Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 04:44:33
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Doucovanie hry na gitare, seriozne  (Prečítané 63296 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #210 kedy: 01. September , 2011, 14:44:51 »

Ale da..

ten este stale fici na kokaine?
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #211 kedy: 01. September , 2011, 14:46:13 »

Jaky kokain, sak feeling, ne?
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #212 kedy: 01. September , 2011, 14:48:21 »

Ale da..

fu... ženitalne Bavím sa skvele a najvac ma dostalo brnkanie invertnutym smerom... to sa  uz neda vobec.... a mna osobne najviac vie dostat kombinacia invertnuteho brnkania + drzanie trsatka palcom a prostrednikom to je uz uplny styl :D
Zaznamenané

Im a little princess
marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #213 kedy: 01. September , 2011, 14:56:06 »

Jaky kokain, sak feeling, ne?
sak kokain robi tiez feeling. a este aky...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #214 kedy: 01. September , 2011, 15:32:26 »

kokain je v prstoch
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #215 kedy: 01. September , 2011, 16:09:14 »

kokain je v prstoch

nikotin je v prstoch, kokain mas v nose predsa  :) ja v tejto debate uplne suhlasim s brankom, pokial nieco aj nerobim ako z ucebnice ale vyhovuje mi to a splni to ucel preco nie... Na zdravie!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #216 kedy: 01. September , 2011, 17:54:12 »

napriklad palec lavacky cez krk - hned je ton iny aj vibrato

to pomôže na silu v ruke pri vyťahovaní strún. Tón sa lepšie udrží. Tomu, kto nemá tón a vibráto v hlave, tomu to nepomôže dať do prstov. Žmurk

Zlozvyk je takto hrať stále, nepomáha to ničomu inému.
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #217 kedy: 01. September , 2011, 19:04:34 »

Spominal tu dakto avantgardu?
Zaznamenané
Cwack
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #218 kedy: 01. September , 2011, 20:27:32 »

Já bych si s dovolením přisadil. Ogaři, mám z vás některých pocit, jakoby pro vás existovala jen jedna jediná správná cesta. Ta která vede k nejrychlejším hadům na hmatníku a k tomu nejprocítěnějšímu ohnutí tónu na celém světě. Teď budu mluvit za sebe. Vždy hluboce smekám přede všemi, kteří dokáží cvičit deset hodin denně a udrží si nadhled. Vždy hluboce smekám před těmi, kterým se nejdříve rozezní tón v hlavě, podívají se na hmatník a hrají to. Hudbu srdce a hlavy. Asi jste všichni zaměření na elektrické kytary? Chci se jen zeptat, zda víte i o jiné cestě, o té kdy je člověk na pódiu sám s akustikou a musí se snažit zastoupit nástrojem celou kapelu, zazpívat nějaký smysluplný text, který si sám napíše a na melodii, která se ničemu až tak nepodobá. Musí komunikovat s lidmi a přitom dobře hrát. Bavit dav, dojmout a rozskákat ho. Dostat je pomocí kytary na svou stranu a do svého světa. Doporučuju všem si to někdy vyzkoušet, protože kytara je mocná a krásná ženská. A učí mě celý život především pokoře. Bez ohledu na žánr a typ krásky v pazourech. Podle mě platí, že čím více hraješ, tím lépe hraješ. Je důležité si umět říct v určitém bodě, co chci vlastně dosáhnout a k tomu napnout síly. Znám pár lidí, co dokáží několika akordy, dynamikou a tíhou melodie vzbudit v člověku emoce. Jen nesmíme být hluší. I mě se to někdy nedaří. Přeju vám všem čisté uši a otevřené hlavy. Bez ohledu na žánr. A hlavně samozřejmě hodně hrát. :-)))
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #219 kedy: 01. September , 2011, 20:32:38 »

A teraz to pride Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #220 kedy: 01. September , 2011, 20:34:02 »

A teraz to pride Bavím sa skvele
ja si nemyslim... je to dlhe a nikomu sa to nechce citat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #221 kedy: 01. September , 2011, 20:37:07 »

Já bych si s dovolením přisadil. Ogaři, mám z vás některých pocit, jakoby pro vás existovala jen jedna jediná správná cesta. Ta která vede k nejrychlejším hadům na hmatníku a k tomu nejprocítěnějšímu ohnutí tónu na celém světě. Teď budu mluvit za sebe. Vždy hluboce smekám přede všemi, kteří dokáží cvičit deset hodin denně a udrží si nadhled. Vždy hluboce smekám před těmi, kterým se nejdříve rozezní tón v hlavě, podívají se na hmatník a hrají to. Hudbu srdce a hlavy. Asi jste všichni zaměření na elektrické kytary? Chci se jen zeptat, zda víte i o jiné cestě, o té kdy je člověk na pódiu sám s akustikou a musí se snažit zastoupit nástrojem celou kapelu, zazpívat nějaký smysluplný text, který si sám napíše a na melodii, která se ničemu až tak nepodobá. Musí komunikovat s lidmi a přitom dobře hrát. Bavit dav, dojmout a rozskákat ho. Dostat je pomocí kytary na svou stranu a do svého světa. Doporučuju všem si to někdy vyzkoušet, protože kytara je mocná a krásná ženská. A učí mě celý život především pokoře. Bez ohledu na žánr a typ krásky v pazourech. Podle mě platí, že čím více hraješ, tím lépe hraješ. Je důležité si umět říct v určitém bodě, co chci vlastně dosáhnout a k tomu napnout síly. Znám pár lidí, co dokáží několika akordy, dynamikou a tíhou melodie vzbudit v člověku emoce. Jen nesmíme být hluší. I mě se to někdy nedaří. Přeju vám všem čisté uši a otevřené hlavy. Bez ohledu na žánr. A hlavně samozřejmě hodně hrát. :-)))

som rád, že si zavítal na toto fórum. Žmurk
Zaznamenané

Cwack
nováčik
*

« Odpoveď #222 kedy: 01. September , 2011, 20:44:02 »

som rád, že si zavítal na toto fórum. Žmurk

Trošku tu chlastám, jinak bych se mezi vás neodvážil...:-) Díky!
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #223 kedy: 01. September , 2011, 20:45:05 »

Trošku tu chlastám, jinak bych se mezi vás neodvážil...:-) Díky!
asi davas nieco tvrde
Zaznamenané
Cwack
nováčik
*

« Odpoveď #224 kedy: 01. September , 2011, 20:46:02 »

asi davas nieco tvrde

Na zdravie! třicátá sedmá sklenička burčáku...:-)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 23 otázok.