Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 03:25:46
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jet City Amplification  (Prečítané 43758 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 12. Marec , 2014, 21:35:38 »

presne tak ako u vačšiny nových veci , ako som už spomenul nove kupujem len struny a drcatka  Zdravíčko
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #106 kedy: 13. Marec , 2014, 08:33:35 »

vzhladom na to, ze to maju v ponuke uz nejaky ten rok-dva-tri...
V ponuke to je od roku 1967 (!) vtedy sa to volalo FETRON.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #107 kedy: 13. Marec , 2014, 19:30:43 »

a ako to hra
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #108 kedy: 14. Marec , 2014, 09:50:21 »

a ako to hra
Ťažká odpoveď, podľa mňa rovnako, podľa niektorých úúúplne ináč.
Ale húfne sa to nepredávalo.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #109 kedy: 19. Marec , 2014, 15:11:02 »

Ibanez TSAmp išiel het aby spravil miesto tomuto fešákovi, ktorý zatiaľ len pózoval u mňa v obyvačke, zajtra to snáď čekneme s komplet kapelou, hrá to pekne a má to veeeeľmi jednoduché ovádanie a takmer nič navyše, akurát škoda že to nemá boost tak okolo 6-8 dB, ďalej je zaujímavé že podľa manuálu by vzadu výstupy na reprá mali byť označené 8 a 2x16ohm a sú 8 a 2x4Ohm

veď niekedy to príde Frakos vyskúšať a patrične to aj ofrfle Som frajer

* DSC_0389.jpg (158.26 KB, 1037x778 - prehliadnuté 434 krát.)

* DSC_0390.jpg (144.31 KB, 908x681 - prehliadnuté 474 krát.)

* DSC_0394.jpg (86.46 KB, 648x486 - prehliadnuté 447 krát.)
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #110 kedy: 19. Marec , 2014, 15:19:02 »

Ja som kupil od matusa 50ku hlavu a ma to super zvuk - je sice nejak modnuta(3 prepinacky navyse), ale nejak to nepouzivam. Za tie prachy som nic lepsie nepocul resp. zvuk je o par tried lepsi ako je cena tych aparatov.
Zaznamenané

WEIRD THRASH
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #111 kedy: 19. Marec , 2014, 15:29:08 »

za tú cenu určite nie, Matúš mi ju tiež ponúkal, ale nechcelo sa nám riešiť že s ktorými reprami to bude hrať tak alebo onak, v manuáli je viac krát uvedené že s JC reprá sú vyvýjané špeci pre tieto zosíky, tak som len zdvorilo poďakoval za ponuku, lebo to bolo fakt za super cenu a objednal toto kombo
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #112 kedy: 19. Marec , 2014, 15:36:55 »

Som za to zvedavy, piatok mi to nevyslo ale uz by som sa mal zastavit v skusobke a opacit to.
« Posledná zmena: 19. Marec , 2014, 15:42:34 od kubog » Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #113 kedy: 19. Marec , 2014, 16:33:00 »

za tú cenu určite nie, Matúš mi ju tiež ponúkal, ale nechcelo sa nám riešiť že s ktorými reprami to bude hrať tak alebo onak, v manuáli je viac krát uvedené že s JC reprá sú vyvýjané špeci pre tieto zosíky, tak som len zdvorilo poďakoval za ponuku, lebo to bolo fakt za super cenu a objednal toto kombo
Hral som na tom cez Orange 4x12 a teraz cez moje dve 2x12ky(vintage30 a governory) a zvuk super na oboch. Komba su nevdacne lebo nemaju tie spravne gule a headroom(aspon pre mna). Oba kanaly pouzitelne na cokolvek. Akurat tam nieco trosku akoby vrci/brumi potichu(snad to budu len lampy).
« Posledná zmena: 19. Marec , 2014, 16:35:50 od exhumer » Zaznamenané

WEIRD THRASH
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #114 kedy: 19. Marec , 2014, 23:53:15 »

