Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 05:58:13
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jet City Amplification  (Prečítané 43880 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #45 kedy: 01. Október , 2011, 10:30:06 »

osobně si myslím po osobní zkušenosti že to není špatný na klassickou muziku  s menším zreslením na metal bych to asi netrápil nemá to ten správný potencial ale třeba na Stouny  proč ne....
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #46 kedy: 25. Október , 2011, 19:23:27 »

Dnes  mi prislo kombo 2112, jednokanal 20 wattov. Musim povedat, ze to hra velmi pekne, na YT sa mi to nepacilo, no ale tak co sa da od ukazky z YT cakat. Hra to cisto, trochu zvlastny reverb, ale tak ok. Korekcie pekne reaguju. Hra to aj potichu dobre, co je super na cvicenie v byte, tesim sa. A hlavne to nejako nesumi ako zvyknu lacne aparaty.
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #47 kedy: 25. Október , 2011, 19:39:15 »

Ma niekto tu z fora hlavu od jet city?
Zaznamenané
FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #48 kedy: 26. Október , 2011, 06:48:32 »

Už som to sem písal, možno si to prehliadol, v On-boarde majú jednu hlavu aj s boxom. Ak ti ide o vyskúšanie tak máš možnosť...
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #49 kedy: 07. August , 2013, 20:49:58 »

toto sa mi aj lubi jak to hra
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #50 kedy: 07. August , 2013, 21:02:33 »

toto sa mi aj lubi jak to hra
Za 250 neni o com.

http://www.thomann.de/cz/jet_city_amplification_jca22h_guitar_head.htm
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #51 kedy: 07. August , 2013, 21:02:52 »

Inak pozeram, ze sa prestala vyrabat JCA20H. V com je rozdiel ?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 07. August , 2013, 21:09:37 »

mozno sa im to nepredavalo.. JCA20 bol jednokanal.. 22 je dvojakanal.. sa mi lubi ze to modduje aj dave friedman.. vcelku na posratie:D

resp skor toto
« Posledná zmena: 07. August , 2013, 21:10:32 od kaolko » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #53 kedy: 07. August , 2013, 21:13:42 »

ak je to fakt to klasicke slo lead zapojenie, tak v podstate tam neni co pokazit a je to aj lahko modovatelne a na X sposoov to bude hrat dobre  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #54 kedy: 07. August , 2013, 21:51:38 »

aj keby to stalo raz tolko, tak to hra fasa
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #55 kedy: 11. December , 2013, 07:11:58 »

uvažujem nad tou pajdou ako náhradou za tsačko, len sa obávam že to nebude hrať tak pekne Smútim
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
x.tommy
nováčik
*
Príspevkov: 20

« Odpoveď #56 kedy: 11. December , 2013, 16:55:56 »

Ahojte, rozmýšľam nad kúpou tohto:  http://www.thomann.de/cz/jet_city_amplification_jca50h.htm
Má s týmto kúskom niekto skúsenosti? Zaujíma ma, či sa dá nastaviť plné skreslenie na overdrive kanály a zanechať úplne čistý zvuk na clean kanály. Má to totižto točidlá Crunch a Overdrive na "Master". Neovplyvní to aj čistý zvuk? Ide mi o plné skreslenie pri ponechaní čistého kanála.
Zaznamenané
pet
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #57 kedy: 11. December , 2013, 17:07:26 »

Ahojte, rozmýšľam nad kúpou tohto:  http://www.thomann.de/cz/jet_city_amplification_jca50h.htm
Má s týmto kúskom niekto skúsenosti? Zaujíma ma, či sa dá nastaviť plné skreslenie na overdrive kanály a zanechať úplne čistý zvuk na clean kanály. Má to totižto točidlá Crunch a Overdrive na "Master". Neovplyvní to aj čistý zvuk? Ide mi o plné skreslenie pri ponechaní čistého kanála.

Má to 2 poťáky (Clean a Overdrive) v preamp sekcii a také isté dva v Master sekcii. Tými v preampe sa nastavuje úroveň skreslenia - čistý zvuk v závislosti od snímačov dosiahneš nastavením potenciometra clean maximálne na 3 (s mojimi snímačmi to už na 3 slušne kreslí). Potenciometrami v časti Master nastavuješ už len hlasitosť. Takže dá sa dosiahnuť čistý zvuk - Clean v preampe max na 2 a v Clean v Master pravdepodobne až za polkou. Čiže ak potrebuješ čistý dosť hlasno, tak by bola vhodnejšia JCA100.
A čo sa týka ovplyvňovania - nastavenie potenciometrov Clean a Overdrive v preamp sekcii ovplyvňujú čiastočne aj druhý kanál.
Zaznamenané
x.tommy
nováčik
*
Príspevkov: 20

« Odpoveď #58 kedy: 11. December , 2013, 18:05:59 »

Má to 2 poťáky (Clean a Overdrive) v preamp sekcii a také isté dva v Master sekcii. Tými v preampe sa nastavuje úroveň skreslenia - čistý zvuk v závislosti od snímačov dosiahneš nastavením potenciometra clean maximálne na 3 (s mojimi snímačmi to už na 3 slušne kreslí). Potenciometrami v časti Master nastavuješ už len hlasitosť. Takže dá sa dosiahnuť čistý zvuk - Clean v preampe max na 2 a v Clean v Master pravdepodobne až za polkou. Čiže ak potrebuješ čistý dosť hlasno, tak by bola vhodnejšia JCA100.
A čo sa týka ovplyvňovania - nastavenie potenciometrov Clean a Overdrive v preamp sekcii ovplyvňujú čiastočne aj druhý kanál.

pet ďakujem za odpoveď.

Tak rozmýšľam, keby bol ten čistý kanál tichý (pri minimálnom skreslení), či by sa nedal podvihnúť ekvalizérom, čo by som využil aj pri sólach (keďže je to len dvojkanál). Len kam patrí ekvalizér, medzi gitaru a hlavu, alebo do efektovej slučky?
Zaznamenané
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #59 kedy: 11. December , 2013, 19:41:38 »

Len kam patrí ekvalizér, medzi gitaru a hlavu, alebo do efektovej slučky?

Do slucky.
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.