kaolko
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 02. December , 2014, 12:20:12 » |
|
nemam asi ani jednu pripomienku.. viem si predstavit dokonca takuto sedemstrunku.. akurat tie male prepinace by mi zavadzali .. ale este raz- krasna praca.. normalne som zamilovany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 02. December , 2014, 13:18:45 » |
|
super, akurat uz vidim ako to budes davat prec az zistis, ze tie male prepinace nepouzivas a zavadzaju ti pri ovladani toho stredneho potaku. jedine, ze by to bola tonova clona, ktoru tiez nebudes pouzivat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 02. December , 2014, 14:14:29 » |
|
Fakt krasna gitara, rad by som ju opacil. Tento "surfin green" je paradna zalezitost, hlavne u teliatok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 02. December , 2014, 16:21:27 » |
|
nemam asi ani jednu pripomienku.. viem si predstavit dokonca takuto sedemstrunku.. akurat tie male prepinace by mi zavadzali .. ale este raz- krasna praca.. normalne som zamilovany To som velmi rád tie prepínače tam až tak nevadia, za tú funkciu ze si môžem dať singel alebo paralelne zapojenie to je fakt dobre :-) hlavne clean je uplne bombasticky ale aj drive je super, seriove zapojenie to je dost silny humbucker ( F4 Hot Bridge - RM pick.)
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 02. December , 2014, 16:22:37 » |
|
super, akurat uz vidim ako to budes davat prec az zistis, ze tie male prepinace nepouzivas a zavadzaju ti pri ovladani toho stredneho potaku. jedine, ze by to bola tonova clona, ktoru tiez nebudes pouzivat tonova je stale full :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 02. December , 2014, 16:24:14 » |
|
Fakt krasna gitara, rad by som ju opacil. Tento "surfin green" je paradna zalezitost, hlavne u teliatok.
ešte nebola opáčená poriadne takže poskytnem aj ked neviem ako ked sa mi zdá že si z košíc?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 02. December , 2014, 16:55:56 » |
|
este horsie.. on je z presova.. to neni ani len metropola vychodu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 13. December , 2014, 12:39:30 » |
|
este horsie.. on je z presova.. to neni ani len metropola vychodu a doňho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 13. December , 2014, 12:41:52 » |
|
menší popis, aj tak tam všetko nie je ako pozerám k farbe, odfotit ju reálne je štastie a hlavne treba vela svetla čo pri tejto fotke nebolo
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 13. December , 2014, 16:18:34 » |
|
amaterske video aj audio :-D zial zvuk je umely (pod farm)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 13. December , 2014, 20:38:57 » |
|
pekne odprezentovane video. poznamka: cisty zvuk pekny, ale ked ma zaujima, ako hra gitara, nepotrebujem pocuvat chorus, reverb a tusim si tam mal aj kompresor (?). skresleny zvuk je taky, ako pises
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 13. December , 2014, 21:11:00 » |
|
pekne odprezentovane video. poznamka: cisty zvuk pekny, ale ked ma zaujima, ako hra gitara, nepotrebujem pocuvat chorus, reverb a tusim si tam mal aj kompresor (?). skresleny zvuk je taky, ako pises bolo by to nahrat pekne na aparate v štúdiu, toto je POD FARM aj clean aj lead... na realnom ampe sa zisti ako hra gitara :-) uz som hral na lampáči ale len chvílku, mám dohodnutý test day na najbližšie obdobie :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 13. December , 2014, 21:12:37 » |
|
inak bod za naladenu gitaru, obcas to tu nebyva automatickym pravidlom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 13. December , 2014, 21:15:42 » |
|
inak bod za naladenu gitaru, obcas to tu nebyva automatickym pravidlom a toto je ten vtip :D že som ju nejak neladil extra :-D potom som ešte dolaďoval oktávy, je to drop C a su na nej nahodene také skúšobné struny sada za 1€ z thomanu 11-54 sa mi zda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|