kupil a pred obchodom s malou dusickou povedal kamosovi FF: "dufam, ze som neurobil kokotinu" Hned po prijazde na SK mi to FF nastavil a hralo to vyrazne lepsie ako od Mesy. To s tym Biasom uz je dost zname aj po inych forach, ze Mesa v tomto dajak sklamala. Inak je pravda, ze ked som hral na Recte prvy krat, bolo to tazke dolovanie. Je to aparat skor na kila a take tie Nickelback, Creed, Korn riffy. Vela ludi si kupi Recto a potom ho predava, lebo nevie nan hrat. Potom pomoze aj nejaky nakopavac, hlavne ked sa hra viac ako ZakkWylde, Metallica a pod. Tam nakopavac ma svoje miesto. Ale Recto hra aj samo o sebe, netreba nakopavac, len vediet hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 30. August , 2011, 11:10:35 » |
|
Ale Recto hra aj samo o sebe, netreba nakopavac, len vediet hrat. [/quote] A tam je celý pes zakopaný
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 30. August , 2011, 17:09:46 » |
|
mám bad monkey nechceš?
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 31. August , 2011, 12:00:11 » |
|
mám bad monkey nechceš?
nie, diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 31. August , 2011, 15:40:58 » |
|
ja viem... lacné veci nekupuješ ))
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 31. August , 2011, 16:13:07 » |
|
ja viem... lacné veci nekupuješ )) o to nejde, BadMonkey hra slusne, ale neprerobim ho na to, co potrebujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 02. September , 2011, 07:02:28 » |
|
o to nejde, BadMonkey hra slusne, ale neprerobim ho na to, co potrebujem
Pozri inzerat: http://ebazar.muziker.sk/?action=4&id=169185
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 02. September , 2011, 07:23:25 » |
|
ts808 lampovy nakopavac to bude prekvapko ked to niekto neznaly kupi a vnutri nenajde lampu
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 02. September , 2011, 08:31:12 » |
|
ts808 lampovy nakopavac to bude prekvapko ked to niekto neznaly kupi a vnutri nenajde lampu podla mna to myslel tak ze ten efekt nakopava lampy - lampove zosilovace, teda je "lampovy nakopavac" a nie ze ma v sebe zabudovanu lampu a teda le to "lampovy nakopavac", lebo TS808 uz musi poznat hadam kazdy a nikto by si hadam nemyslel ze je vtom naozaj lampa. Ale aspon je vidiet ako sa da polemizovat nad vyznamom slova a to este nie sme pravnici Kazdopadne keby to niekto naozaj tak kupil ze je tam lampa za tu cenu to hned aj preda.
|
|
« Posledná zmena: 02. September , 2011, 08:31:49 od Stano »
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 02. September , 2011, 08:35:09 » |
|
podla mna to myslel tak ze ten efekt nakopava lampy - lampove zosilovace, teda je "lampovy nakopavac" a nie ze ma v sebe zabudovanu lampu a teda le to "lampovy nakopavac", lebo TS808 uz musi poznat hadam kazdy a nikto by si hadam nemyslel ze je vtom naozaj lampa. Ale aspon je vidiet ako sa da polemizovat nad vyznamom slova a to este nie sme pravnici Kazdopadne keby to niekto naozaj tak kupil ze je tam lampa za tu cenu to hned aj preda. Tak bud tam nepisem hentake hovadiny, alebo to napisem poriadne. Mne je jasne co tym myslel, len niekoho to moze pomylit
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 02. September , 2011, 08:59:51 » |
|
Tak bud tam nepisem hentake hovadiny, alebo to napisem poriadne. Mne je jasne co tym myslel, len niekoho to moze pomylit Suhlasim s tebou Ale ta cena 90e je zaujimava, urcite lepsia ako 199 u Thomanna ale zase na druhu stranu za 119 je novy MAXON OD-808, co je ale stale o 29e viacej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 02. September , 2011, 10:56:11 » |
|
Ako funguje BB oproti klasike TS? Lisi sa to v niecom podstatnom?
je to moj prvy takyto efekt, takze vobec to neviem porovnat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 02. September , 2011, 11:40:42 » |
|
je to moj prvy takyto efekt, takze vobec to neviem porovnat...
Tusim by sme mohli dat dokopy vsetky tie TSoviny a spravil by som na ne test
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|