Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 07:36:56
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako sa zbavit tapiet ?  (Prečítané 7785 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« kedy: 09. September , 2011, 20:22:13 »

Mam vybornu temu, dufam, ze sa chyti ci najviac ludi :)

Ako co najefektivnejsie odstranim tapety v panelaku ? Nepiste, ze vodou, uz som to robil, je to peklo. Petrzalske panalaky casto maju tapety chemoprenovane, robosi jak zachemoprenovali dlazku pod linom, tak rovno to tahali aj po stenach a potom na to pricapkalvali tie tapety... Takze voda fakt nie.

Kedysi davo mi ktosi radil take, ze "mazlave mydlo". Vraj sa to bezne da kupit, napatlaju sa tym steny a potom sa to lahko zmakknute zospachtluje. Poznate niekto taky postup ?

Vdaka :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 09. September , 2011, 20:25:59 »

ano my sme to tak robili..  naparili sme celu izbu horucou vodou ale najprv sme tie tapety ponatierali mazlavou mydlovou vodou..  ze normalne za hrst mazlaveho mydla maju to na fedinovej v drogerii normalne to kupit ako mazlave mydlo v kelymku vacsom.. stetkou sme ponatierali cele steny tym a potom as to naparilo horucou vodou normalka aj s elektrovaricmi v strede izby slo to pomerne rychlo..
« Posledná zmena: 09. September , 2011, 20:26:57 od kaolko » Zaznamenané

bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #2 kedy: 09. September , 2011, 20:28:32 »

to je co ze mazlave mydlo?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #3 kedy: 09. September , 2011, 20:33:27 »

to je co ze mazlave mydlo?
karol vie
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 09. September , 2011, 20:37:50 »

ano my sme to tak robili..  naparili sme celu izbu horucou vodou ale najprv sme tie tapety ponatierali mazlavou mydlovou vodou..  ze normalne za hrst mazlaveho mydla maju to na fedinovej v drogerii normalne to kupit ako mazlave mydlo v kelymku vacsom.. stetkou sme ponatierali cele steny tym a potom as to naparilo horucou vodou normalka aj s elektrovaricmi v strede izby slo to pomerne rychlo..

cize mazlave mydlo a este parit ? viem si predstavit parit v kuchyni. jak vyparim inu izbu ?
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #5 kedy: 09. September , 2011, 20:48:54 »

rozhodne tie steny treba poriadne navlhcit ..na zem igelit .. a bud spongiou alebo rozprasovacom teplu mydlovu vodu ..
tiez som skusal zavriet vsetky okna a dvere ..do stredu izby dvojplatnicku a riadne nechat naparit celu izbu jak v parnych kupeloch. Ja sice nebyvam v byte ale robili sme to takto raz davno na koleji  a za 2h boli tapety dole.

aha nie vodou? tak nic potom  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 09. September , 2011, 20:50:33 od fataljoe » Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Duger
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 09. September , 2011, 21:36:28 »

poliať bendzinom a zapaliť... Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 09. September , 2011, 21:42:13 »

cize mazlave mydlo a este parit ? viem si predstavit parit v kuchyni. jak vyparim inu izbu ?

potrebujes nejake elektrovarice co ti to budu prihrievat stale.. spiralove alebo tak..samotna mydlova voda nebude stacit uplne
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 09. September , 2011, 21:48:16 »

ak nejaký blazon lepil tapety chemoprenom tak pomože len špachtla a vystierkovat odznova aby to nejak vyzeralo , chemopren vodou nerozpustíš , ak je toklasicke vodne lepidli navlhčit a priebežne prestriekat rozprašovačom nech to zmekne a potom sa pekne stahuju dole
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 09. September , 2011, 21:57:28 »

potrebujes nejake elektrovarice co ti to budu prihrievat stale.. spiralove alebo tak..samotna mydlova voda nebude stacit uplne

ja som myslel, ze to "mazlave mydlo" je nejaka agresivno-mierne-zierava patlanica, co to skratka sunda ... :)
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #10 kedy: 10. September , 2011, 02:42:19 »

Takze sparit tapety akoze parou z platnicky a podobne a potom nastriekat mydlovou vodou a pojde to dole raz dva?
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #11 kedy: 10. September , 2011, 09:39:02 »

ja som myslel, ze to "mazlave mydlo" je nejaka agresivno-mierne-zierava patlanica, co to skratka sunda ... :)
Je vidieť že sa Ťa ZVS netýkala.To by si nikdy nezabudol,čo je to mazlavé mydlo Bavím sa skvele.Pre neskoršie narodených: ZVS-Základná vojenská služba Bleee
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 10. September , 2011, 09:46:48 »

Je vidieť že sa Ťa ZVS netýkala.To by si nikdy nezabudol,čo je to mazlavé mydlo Bavím sa skvele.Pre neskoršie narodených: ZVS-Základná vojenská služba Bleee
zaklad uspechu bolo zrejme nezohynat sa pon, ked spadlo v sprche
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #13 kedy: 10. September , 2011, 10:01:07 »

http://www.efarby.sk/kategoria/cistiace-prostriedky/odstranovace/henkel-odstranovac-tapiet-metylan/ TOTO JE BLBOST ? CHEMOPREN TO ASI NEBOL.
« Posledná zmena: 10. September , 2011, 10:05:46 od marosisko » Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #14 kedy: 10. September , 2011, 10:17:01 »

zaklad uspechu bolo zrejme nezohynat sa pon, ked spadlo v sprche

Ani ty si nebol na vojne  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.