Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 08:36:51
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vratko  (Prečítané 30987 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #30 kedy: 14. Apríl , 2012, 19:19:28 »

to s tym tienenim nezriesis, proste ked je nachuja elektrika tak potrebujes odtienit gitaru aj svojim telom. tiez sme toto riesili s jjaannkkoom  na mojej gitare, vsetko odtienene, odfoliovane, uzemnene a stale brum pokial som sa nedotkol nejakej kovovej casti dotykajucej sa strun. potom sme spravili este taky test, ze mali sme po ruke plechovu krabicu, ktoru sme dali pod gitaru pod snimace a ked sme ju uzemnili, tak sa to chovalo podobne ako ked som sa dotkol strun napr. co je tiez celkom zaujimave chovanie, kedze aj kostra snimacov je uzemnena. ale sranda, ze v tichom prostredi doma s tym problem nemam :)
Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #31 kedy: 14. Apríl , 2012, 19:22:12 »

to s tym tienenim nezriesis, proste ked je nachuja elektrika tak potrebujes odtienit gitaru aj svojim telom. tiez sme toto riesili s jjaannkkoom  na mojej gitare, vsetko odtienene, odfoliovane, uzemnene a stale brum pokial som sa nedotkol nejakej kovovej casti dotykajucej sa strun. potom sme spravili este taky test, ze mali sme po ruke plechovu krabicu, ktoru sme dali pod gitaru pod snimace a ked sme ju uzemnili, tak sa to chovalo podobne ako ked som sa dotkol strun napr. co je tiez celkom zaujimave chovanie, kedze aj kostra snimacov je uzemnena. ale sranda, ze v tichom prostredi doma s tym problem nemam :)
ved to je ta haluz:-D keby tam naletuješ podla mna niečo...objemne...tak v podstate by to malo stačit...ale aj tak...dlho som nemal pasivne snimače...ale teraz to riešim po dlhom case...ked som si letoval posledne pred 2 rokmi pasivne...tento problem som vyriešil ale už neviem ako...ved ja na to musím príst...to nemôže robiť toto :-D...ako..nie že by to strašne vadilo ze by sa nedalo hrať...ale ja som detailista...a mne to vadi :-D
Zaznamenané

hm... :-D
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #32 kedy: 14. Apríl , 2012, 20:41:14 »

....ak by sa spravila nejaká chatovica, tak by som to rád porovnal s mojou Jolanou Na zdravie! ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Vratko
stály hosť

« Odpoveď #33 kedy: 14. Apríl , 2012, 20:50:08 »

....ak by sa spravila nejaká chatovica, tak by som to rád porovnal s mojou Jolanou Na zdravie! ....
to by bolo zaujímavé :-D kto vie no...
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #34 kedy: 14. Apríl , 2012, 21:14:27 »

....prečo tá nadradenosť Bavím sa skvele tá jolana má pekný javorový krk s upraveným profilom, je veľmi pohodlná na hranie a snímače ibanez ACH 1-2 z nej robia fajn punkovú gitaru, tune o matic bridge a dobré kľúče takže ladenie je v pohode, takže Ja som čert.. ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Vratko
stály hosť

« Odpoveď #35 kedy: 15. Apríl , 2012, 09:09:25 »

....prečo tá nadradenosť Bavím sa skvele tá jolana má pekný javorový krk s upraveným profilom, je veľmi pohodlná na hranie a snímače ibanez ACH 1-2 z nej robia fajn punkovú gitaru, tune o matic bridge a dobré kľúče takže ladenie je v pohode, takže Ja som čert.. ....
ale nie :-D nikdy nevieš čo z toho vznikne...neviem no...netrufam si typnut aky rozdiel by tam bol...ale nejaky by bol určite
Zaznamenané

Vratko
stály hosť

« Odpoveď #36 kedy: 15. Apríl , 2012, 17:59:33 »

dneska som zbehol na pol hodinu do skusobne testnut gitaru...pichol som kabel...ticho...ziadny sum brum chrcanie ziadny rusivy vplyv...zapol som si lead kanal...a ticho :-D WTF?...neveril som :-D proste prekvapenie...s preampom na 7...gitara bola uplne ticho...dokonca tichsie ako Corta s EMG 85 na kobyle...a zvuk...sa mi strašne páčil...uplne som z nej hotový :-D viac reže...viac konkretnejši...som proste riadne spokojný
Zaznamenané

Vratko
stály hosť

« Odpoveď #37 kedy: 22. Apríl , 2012, 15:14:26 »

No tu je kompletná :-)

* Gibson LP.jpg (830.6 KB, 1574x2442 - prehliadnuté 420 krát.)

* Gibson LP 4.jpg (637.92 KB, 1361x2328 - prehliadnuté 433 krát.)

* Gibson LP2.jpg (636.52 KB, 1251x2485 - prehliadnuté 432 krát.)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #38 kedy: 22. Apríl , 2012, 22:13:11 »

cele zle, no co Ti poviem  Žmurk
Zaznamenané
Vratko
stály hosť

« Odpoveď #39 kedy: 23. Apríl , 2012, 06:13:53 »

cele zle, no co Ti poviem  Žmurk
aj horsie veci sa stavaju v zivote, to je nic ;-)
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #40 kedy: 23. Apríl , 2012, 07:04:25 »

Ke uz chces mat vernu kopiu, tak tie krytky potakov daj do prec, sak to je strasne.
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Vratko
stály hosť

« Odpoveď #41 kedy: 23. Apríl , 2012, 10:52:03 »

Ke uz chces mat vernu kopiu, tak tie krytky potakov daj do prec, sak to je strasne.
nikto nehovorí o vernej kópii, tie som tam dal s vedomím že originál ich má iné, mám aj originál...ale dal som tam iné a kôli vašmu vkusu ich menit nebudem nevadí ked sa Vám nepáči, hrám na nej ja ale ďakujem za Vaše názory a pripomienky pripomínam nie je to original tak ho s ním ani neporovnávajte:-)
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2012, 10:53:31 od Vratko » Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #42 kedy: 23. Apríl , 2012, 11:03:53 »

nikto nehovorí o vernej kópii, tie som tam dal s vedomím že originál ich má iné, mám aj originál...ale dal som tam iné a kôli vašmu vkusu ich menit nebudem nevadí ked sa Vám nepáči, hrám na nej ja ale ďakujem za Vaše názory a pripomienky pripomínam nie je to original tak ho s ním ani neporovnávajte:-)

Sorry, myslel som ze ked niekto kupi gitaru s napisom gibson tak chce aby to vyzeralo ako gibson. Ked si chcel len les paul, mal si zohnat radsej vintage, myslim ze to su hratelnejsie gitary ako tieto napodobeniny Na zdravie!
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Vratko
stály hosť

« Odpoveď #43 kedy: 23. Apríl , 2012, 11:33:09 »

Sorry, myslel som ze ked niekto kupi gitaru s napisom gibson tak chce aby to vyzeralo ako gibson. Ked si chcel len les paul, mal si zohnat radsej vintage, myslim ze to su hratelnejsie gitary ako tieto napodobeniny Na zdravie!
bol by si prekvapený, ja som ju dal do formy :-) a zvukovo aj hrateľne je super :-)
Zaznamenané

Vratko
stály hosť

« Odpoveď #44 kedy: 08. Máj , 2012, 18:03:01 »

Dnes ma opustila Gibšunka...takže...zrejme sa bude hladat nieco nove  :-)
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.