styrioci
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 31. August , 2011, 19:14:06 » |
|
Super gitarista nerovna sa super pedagog a tak to mas analogicky vo vsetkom. Nema kazdy dar vysvetlit.
to mi je jasne, len tu mame dva extremy.. super gitarista+pedagog vs... vazne aj by som chcela k Pituovi chodit, lenze tie online hodiny cez skype sa mi proste nezdaju ako najlepsie riesienie...
vyskusaj, uvidis. ak sa ti nebude pacit, chod si kludne aj za dugom... ale nie je nic horsie ako sa hned od zaciatku ucit zlozvyky, co je v druhom pripade pravdebonost hraniciaca s istotou a v pituovom pripade nehrozi.
|
|
« Posledná zmena: 31. August , 2011, 19:19:12 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mlha
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 31. August , 2011, 19:21:59 » |
|
Neviem preco to tu este nikto nespomenul, ale Vadim je skuseny ucitel z BA http://www.vadimbusovsky.sk/
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock it!
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 31. August , 2011, 19:39:36 » |
|
Co sa tyka Dzingiho, ja neviem, mozno sa az tak nerozumiem do hudby co sa tyka po gitarovej stranke, ale myslim si ze nehra zle. Neukamenujte ma . Chcem sa najprv naucit zakladne veci, zakladnu techniku, zakladne akordy a podobne..proste zaklady OK a teraz vazne. Podla mna Ti v tejto faze ziadneho ucitela netreba. Vsetko je na nete. Postuduj, zabav sa pol roka a ked sa Ti potom bude zdat, ze niecomu nerozumies, tak potom snad aj ucitel, ale skor by som doporucil "fyzicky kontakt". Nejake veci si mozes aj tu nechat dovysvetlovat, odfiltrujes onanistov a dozvies sa odpovede. Ja ti mozem doporucit napr. JamPlay.com alebo LickLibrary.com. Good luck.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 31. August , 2011, 19:57:53 » |
|
kvantum neukojenych looserov co robis dpce ..ja som chodil za mladi ministrovat aj fararovi kosit travnik ..ja som vas
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 31. August , 2011, 22:23:39 » |
|
co robis dpce ..ja som chodil za mladi ministrovat aj fararovi kosit travnik ..ja som vas Taki su najhorsi, bohvie co si kosil fararovi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 31. August , 2011, 23:06:17 » |
|
Ach jo chlapci... cas ukaze kde je pravda... A pravda sa ukazala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 31. August , 2011, 23:51:27 » |
|
Ach jo chlapci... cas ukaze kde je pravda... Myslím, že pravdu nám dokonale ukázali tvoje videá a reči v tejto téme ;-) No nejako sa nam tema rozrastla, nestiham ani na vsetko odpovedat . Na klavesy sa ucit nechcem, aj ked je to velmi lakava ponuka od sexi klavesaka . Ooo diky, urobila si mi krajší večer :D svatá pravda, vadim je tiež frajer aj ako muzikant, a zrejme aj ako pedagóg keď má toľko študentov v každom prípade dobrá téma :-D dobre sa tu pri tom je večera :-D ešte si urobím popkorn..a... DO SEBAAA ! :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 01. September , 2011, 00:00:42 » |
|
Myslím, že pravdu nám dokonale ukázali tvoje videá a reči v tejto téme ;-)
Svet je iný než som myslel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 01. September , 2011, 00:19:18 » |
|
Áááá... cenu stevino roka vyhráva...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 01. September , 2011, 00:25:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 01. September , 2011, 08:46:20 » |
|
Ach jo chlapci... cas ukaze kde je pravda... cas ukaze ,ze kika nauci teba hrat na husle ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 01. September , 2011, 08:52:06 » |
|
z not? naco ? preco? to snad ani Petrucci nevie o tom pochybujem hrat z not je jak varit kotlikovy gulas v doline s kucharskou knihou justina topolskeho ...zdlhave , nezazivne a vysledok je uplne napicu ..a este aj vsetci s pivom okolo kukaju ci nejebe nemáš ty dáke závažné predsudky voči notám? dôvod? ja sa nerozculujem dpce dobre zhrniem to : kika sa chce naucit citat z not.. ja som len tak podotkol ze preco ..ze nech zvazi ci by nebolo lepsie investovat cas ktory ma na gitaru vyhradeny do niecoho ineho lebo citanie z not ju realne nenauci lepsie hrat na gitare. a ked nechce hrat klasiku (predpokladam ze nehra ani v ZUS kde sa hra z notoveho zapisu) tak v tom ja OSOBNE nevidim nejaky zmysel. to je cele.. a na to si ako prišiel?
|
|
« Posledná zmena: 01. September , 2011, 09:18:59 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 01. September , 2011, 09:53:27 » |
|
myslim ze Petrucci sa na Berklee College of Music tie noty naucil
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 01. September , 2011, 10:01:30 » |
|
myslim ze Petrucci sa na Berklee College of Music tie noty naucil A ty si co urobil pre slovensky progressive?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 01. September , 2011, 10:40:20 » |