BrokenWings
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 23. September , 2011, 23:22:43 » |
|
No minimálne polovica z prihlásených Ťa naučí hrať prinajhoršom takto: (na gitary sa vraj už nebalia baby ale chlapi)
|
|
« Posledná zmena: 23. September , 2011, 23:23:23 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 24. September , 2011, 01:13:14 » |
|
No minimálne polovica z prihlásených Ťa naučí hrať prinajhoršom takto: (na gitary sa vraj už nebalia baby ale chlapi)
neni to najkvalitnejsie nahrate ale padla mi sanka
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 24. September , 2011, 01:21:35 » |
|
mne sa od nej viac pači toto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 24. September , 2011, 01:22:11 » |
|
Aka debata o baleni Tak to poviem, ze ta gitara je len komunikacny prostriedok, resp. maskovanie resp. trojsky kon ked nosis 10 rokov prve fuziky a raciol v strapatych vlasoch tak mozes hrat neviem jak dobre ale zbalis tak maximalne malmsteena No a samozrejme treba vediet vcas gitaru jebnut do kuta (pahreby, priehrady) a vediet povedat nieco "mudre", nieco typu "cau bola si srat?"
|
|
« Posledná zmena: 24. September , 2011, 01:25:04 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 24. September , 2011, 05:34:11 » |
|
No a samozrejme treba vediet vcas gitaru jebnut do kuta (pahreby, priehrady) a vediet povedat nieco "mudre", nieco typu "cau bola si srat?" Hmm, to nevymyslis, to je zivot.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 24. September , 2011, 09:21:01 » |
|
faceless :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 24. September , 2011, 09:23:37 » |
|
faceless :D
A mama v pozadi je najlepsia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 24. September , 2011, 11:12:53 » |
|
keď tak pozeram na jej izbu, neviem neviem či to je mama
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 24. September , 2011, 11:18:25 » |
|
no hlavne ze neni z texasu a nemusi chodit na biblestudy
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 28. September , 2011, 14:17:42 » |
|
Balia, ale len ak vies par akordov k momentalne popularnym pesnickam a zaspievas im kusok, otom su vsetky uplne mimo ako vies hrat na gitaru, a ak nahodou vies nieco imba tak si povedia ze si "trapny" to potom nebalis na gitaru ale na spev. keby si to iste urobil s klavirom, bude rovnaky efekt, akurat to neni zrovna prakticke. na to pesnickarenie tiez zbalis maximalne 18-tku... a aj to uz som velky optimista. kedysi vraj boli casy, kedy sa babenky pri pohlade na gitaristov na podiu roztapali a to som ja myslel, ze to teda uz davno neni.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 28. September , 2011, 14:52:31 » |
|
to potom nebalis na gitaru ale na spev. keby si to iste urobil s klavirom, bude rovnaky efekt, akurat to neni zrovna prakticke. na to pesnickarenie tiez zbalis maximalne 18-tku... a aj to uz som velky optimista.
kedysi vraj boli casy, kedy sa babenky pri pohlade na gitaristov na podiu roztapali a to som ja myslel, ze to teda uz davno neni.
no hej, lebo to bol jediny zdroj veselice chapes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 28. September , 2011, 15:08:26 » |
|
no hej, lebo to bol jediny zdroj veselice chapes podla mna je to stale jediny zdroj veselice
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 17. Október , 2011, 18:14:30 » |
|
Nazov temy - "Doucovanie hry na gitare, seriozne" Pocet stran temy - 21
I mean, seriously?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 02. Január , 2012, 10:29:58 » |
|
Inak toto je jedna z najvtipnejších tém na fóre, vždycky mi zdvihne náladu aj keď je najhoršie..dúfam, že ju nikto nezmaže ! :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
|