sevo
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 02. September , 2011, 05:59:28 » |
|
No nevravel som
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
kika
nováčik
Príspevkov: 51
i love beer and prog metal :)
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 02. September , 2011, 11:16:53 » |
|
Od not a zlozvykov az k burcaku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 02. September , 2011, 11:23:45 » |
|
Od not a zlozvykov az k burcaku Vzdy to skonci u chlastu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kika
nováčik
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 02. September , 2011, 11:40:06 » |
|
Vzdy to skonci u chlastu to nieje moc na chvalu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 02. September , 2011, 11:58:59 » |
|
to nieje moc na chvalu podla toho co sa pije
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 02. September , 2011, 12:05:59 » |
|
all hope is forlorn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kika
nováčik
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 02. September , 2011, 12:06:45 » |
|
podla toho co sa pije tak to je pravda, pravda.. No co kika uz si sa rozhodla? no, s gitarou asi ani nie ale na to pivo ideme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 02. September , 2011, 12:07:18 » |
|
No co kika uz si sa rozhodla? myslim ze podobna veta bola aj v tych policajnych prepisoch chatovych rozhovorov kanibala Curka s obetami
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 02. September , 2011, 12:09:19 » |
|
myslim ze podobna veta bola aj v tych policajnych prepisoch chatovych rozhovorov kanibala Curka s obetami inak vies ze mas pravdu? a ona ho tam potom este ubezpecovala ze: Ano ano, som si ista na 100% uz nechcem cakat ani minutu, chcem ist prec, len si chcem byt ista ze nezavolas policiu. Len si chcem byt ista ze nebudem tripet, musi to byt rychle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 02. September , 2011, 12:12:05 » |
|
myslim ze podobna veta bola aj v tych policajnych prepisoch chatovych rozhovorov kanibala Curka s obetami 100 bodov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 02. September , 2011, 13:40:21 » |
|
ok jasne... sak s tym pocitam, a zoberem aj gitaru a presvedcim ta o mojich kvalitach nech si tu ti povalaci myslia co chcu Tie tvoje narazky su uplne zbytocne... a je pri nich uz nuda jak v Seredi na perone v lete v styridsiatom piatom
|
|
« Posledná zmena: 02. September , 2011, 13:40:38 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 02. September , 2011, 13:42:49 » |
|
ok jasne... sak s tym pocitam, a zoberem aj gitaru a presvedcim ta o mojich kvalitach nech si tu ti povalaci myslia co chcu
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 02. September , 2011, 13:43:17 » |
|
Tie tvoje narazky su uplne zbytocne... a je pri nich uz nuda jak v Seredi na perone v lete v styridsiatom piatom Tak vieš, keď raz niekto má väčšie ego než skill, a cíti navyše potrebu byť dôležitý, dopadne to ako toť Dugo :-D Vynadať muzikantom, ktorí aktívne skladajú a hrajú koncerty do povaľačov od človeka o ktorého kapele som nepočul a videl len nejaké zlé video kde bolo napísané Jam, pričom jam to nebol ani zďaleka, to sa len tak nevidí veru :-) Peace :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 02. September , 2011, 14:59:33 » |
|
inak uplne ujebana debata... presne jak bolo spominane - o nepotrebe techniky pisu zvacsa ti, co ju maju uplne minimalnu alebo ziadnu. a potom este Branko, ale ten tara casto dve na tri. zedol vsetky video skoly sveta a cvicil 8 hodin denne, ale urcite je uplne nepoznaceny samouk, co hra jak mu paprce narastli ? sa zobud bracho technikou nepoznaceny ide snad o to kto ma ake ciele. kto chce co dosiahnut. ak chce niekto vedet namakane hrat, zvladnut technicky cokolvek, tak je nebetycna blbost ucit sa to s tym, ze srat na zlozvyky, ja mam srdiecko... v tomto ma Pitu pravdu - s nespravnym hranim sa da dostat daleko, ale su nakoniec limity, ktore nepustia a bud clovek zostane stat alebo sa nieco bude muset preucit a to je strata casu. preucit sa nieco je 1000x tazsie, ako naucit sa to spravne. a to hovorim z pozicie kajlaveho smatlaveho gitaristu s odskakujucim malickom a krcom v predlaktipravej ruky. napriek tomu som rad, ze ma tatko aspon trochu prinutil k niektorym veciam pristupovat spravne, lebo dnes by som bol este smatlavejsi a kajlavejsi, ako som. to je absolutne nepopieratelny fakt s tymi zlozvykmi. ina vec je, pokial niekto nema az take vysoke ambicie, pokial mu staci vedet pohrat nejake doprovody / vyhravky / solicka, nic tazke, tak sa samozrejme moze na nejake drilovanie spravnych postupov vysrat, ale nech potom nemudruje o tom tym ludom, co tu techniku vydrali. vselijake tie argumenty, ze Malmsteen toto a Friedman hento... vsak dobre - nikto neni dokonaly, ani nikto nema dokonalu techniku, u Friedmana je ta jeho pravacka s podivom, ze s nou dokaze hrat, ale ako priklad ze srat na zlozvyky lebo Friedman, tak to neobstoji... a argumentovat, ze vdaka tej jeho otrasne napolohovanej pravacke ma taky feeling je uz uplny blud... este nieco som chcel napisat, ale uz si nepsomeniem ze co... takze zatial tolko ty si zadebneny v mantineloch svojich predstav o supergitaristovi, ktory zahra rock, pop, blues, metal, funky aj r´n´b na pockanie. to je asi jedno ale sa pisalo aj o tom ze zlozviky su neni na skodu a nie nevediet hrat je fasa. na you tube mas po koko*t gitaristov ,co ti zahraju s prstom v nose ,co len chces ale neni su nicim zaujimavy. robit nieco inak ako ostatny je jedina cesta byt originalny....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 02. September , 2011, 15:06:50 » |
|
ty si zadebneny v mantineloch svojich predstav o supergitaristovi, ktory zahra rock, pop, blues, metal, funky aj r´n´b na pockanie. to je asi jedno ale sa pisalo aj o tom ze zlozviky su neni na skodu a nie nevediet hrat je fasa. na you tube mas po koko*t gitaristov ,co ti zahraju s prstom v nose ,co len chces ale neni su nicim zaujimavy. robit nieco inak ako ostatny je jedina cesta byt originalny....
Opat suhlas. Do bodky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|