Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2017, 04:56:10
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zapojenie 16ohm aparatu do 8ohm bedne  (Prečítané 4647 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
***
Príspevkov: 8197



« Odpoveď #15 kedy: 22. September , 2011, 14:58:26 »

a to maju navrhnuty vystup na 8 ohm a maju tam 16 Ohm reprak, cize im to od vyroby ide do polovicneho vykonu ? divne. ale inac tak ako pises. a ak mimo zasahu do bedne, tak odpojit vnutorny reprak a zapojit 8 Ohm bednu normalne
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2036



« Odpoveď #16 kedy: 22. September , 2011, 15:15:40 »

a to maju navrhnuty vystup na 8 ohm a maju tam 16 Ohm reprak, cize im to od vyroby ide do polovicneho vykonu ? divne. ale inac tak ako pises. a ak mimo zasahu do bedne, tak odpojit vnutorny reprak a zapojit 8 Ohm bednu normalne

ja som len rychlo mrkol schemu z netu, neviem ci bola uplne korektna...
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
******
Príspevkov: 2787



« Odpoveď #17 kedy: 22. September , 2011, 15:52:48 »

....ak v tej bedni sú 2x16 ohmové repráky tak je to jasné ako facka....buď použiješ jedno repro z komba a jedno repro z bedne, alebo odpojíš repro v kombe a použiješ obe reprá v bedni....všetky tri naraz použiť nevieš....
presne tak  Na zdravie!
Zaznamenané
mr.zakk
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 239



« Odpoveď #18 kedy: 22. September , 2011, 19:32:24 »

....ak v tej bedni sú 2x16 ohmové repráky tak je to jasné ako facka....buď použiješ jedno repro z komba a jedno repro z bedne, alebo odpojíš repro v kombe a použiješ obe reprá v bedni....všetky tri naraz použiť nevieš....
tak nejak som aj ja rozmyslal. Dakujem za rady  Zdravíčko
Zaznamenané

Groove...
PanTau
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1893



« Odpoveď #19 kedy: 22. Január , 2015, 17:16:54 »

Mam jednu 4x12 16 ohmovu bednu a jednu 2x12 8 ohmovu bednu, ked ich chcem zapojit naraz, mam dat zosik na 4 ohm? Vychadza to 5,3 ked su zapojene klasika paralelne. Mozem to vobec takto kombinovat?
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1858


WWW
« Odpoveď #20 kedy: 22. Január , 2015, 20:40:41 »

...Mozem to vobec takto kombinovat?
Áno, tu je kalkulačka:
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,96778.msg502804.html#msg502804
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 22 otázok.