ja sa obavam ze vzhladom na setlist POS neni dovod chodit znova.. skoda ze ste tuto kapelu nezazili mnohi z vas ked hravali este stare songy.. to sa neda porovnavat.. tieto nove odrhovaky ktore zneju jeden jak ecstasy of gold a dalsie jak kopia toho predosleho neni vobec POS ako ho poznam..
same strednotempove songy, utahane, uplakane.. jedina kapela ktorej to zeriem je evergrey ale ti maju aspon najeby v pesnickach.. ja musim znova povedat ze POS koncert ma nechal v neutralnom poli a to len vdaka tomu ze som zazil ich predosle koncerty..
pre toho kto tu kapelu nevidel live doteraz to musel byt zazitok, to uznavam ale mal som dojem ze aj co sa spevu tyka aj zahraneho a aj zvuku tak to slapalo asi na 65%.. a co som cital metalopolis tak nie som sam co to tak vnima
velmi zle zvolene songy na live koncert, prakticky kopec tych istych co zahrali minuly rok, len minule ma to bavilo omnoho omnoho viac.. hlavne ked sa zadusali ze na tomto sete odzneju uplne ine veci nez pred rokom.. a to som sa na ten koncert tesil velmi
jedine co u mna prekonalo Kiss ktory som nevidel bolo Michalove kecanie v kazdej tichsej pasazi ktore sa prelievalo ponad zvuk kapely v danych pasazach, cize neviem Miso co v tebe stihlo zanechat taky dojem ked si prekecal cely koncert :D:D:D