Ibanez TSAmp išiel het aby spravil miesto tomuto fešákovi, ktorý zatiaľ len pózoval u mňa v obyvačke, zajtra to snáď čekneme s komplet kapelou, hrá to pekne a má to veeeeľmi jednoduché ovádanie a takmer nič navyše, akurát škoda že to nemá boost tak okolo 6-8 dB, ďalej je zaujímavé že podľa manuálu by vzadu výstupy na reprá mali byť označené 8 a 2x16ohm a sú 8 a 2x4Ohm

veď niekedy to príde Frakos vyskúšať a patrične to aj ofrfle Som frajer

...clovece,sisi to kupil...no a aka je nalada v skusobni? ...rad by som to skusil, to jo...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #115 kedy: 20. Marec , 2014, 00:26:25 »

v manuáli je viac krát uvedené že s JC reprá sú vyvýjané špeci pre tieto zosíky
to vis, ze jo... Na zdravie! ale gratulujem k novemu zosiku, ak to vychadza z klasickeho slo zapojenia, tak to nema preco hrat zle
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #116 kedy: 20. Marec , 2014, 09:36:03 »

...clovece,sisi to kupil...no a aka je nalada v skusobni? ...rad by som to skusil, to jo...

neviem, dúfam že dobrá, dondi, dnes to tam bude mať premiéru
Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #117 kedy: 21. Marec , 2014, 08:08:04 »

to vis, ze jo... Na zdravie! ale gratulujem k novemu zosiku, ak to vychadza z klasickeho slo zapojenia, tak to nema preco hrat zle

díky, neviem nakoľko to vychádza z originálu, nepozeral som schémy, predpokladám že to mohol revidovať Soldano a to je tak asi všetko, no amp hrá super, pre niekoho kto nehľadá nič konkrétne a potrebuje pekný čistý zvuk a parádny skreslený, skreslenie je perfektné od jemného crunchu po riadny tučný až prejde do tučného overdrivu, ten amp má gule, gitarista nepoužíva veľa krabičiek, nepotrebuje toho veľa ale smallstone a Marshall Bluesbreaker to bralo parádne, veľmi dobrý základ za tie prachy nie je čo riešiť

a teraz troška kritiky, kým je vypnutý reverb je všetko v pohode aj pri vykrútených výškach a presence, reverb pridáva dosť veľa šumu, ale ten sa stratí akonáhle sa začne hrať, počas hrania s reverbom sa objavilo malé cvrlikanie, či vŕzganie, v štúdiu pri nahrávaní to môže vadiť no v kapele sa to stratí, tak či tak sa to bude musieť pozrieť

ešte malý dodatok pamätám sa ako som nad Ibanezom po prvom zapnutí takmer lámal palicu, s hlasitosťou ledva stačil a zvuk takmer nemal objem, keď zoberiem do úvahy že ako sa vyhral a pri tomto to bude mať podobný priebeh tak z toho polezie parádny tučný zvuk

Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #118 kedy: 11. Apríl , 2014, 20:18:42 »

keď ide karta tak ide karta, v utorok sa objavilo v kombe od rezonancie či už hraním, buchnutímpo ňom, alebo akustickým tlakom basového aparátu také zvonenie v zvuku komba, nahral som to poslal do thomannu a vraj to môžu robiť preampové lampy, požiadali ma aby som zistil koľko lámp vykazuje rezonanciu, odpísal som im že 3 preampové sú jasné, dve štrngocú menej a poprosil som že keby sa dalo tak by som veľmi rád poprosil aj o dodanie koncových lámp, vyhoveli mi, namiesto tých electron made in china mi pošlú 5x JJ ECC 83 a pár TAD 6L6GC STR trablšúting baj toman, až vprípade že by to nepomohlo sa bude riešiť zaslanie naspäť
Zaznamenané

epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #119 kedy: 11. Apríl , 2014, 20:40:07 »

customer support jak sa patri :)
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.