kos99
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 01. Október , 2011, 10:30:06 » |
|
osobně si myslím po osobní zkušenosti že to není špatný na klassickou muziku s menším zreslením na metal bych to asi netrápil nemá to ten správný potencial ale třeba na Stouny proč ne....
|
|
|
Zaznamenané
|
EHS MKII+412ESH TV , AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša, DIGITECH RP7
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 25. Október , 2011, 19:23:27 » |
|
Dnes mi prislo kombo 2112, jednokanal 20 wattov. Musim povedat, ze to hra velmi pekne, na YT sa mi to nepacilo, no ale tak co sa da od ukazky z YT cakat. Hra to cisto, trochu zvlastny reverb, ale tak ok. Korekcie pekne reaguju. Hra to aj potichu dobre, co je super na cvicenie v byte, tesim sa. A hlavne to nejako nesumi ako zvyknu lacne aparaty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 25. Október , 2011, 19:39:15 » |
|
Ma niekto tu z fora hlavu od jet city?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 26. Október , 2011, 06:48:32 » |
|
Už som to sem písal, možno si to prehliadol, v On-boarde majú jednu hlavu aj s boxom. Ak ti ide o vyskúšanie tak máš možnosť...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 07. August , 2013, 20:49:58 » |
|
toto sa mi aj lubi jak to hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 07. August , 2013, 21:02:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 07. August , 2013, 21:02:52 » |
|
Inak pozeram, ze sa prestala vyrabat JCA20H. V com je rozdiel ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 07. August , 2013, 21:09:37 » |
|
mozno sa im to nepredavalo.. JCA20 bol jednokanal.. 22 je dvojakanal.. sa mi lubi ze to modduje aj dave friedman.. vcelku na posratie:D
resp skor toto
|
|
« Posledná zmena: 07. August , 2013, 21:10:32 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 07. August , 2013, 21:13:42 » |
|
ak je to fakt to klasicke slo lead zapojenie, tak v podstate tam neni co pokazit a je to aj lahko modovatelne a na X sposoov to bude hrat dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 07. August , 2013, 21:51:38 » |
|
aj keby to stalo raz tolko, tak to hra fasa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 11. December , 2013, 07:11:58 » |
|
uvažujem nad tou pajdou ako náhradou za tsačko, len sa obávam že to nebude hrať tak pekne
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
x.tommy
nováčik
Príspevkov: 20
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 11. December , 2013, 16:55:56 » |
|
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou tohto: http://www.thomann.de/cz/jet_city_amplification_jca50h.htmMá s týmto kúskom niekto skúsenosti? Zaujíma ma, či sa dá nastaviť plné skreslenie na overdrive kanály a zanechať úplne čistý zvuk na clean kanály. Má to totižto točidlá Crunch a Overdrive na "Master". Neovplyvní to aj čistý zvuk? Ide mi o plné skreslenie pri ponechaní čistého kanála.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pet
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 11. December , 2013, 17:07:26 » |
|
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou tohto: http://www.thomann.de/cz/jet_city_amplification_jca50h.htmMá s týmto kúskom niekto skúsenosti? Zaujíma ma, či sa dá nastaviť plné skreslenie na overdrive kanály a zanechať úplne čistý zvuk na clean kanály. Má to totižto točidlá Crunch a Overdrive na "Master". Neovplyvní to aj čistý zvuk? Ide mi o plné skreslenie pri ponechaní čistého kanála. Má to 2 poťáky (Clean a Overdrive) v preamp sekcii a také isté dva v Master sekcii. Tými v preampe sa nastavuje úroveň skreslenia - čistý zvuk v závislosti od snímačov dosiahneš nastavením potenciometra clean maximálne na 3 (s mojimi snímačmi to už na 3 slušne kreslí). Potenciometrami v časti Master nastavuješ už len hlasitosť. Takže dá sa dosiahnuť čistý zvuk - Clean v preampe max na 2 a v Clean v Master pravdepodobne až za polkou. Čiže ak potrebuješ čistý dosť hlasno, tak by bola vhodnejšia JCA100. A čo sa týka ovplyvňovania - nastavenie potenciometrov Clean a Overdrive v preamp sekcii ovplyvňujú čiastočne aj druhý kanál.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
x.tommy
nováčik
Príspevkov: 20
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 11. December , 2013, 18:05:59 » |
|
Má to 2 poťáky (Clean a Overdrive) v preamp sekcii a také isté dva v Master sekcii. Tými v preampe sa nastavuje úroveň skreslenia - čistý zvuk v závislosti od snímačov dosiahneš nastavením potenciometra clean maximálne na 3 (s mojimi snímačmi to už na 3 slušne kreslí). Potenciometrami v časti Master nastavuješ už len hlasitosť. Takže dá sa dosiahnuť čistý zvuk - Clean v preampe max na 2 a v Clean v Master pravdepodobne až za polkou. Čiže ak potrebuješ čistý dosť hlasno, tak by bola vhodnejšia JCA100. A čo sa týka ovplyvňovania - nastavenie potenciometrov Clean a Overdrive v preamp sekcii ovplyvňujú čiastočne aj druhý kanál.
pet ďakujem za odpoveď. Tak rozmýšľam, keby bol ten čistý kanál tichý (pri minimálnom skreslení), či by sa nedal podvihnúť ekvalizérom, čo by som využil aj pri sólach (keďže je to len dvojkanál). Len kam patrí ekvalizér, medzi gitaru a hlavu, alebo do efektovej slučky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 11. December , 2013, 19:41:38 » |
|
Len kam patrí ekvalizér, medzi gitaru a hlavu, alebo do efektovej slučky?
Do slucky.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
|