iamomega
nováčik
Príspevkov: 61
|
|
« kedy: 18. November , 2011, 22:16:31 » |
|
Ave gitaristas, prisli sme (k Rolandovi Grapowovi), videli sme (sialenu studiovu vybavu) a nahrali sme (s novou kapelou Empyrion EP"Mindshifter"). 3 z 5 nahratych promo skladieb si mozete v plnom zneni vypocut tu http://bandzone.cz/empyrion. Budem rad, ak sa vam to bude pacit a ak nam nechate feedback. Rado / Empyrion
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2011, 22:43:34 od iamomega »
|
Zaznamenané
|
LTD M-1000FR w/ 2x EMG 81 -> Korg Pitchblack + Boss NS-2 + Gerhat Screamer -> EVH 5150 III 100 W -> G-LAB Dual Reverb + Tech 21 Boost D.L.A. + BOSS GE-7 modded -> EVH -> Marshall 1960 AV w/ (2x Cn V30 + Emin. Governor + Emin. Swamp Thang) E m p y r i o n
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. November , 2011, 11:39:30 » |
|
Vyborne to je! Ma to napady, ma to gule, uz len rozosielat do tych vydavatelstiev ako pisete na BZ
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. November , 2011, 12:38:58 » |
|
kvalitka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. November , 2011, 13:52:04 » |
|
... uz len rozosielat do tych vydavatelstiev ...
naco ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 19. November , 2011, 14:16:28 » |
|
....má to úroveň, ale je to bez šance....kľudne sa zamerajte na HU fesťáky schuti si zahráte dokonca pred obecenstvom, pre mňa je to mŕtvy štýl....hudba bez spevu je absolútna a ten growl je "peace please" ja sa tomu nerozumiem....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. November , 2011, 14:29:59 » |
|
hmm neviem, mne sa to vôbec nepáči, ale to bude tým, že proste tento žáner nemusím. Osobne by som sa určite vybral do niečoho modernejšieho.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 19. November , 2011, 14:49:46 » |
|
Sa mi paci ako pragmaticky pristupuje Rastis k sudom ked je daco trendy, tak je to vykalkulovane, ked je nieco pravoverne, ani sa netreba snazit, lebo je to beznadejne smutne je, ze s nim tentokrat suhlasim vidim to na obligatne "neni to moja salka borovicky" ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. November , 2011, 15:00:59 » |
|
To ze nieco neni trendy neznamena ze neni dobre ja osobne uz tento zaner nepocuvam pomaly 10 rokov ale v Nemecku a Rakusku tento zaner fici ako u nas POP takze v zahranici to potencial urcite ma... Ked som si pustil skladbu infested tak uplne mi pripomenulo moje zaciatky metalu cista nostalgia. Ta sa mi asi najviac paci
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 19. November , 2011, 15:09:21 » |
|
Sa mi paci ako pragmaticky pristupuje Rastis k sudom ked je daco trendy, tak je to vykalkulovane, ked je nieco pravoverne, ani sa netreba snazit, lebo je to beznadejne smutne je, ze s nim tentokrat suhlasim vidim to na obligatne "neni to moja salka borovicky" ... kdeze. vobec som nenarazal na hudbu. len sa pytam, ze naco je dobre posielat nahravky vydavatelovi. nahovno - skoda namahy, casu a penazi. ci nemam pravdu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 19. November , 2011, 15:12:53 » |
|
kdeze. vobec som nenarazal na hudbu. len sa pytam, ze naco je dobre posielat nahravky vydavatelovi. nahovno - skoda namahy, casu a penazi. ci nemam pravdu ?
s touto hudbou mas pravdu - nahovno - skoda namahy, casu a penazi. S inou, pocuvanejsou pre verejnost nemas pravdu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 19. November , 2011, 15:21:03 » |
|
... S inou, pocuvanejsou pre verejnost nemas pravdu. cize ma zmysel venovat cas posielaniu nahravok vydavatelovi ? co je cielom takej cinnosti ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 19. November , 2011, 15:26:14 » |
|
cize ma zmysel venovat cas posielaniu nahravok vydavatelovi ? co je cielom takej cinnosti ?
Sice mal som na mysli producenta a celkovo poslat niekomu disk na master... ale aj vydavatelstvu mozes poslat disk, ci ti ho vydaju, nie ? ci o com sa bavime teraz ? nechapem... Jedine, ze si spravis vlastne vydavatelstvo a budes si to propagovat sam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 19. November , 2011, 15:28:11 » |
|
Sice mal som na mysli producenta a celkovo poslat niekomu disk na master... ale aj vydavatelstvu mozes poslat disk, ci ti ho vydaju, nie ? ci o com sa bavime teraz ? nechapem... Jedine, ze si spravis vlastne vydavatelstvo a budes si to propagovat sam.
jednak Ti nikto nic nevyda a jednak co znamena, ze "vydat" ? akoze Ti zaplatia studio ? alebo Ti zaplatia lisovanie ? alebo co Ti v dnesnej dobe ponukne vydavatelstvo take, co si nespravis aj sam ? ponukne Ti rotaciu v radiach ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 19. November , 2011, 15:31:16 » |
|
Cokolvek ti ponukne vydavatelstvo, ak ich zaujmes. Hlavne tych panov, ktori su tam dnes, su akurat na picu materinu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|