kubo63
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 20. Január , 2012, 11:53:29 » |
|
SG Standard donesem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 20. Január , 2012, 12:30:20 » |
|
Sa to tu zbiera zraz gibsonov. Este niekto?
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 20. Január , 2012, 12:43:14 » |
|
A Ty mas Rastis tiez nejaky Gibson?
76 Custom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Oldman
nováčik
Príspevkov: 17
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 20. Január , 2012, 13:46:59 » |
|
76 Custom
V povodnom stave? Ja som mal tiez 1976 rocnik cierny este donedavna.Akurat bol priserne tazky tak radsej som si nechal toho Deluxe. Ten je omnoho lahsi a na tie minihumbuckery som bol uz dlho zvyknuty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 20. Január , 2012, 14:40:34 » |
|
V povodnom stave?
Ja som mal tiez 1976 rocnik cierny este donedavna.Akurat bol priserne tazky tak radsej som si nechal toho Deluxe. Ten je omnoho lahsi a na tie minihumbuckery som bol uz dlho zvyknuty.
neni nijak extra tazky. neni 100% origos. bol preprazcovany, graph tech kamene v povodnej kobyle. mechaniky menene za schaller, co su inak tie iste jak v tom obdobii daval gibson, len s logom schaller. pri kobyle je meneny snimac, kupil som to s nejakym SD. zohnal som si tam T-Top, ale starsi, 60/70 prelom, s nalepkou. bohuzial chromovy, co ma mrzi, ale zase mal som stastie a zohnal som ho velmi lacno na tie pomery, takze sa nestazujem podla potakov by mal byt 75 tusim, ale serial na hlave ma neskorsi. natural.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. Január , 2012, 14:53:15 » |
|
V povodnom stave?
Ja som mal tiez 1976 rocnik cierny este donedavna.
Ten si pamatam, mohol vazit 6 kil, asi najtazsi lespool aky som mal cest.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Oldman
nováčik
Príspevkov: 17
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. Január , 2012, 17:10:19 » |
|
neni nijak extra tazky. neni 100% origos. bol preprazcovany, graph tech kamene v povodnej kobyle. mechaniky menene za schaller, co su inak tie iste jak v tom obdobii daval gibson, len s logom schaller. pri kobyle je meneny snimac, kupil som to s nejakym SD. zohnal som si tam T-Top, ale starsi, 60/70 prelom, s nalepkou. bohuzial chromovy, co ma mrzi, ale zase mal som stastie a zohnal som ho velmi lacno na tie pomery, takze sa nestazujem podla potakov by mal byt 75 tusim, ale serial na hlave ma neskorsi. natural. To mas Rastis stale skoro ako original hlavne ze mas dobove snimace.Ja som mal doteraz dva z tej ery a ostal mi ten Deluxe a casom este skusim zohnat nejaky Custom ale starsi zo zaciatku 70ych.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. Január , 2012, 18:13:28 » |
|
ja mozem priniest prs mccarty brazilian limited to je skoro ako gibson
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. Január , 2012, 18:14:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Január , 2012, 18:19:26 » |
|
ma to brazil palisander jak upnle povodne gibsony to nemas ani ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. Január , 2012, 19:19:09 » |
|
ma to brazil palisander jak upnle povodne gibsony to nemas ani ty radsej to tam ani nenos, vsetci by museli potom popredavat tie svoje gypsony
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 22. Január , 2012, 12:29:15 » |
|
ma to brazil palisander jak upnle povodne gibsony to nemas ani ty ne, lebo mam eben
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 12. Február , 2012, 16:37:42 » |
|
No co teda dame nejaku tu Gibson Les Paul porovnavacku? Oldman, Rastis, Progrocker, Kubog a ostatni?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 12. Február , 2012, 16:53:06 » |
|
No co teda dame nejaku tu Gibson Les Paul porovnavacku? Oldman, Rastis, Progrocker, Kubog a ostatni?
Som za, moznost je v skusobni v Karlovej Vsi. Uz tam konecne budem mat amp aj s bednou, nieco by sa este prinieslo pripadne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 12. Február , 2012, 17:18:15 » |
|
buduca sobota / nedela ?