stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 02. September , 2011, 16:40:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 02. September , 2011, 16:41:43 » |
|
nikto zatial nepisal o ziadnych.. takze ak sa mi nechce pokracovat v uceni tak som sem nejake nadhodil aby bolo o com zabijat dalsi cas sak aj ja som o nich pisal, citaj pozorne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 02. September , 2011, 16:44:36 » |
|
... Feeling a originalita sú o niečom inom. ...
o com ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 02. September , 2011, 16:46:01 » |
|
feeling je ako globalizacia. kazdy o tom hovori a nikto nevie poriadne co to je nasiel som akurat daku friedmanovu pravacku a palec. a pitu pisal o krcovitom drzani lavej ruky.
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 02. September , 2011, 16:59:15 » |
|
o com ?
feeling gitaristu je o pocite, aký vie dosť zo svojho hrania, čo to má s technikou a zlozvykmi?? Originalita gitaristu, ak nemyslíme výzor a iné vzhľadové záležitosti sú práve v jeho feelingu, výraze, frázovaní, tóne, technike a pod..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 02. September , 2011, 17:02:09 » |
|
feeling gitaristu je o pocite, aký vie dosť zo svojho hrania, čo to má s technikou a zlozvykmi?? Originalita gitaristu, ak nemyslíme výzor a iné vzhľadové záležitosti sú práve v jeho feelingu, výraze, frázovaní, tóne, technike a pod.. No vsak prave. A to, co pre teba moze byt zlozvyk, prenho moze byt originalita. Napr. "zle" drzanie ruk a pod. Ci ? Ty mas namysli uz uplne zlozvyky ? Lebo aj zlozvyk moze byt u kazdeho inak chapany. Podla mna nie su pravidla, ze "takto sa spravne drzia ruky" a "takto sa spravne drzi trsatko" a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 02. September , 2011, 17:04:51 » |
|
No vsak prave. A to, co pre teba moze byt zlozvyk, prenho moze byt originalita. Napr. "zle" drzanie ruk a pod. Ci ? Ty mas namysli uz uplne zlozvyky ? Lebo aj zlozvyk moze byt u kazdeho inak chapany. Podla mna nie su pravidla, ze "takto sa spravne drzia ruky" a "takto sa spravne drzi trsatko" a pod.
vidím, že si nepochopil, takže je zbytočné pokračovať v debate.. Prečítaj si to viackrát..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 02. September , 2011, 17:11:27 » |
|
ved to vysvetli poriadne:), ja z tej debaty neviem ci kazdy rozpravate o inom alebo obaja mate na rovnaku vec rozlicny pohlad.
lebo akurat su tu same vagne a zahmlievajuce vety same. aj ked sa inak mozno ani neda, nakolko definovat feeling je nieco ako definovat kolko je kopec piesku. (ked dam zrniecko prec uz to kopec nebude?)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 02. September , 2011, 17:17:18 » |
|
vidím, že si nepochopil, takže je zbytočné pokračovať v debate.. Prečítaj si to viackrát.. Mam pocit, ze obaja v tom nemame jasno, co je co. Pre mna taky Cobain mal zlozvykov po fas, ale feelingu viac, nez 5 takychto for dokopy. Podobne Gilmour.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 02. September , 2011, 17:20:33 » |
|
Mam pocit, ze obaja v tom nemame jasno, co je co. Pre mna taky Cobain mal zlozvykov po fas, ale feelingu viac, nez 5 takychto for dokopy. Podobne Gilmour. aky zlozvyk mal gilmour ze hral pomaly?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 02. September , 2011, 17:30:02 » |
|
Ak sa budeš pri hre napr špárať v riti, je to zlozvyk, ale nie gitarový a určite budeš originálny.. Hlava od Caparisonu by bola vhodna. Pre starsich homikov by sa dala uz aj hlava od Deanu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 02. September , 2011, 20:17:57 » |
|
Opat suhlas. Do bodky. vsak uz nebud taky trubiroh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 02. September , 2011, 20:19:51 » |
|
kto pisal o tychto? ja nie
ty si vazne az doteraz nepochopil, o com je debata ? to som ten svoj kilometrovy prispevok, na ktory si reagoval napisal tak nezrozumitelne ? floydak napisal presne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 02. September , 2011, 20:20:52 » |
|
o com ?
o vsetkom inom, len nie o technickych zlozvykoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 02. September , 2011, 20:22:38 » |
|
ved to vysvetli poriadne:), ja z tej debaty neviem ci kazdy rozpravate o inom ...
vsak presne si to napisal: tu sa myslia zlozvyky asi ako krcovitost a neuvolnenost ruky, nespravne tlmenie strun, prilisne odtahovanie malicka po priklepe, nespravny prstoklad pri hrani stupnic v polohe, nevyvazene a zrychlujuce/spomalujuce vibrato..
...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|