4-ročná téma !! ale predsa tu je ,
čo sa týka zvuku je už veľa verzií muffov až človek nevie ani čo chce
porovnával asom 2 litl big muffi , hrali presne tak isto vo všetkých nastaveniach , žiaden problém ,
PROBLEM nastal keď som mal na porovnanie veľkú verziu muffa s LItle verziou
testoval som to na suqar jaguár gitare
1. littl big muff má taký suchší ostrejší zvuk viacej počujem zvuk nástroja ako u velkej vezii mufa
, single sa prejavili na jaguáre vo zvuku ako klasický strato zvuk a bolo počuť aj zvuky z kobylky ,
snimače boli viacej mikrofonické aj ked nepískali, ten muffovský štrk bol viacej v popredí ako u veľkej vezii ,
litl big muff neni uplne zvukovo ako legenda , s whammy ked som ho skombinoval tak sa na white stripes moc nechytal ,
2. pri veľkom Muffe ide zvuk presne ako legenda tohto pedálu ,
nakrútim gain a ide to ako gula Smashing pumpkins , nepočuť žiadne iné zvuky len sound MUFFU
pekne znejúce basy a výšky , žiadne zbytočne stredy ani nič ,
presne to čo je v pesničkách ,
- pri snahe nakrútiti na oboch pedáloch identický zvuk som pohorel ,
keď som chcel viacej basov na litl big muff už tam chýbali tie pekné harmonické výšky ,
celé to bolo na ucho také menej príjemné
- testoval som tie pedále tak ,že mi ich iná osoba nezávisle prepínala efekty a štelovala zvuky aby som sa nezaujal výzorom ale zvukom ,
- hrabal som sa samozrejme aj vo vnútri pedálov a porovnával sekciu TONE control kt. bola identická a ďalšie súčiastky kt. naznačovali , že to je to isté ,
aj som sa snažil nahrať na fotoaparát a xperiu krátke video kt, by dokazovalo ten rozdiel len že tie mikrofóny to všetko nahrali ako rezajúci distortion a rozdiel tam nebol ... sakra
NA Záver dodám len to , že oba pedále sú dobre muff skreslovače na pódiu ani v skúšobni si nikto nevšimne kt. máte verziu ,
rozdiel neni taký veľký ako keby to bol behringer a Boss ale rozdiel tam je !!
litl big muufovi som dorobil 2 vypína teľné módy :
-pridávanie trocha stredov aby bol efekt v kapele viacej výraznejší , pripája sa tam paralelne v TONE coontrol 3n3 kondík na 3n3,
- a ďalší mod je na GAIN ovládač som pripojil 10N kondík , kt. pridáva v LOV gain nastaveniach troška zrna a výšok , pri plnom gaine sa kondík skratne a nefunguje ale pri málo gaine to je pekný MOD ,