marosisko
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 01. September , 2011, 12:52:55 » |
|
ja si dost silno myslim ,ze prave zlozvyky tvoria feeling. prave tymi zlozvykmy sa lisia gitaristi. a cim viac zlozvykov tym osobitejsi prejav. slovo zlozvyky by som radsej nahradil inym ,lebo je zavadzajuce. a je velmi velky rozdiel medzi akademickym a "osobytym" hranim. friedman drzi ruku jak fas a prave preto ma aj svoj feeling. ale napriklad aj chodelka dost malo hra malickom na lavej ruke co je tiez technicky nespravne. toma prstamy drzi trsatko aj henry toth...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 01. September , 2011, 12:53:58 » |
|
ja si dost silno myslim ,ze prave zlozvyky tvoria feeling. prave tymi zlozvykmy sa lisia gitaristi. a cim viac zlozvykov tym osobitejsi prejav. slovo zlozvyky by som radsej nahradil inym ,lebo je zavadzajuce. a je velmi velky rozdiel medzi akademickym a "osobytym" hranim. friedman drzi ruku jak fas a prave preto ma aj svoj feeling. ale napriklad aj chodelka dost malo hra malickom na lavej ruke co je tiez technicky nespravne. toma prstamy drzi trsatko aj henry toth...
To si dobru kokotinu napisal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 01. September , 2011, 12:55:56 » |
|
Suhlas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 01. September , 2011, 12:56:18 » |
|
lenze chodelka a friedman nemaju feeling takze si sa ojebal :D a henry toth ho tiez ma len ked mu zrovna nejebe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 01. September , 2011, 12:56:45 » |
|
Suhlas. nesuhlas a ten smileik na minus prvu :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 01. September , 2011, 12:57:54 » |
|
lenze chodelka a friedman nemaju feeling takze si sa ojebal :D a henry toth ho tiez ma len ked mu zrovna nejebe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 01. September , 2011, 12:59:19 » |
|
snazim sa rozputat sviatocny flame a ty zrovna moc nepomahas pici :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 01. September , 2011, 13:02:00 » |
|
najlepsie je ze o feelingu vacsinou rozpravaju prave ti, ktori nikdy necvicili na gitare.. vacsinou ten pojem pouzivaju ako vyhovorku na to ze nemali tu disciplinu nad nieco si sadnut takze im to bolo ukradnute jak sa to naucili.. a toto vidam stale hlavne u ludi co vylezu na stage a potom sa idem dogrcat z toho co pocujem take tie smatlaniny. potom sa s clovekom rozpravas a zistis ze on si ulietava na tom ze sa to naucil krivo lebo tak to je od srdiecka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 01. September , 2011, 13:02:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 01. September , 2011, 13:07:02 » |
|
sak si zoberte ako sa drzi klasicka gitra spravne a nedrzi ju tak nik aj ked sa tak na nu lepsie hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 01. September , 2011, 13:09:05 » |
|
Chodelka tak hra, je jak z ucebnice Jirmal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 01. September , 2011, 13:15:01 » |
|
Stále lepšie také zlozvyky jak diviť sa prečo mi to nehrá a zistiť že to mám strunami k sebe :-D na druhej strane to by bol fíling na tom vedieť hrať :-D najlepsie je ze o feelingu vacsinou rozpravaju prave ti, ktori nikdy necvicili na gitare.. vacsinou ten pojem pouzivaju ako vyhovorku na to ze nemali tu disciplinu nad nieco si sadnut takze im to bolo ukradnute jak sa to naucili.. a toto vidam stale hlavne u ludi co vylezu na stage a potom sa idem dogrcat z toho co pocujem take tie smatlaniny. potom sa s clovekom rozpravas a zistis ze on si ulietava na tom ze sa to naucil krivo lebo tak to je od srdiecka
Suhlas...level nad tým je nielen nevedieť hrať, ale nevedieť ani počúvať, a tvrdiť, že robím avantgardu :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 01. September , 2011, 13:17:57 » |
|
islo by to s curakom....
|
|
« Posledná zmena: 01. September , 2011, 13:18:37 od marosisko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 01. September , 2011, 13:21:12 » |
|
pekná prkotina.. Zlozvyky nerobia feeling!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|