Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 13:35:24
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: krk rp6 g2  (Prečítané 2470 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Madcult
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« kedy: 18. September , 2011, 21:08:17 »

Zdravim pokukavam po tychto monitoroch ako po mojich prvych.

Potreboval by som odporucit aku kombinaciu kablov mam zvolit kedze krk nedodava okrem napajacieho kabla nic ine....

Monitory pojdu do m-audio fast track. Mam pouzit jedine RCA to RCA alebo mozem aj vyuzit iny vstup na tychto monitoroch?Fast track ma jedine RCA.

Diky
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #1 kedy: 18. September , 2011, 21:09:46 »

mozes si to supnut aj cez sluchadlovy vystup, robia sa kable maly stereo jack - 2x velky jack na opacnych koncoch
Zaznamenané

stoka!
Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #2 kedy: 18. September , 2011, 21:31:43 »

Caf, urcite to nechcem davat cez sluchatkovy, chcem vyuzit rca vystupy z m-audia.
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #3 kedy: 18. September , 2011, 21:41:28 »

budes potrebovat 2 kabliky RCA, (zvlast lavy a zvlast pravy kanal), ktore budes tahat z outputovov zvukovky do monitorov.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #4 kedy: 18. September , 2011, 21:45:37 »

Caf, urcite to nechcem davat cez sluchatkovy, chcem vyuzit rca vystupy z m-audia.

tak urcite sa daju kupit rca - jack alebo rca- kanon.

inak zaujima ma ze preco nie cez sluchadlovy?
Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 19. September , 2011, 00:33:01 »

...
inak zaujima ma ze preco nie cez sluchadlovy?

no lebo elektricky ide odtial iny signal, ako je stavany monitorovy input, takze tam mozu byt fkrevencno-sumovo-hlasitostne problemy.

Madcult - tam su na tych monitoroch ako vstupy aj cince ? mal som ich, ale sa nepamatam. ak hej, tak su urcite totozne s tymi jackovymi vstupmi a je na Tebe, ake pouzijes kable - ak mas ako line out na karte cince, tak pouzi na prepojenie cincove kable - ziadna velka veda tam neni...
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 19. September , 2011, 00:49:03 »

no lebo elektricky ide odtial iny signal, ako je stavany monitorovy input, takze tam mozu byt fkrevencno-sumovo-hlasitostne problemy.

Madcult - tam su na tych monitoroch ako vstupy aj cince ? mal som ich, ale sa nepamatam. ak hej, tak su urcite totozne s tymi jackovymi vstupmi a je na Tebe, ake pouzijes kable - ak mas ako line out na karte cince, tak pouzi na prepojenie cincove kable - ziadna velka veda tam neni...

nezaregistroval som tam absolutne ziaden rozdiel vo zvuku (medzi rca a sluchadlovu out). bavime sa na urovni zvukovka za 60E a monitory za 200E par :)
« Posledná zmena: 19. September , 2011, 00:50:00 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 19. September , 2011, 06:34:23 »

Miso nepodcenuj vybavu Nezahrávaj sa hehe. Monitor stoji jeden 200Eur nie par. Vstup na sluchatka chcem mat na sluchatka ked budem potrebovat. Ako tiez som vedel ze najjednoduchsie bude zapojit RCA to RCA.

Tieto monitory maju vstupy RCA unbalanced, TRS balanced a XLR.

Preto ma zaujimalo ktory vstup vyuzit lebo som videl kable napr trs xlr na jednej strane a rca na druhej.

Sorry som lama v tomto tak sa pytam....

Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 19. September , 2011, 06:48:33 »

nepodcenujem :) ja teraz mam doma nieco podobne, fastrack + maudio BX5, takze hovorim z vlastnej skusenosti  :)
« Posledná zmena: 19. September , 2011, 06:54:54 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #9 kedy: 19. September , 2011, 07:18:03 »

presne tieto mam doma inak... Ja fungujem na jackoch a spokojnost.  Bavím sa skvele Ale idem s tym rovno do preampu, ziadna zvukovka, nic...
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #10 kedy: 19. September , 2011, 07:30:43 »

presne tieto mam doma inak... Ja fungujem na jackoch a spokojnost.  Bavím sa skvele Ale idem s tym rovno do preampu, ziadna zvukovka, nic...

A ako nahravas?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11 kedy: 19. September , 2011, 07:33:10 »

A ako nahravas?
XLRkami z outputu.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 19. September , 2011, 10:26:25 »

nezaregistroval som tam absolutne ziaden rozdiel vo zvuku ...

mozno uz tieto moderne consumer zariadenia maju vsetky mozne in / outy maximalne univerzalne, pre co najjednoduchsie pouzitie pre kohokolvek. ale principialne headphone out a line in je dost rozdiel, teda teoreticky by mal byt (vzdy bol) ... ...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 19. September , 2011, 10:29:46 »

ides s tym nie DO preampu ale Z preampu, nemyslis ?

ci sa pouzij XLR alebo jacky alebo cince je uplne jedno. XLR je symetricky vstup, to ma suvis s moznym nabalenim brumu. v beznych domacich podmienkach je to vacsinou jedno. ak to okato brumi, tak treba pouzit symetriku, ale musi byt aj na opacnej srtrane...
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #14 kedy: 19. September , 2011, 17:51:05 »

ja mam tie iste repraky ale rp5 g2 a idem z analog out na Line6 UX1 do RCA na monitoroch a pohoda, kupil som nejake monacory kable na to :)
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 23 otázok.